



Tre Cipressi Brunello di Montalcino 2019
Tre Cipressi er en overdådig, luksusfadlagret og anmelderrost Brunello di Montalcino, som banker et stort fedt hul i det danske marked med sin banebrydende tilbudspris. Sjældent har du kunne opleve den magiske Brunello-årgang 2019 til SÅ vanvittig en pris og vi spår derfor massiv efterspørgsel.
Her er du ikke et sekund i tvivl om, at vinen kommer fra legendariske 2019, som har fået anmeldere og Brunello-producenter til at drage paralleller til 2010, 2016 og alle andre højdepunkter igennem Montalcinos imponerende historie. Det her er er blot et lille udpluk af årgangsvurderingerne fra nogle af de mest prominente kritikere.
Nyd den til saftige bøffer, lam, vildt, kraftige pastaretter, trøfler, svampe samt faste, lagrede oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Tre Cipressi Brunello di Montalcino 2019?
Tre Cipressi opfylder alle Brunello-forventninger ved ophældningen, hvor den fremviser en arketypisk teglstensrød farve… Duften overmander dig med en betagende Brunello-duft af saftdryppende mørke kirsebær, blommer, tørret viol og tranebær, der på fornemmeste vis fusioneres med fadlagret balsamico, vermouth, læder, lakrids, og Herbes de Provence. Det hele toppes af med ristede mokkabønner, cigarkasse og nyhøvlet cedertræ. Tre Cipressi lander på tungen med en fylde og struktur, der kun kan lade sig gøre i superårgange som 2019. En unik, vibrerende mineralitet og bøfvenlige tanniner omfavner den mørke mørke bærfrugt, som domineres af blommer og sorte kirsebær. Ekstremt vedholdende eftersmag, der elegant suppleres af våd skovbund, lakrids og muskatnød takket være den luksuriøse fadlagring. Det vildeste Brunello 2019-køb er nu en realitet. Det bliver rivegilde om hver end flaske! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Smagenoter
Cedertræ
Lakrids
Sorte kirsebær
Tranebær
Viol
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Tre Cipressi Brunello di Montalcino 2019 passer godt til...
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener