Allerede i 1770 dyrkede familien Orban druer i Troissy. Den lille by ved floden Marne er især kendt for druen Pinot Meunier, men Pinot Noir og Chardonnay gør det lige så fremragende i husets champagner. Charles Orban er en såkaldt Récoltant-Manipulant. Betegnelsen giver garanti for, at alle husets champagner lavet på druer fra egne marker (Grower Champagne). Mere autentisk og terroirpræget fås champagne ikke... I slutningen af 1950’erne forlod Charles Orban det lokale kooperativ i Troissy. Nu var han klar til at realisere sin drøm om at producere og sælge champagne under eget navn. Med årene blev produktionen øget fra 800 til ca. 200.000 flasker om året. Kort før årtusindeskiftet blev Charles Orban solgt til en anden kendt champagnefamilie, Rapeneau, der har videreført produktionen i samme traditionsbundne ånd.
Læs mere ↓Allerede i 1770 dyrkede familien Orban druer i Troissy. Den lille by ved floden Marne er især kendt for druen Pinot Meunier, men Pinot Noir og Chardonnay gør det lige så fremragende i husets champagner.
Charles Orban er en såkaldt Récoltant-Manipulant. Betegnelsen giver garanti for, at alle husets champagner lavet på druer fra egne marker (Grower Champagne). Mere autentisk og terroirpræget fås champagne ikke...
I slutningen af 1950’erne forlod Charles Orban det lokale kooperativ i Troissy. Nu var han klar til at realisere sin drøm om at producere og sælge champagne under eget navn. Med årene blev produktionen øget fra 800 til ca. 200.000 flasker om året. Kort før årtusindeskiftet blev Charles Orban solgt til en anden kendt champagnefamilie, Rapeneau, der har videreført produktionen i samme traditionsbundne ånd.