Klik/Tryk for at zoome

Nassos Priorat 2017

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

100% Grenache fra det ikoniske Priorat-område, Spaniens svar på Chateauneuf du Pape…

En flot og intens rødvin med spansk power og temperament: blød og lækker med saftige røde bær, dyb mineralitet, peber, lakrids og vanilje…

- Stilen går rent ind hos fans af Rhône og solmodne, bløde spanske rødvine.

Smagenote

Mellemdyb rubinrød i glasset. Næsen charmerer med solmodne noter af lavendel, skovbær, kirsebær og brombær, samt elegante strejf af mineralitet, balsamico, chokolade, lakrids, mokka og søde krydderier. Fyldig i munden med smooth og lækker saftig frugt. Lang, letkrydret og mineralsk finish med harmoniske tanniner. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.

Anmeldelser af Nassos Priorat 2017

91/100 Guia Penin 

90/100 Din VinGuide
"Let lilla kant. Vanilla og kokos, toastet præg samt moden mørk bærfrugt. Lakrids, urter og dildnoter. Behagelig eftersmag med lethed, selvom koncentrationen er fin" - vurderet ved en tilbudspris på 170 kr.

★★★★★ Flaskehalsen
"Der er noget helt unikt over Priorat. Og at dette catalanske område er det ene af blot to områder med den fineste spanske klassifikation, forstår man godt, når man smager et udvalg af vine herfra. Denne Nassos hører til i prisklassen over de billigste – men under de dyreste. Den er skabt på ren Garnacha, der er en af de druesorter, som for alvor nyder godt af den løse undergrund og det tørre klima. Rodriguez Sanzo, der står bag denne vin, viser at han formår at få noget af det bedste ud af druesorten, for her skaber han en vin med masser af frugt og krydderi, uden at det går helt bersærk i Priorat-vildskab. Der er en rigtig rar, markant og mærkbar dybde, der dog ikke stjæler al opmærksomheden, for der er også plads til de lidt lettere, sødmefulde og friske noter ... først og fremmest er der balance i sagerne, hvilket gør Nassos til en rigtig skøn vin." - vurderet ved en tilbudspris på 169,95 kr.

Anbefales til oksekød, lam, lyst kød, tapas og modne oste. Nyd vinen ved 15-17C.

Nassos Priorat 2017 er fremstillet på 100% Garnacha (Grenache) fra legendariske Priorat i Catalonien.

Vinmarken er beliggende i 300 meters højde med en jordbund domineret af licorella-skifer. Denne porøse skifertype holder på regionens sparsomme nedbør, og har unikke solreflekterende og varmeabsorberende egenskaber. 

Før gæringen gennemgår mosten 5 dages koldmaceration ved 9°C, for ekstra udtræk af farve og frugt. Mosten spontangærer med 21 dages maceration af drueskallerne, hvorefter vinen omstikkes til 12 mdrs. modning på 300 og 500 liters franske og amerikanske egetræsfade. 

Vinproducenten Rodriguez Sanzo blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi og biodynamik. 

Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsultentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Rodriguez Sanzo vandt i 2013 prisen som ”Spaniens bedste vinproducent” ("Mejor Bodega de España 2013", Vivir el Vino).

Udover D.O. Toro fremstiller Rodriguez Sanzo flot anmeldte vine fra bl.a. Rueda, Ribera del Duero, Rioja, Castilla y León og Priorat.

Læs mere

Passer godt til

Hygge

Kalv

Grill

Gris

Okse

Vildt

Lam

Ost

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 199,95  DKK
6 fl. pr. stk. 169,95 DKK
TILBUD 6 fl. pr. stk. 122,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

91 Point

Guia Peñin

90 Point

Din VinGuide

Flaskehalsen

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 15-17 °C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl