Klik/Tryk for at zoome

Charles Orban Champagne Cuvée Speciale Vintage 2008

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

"93 points. Editor's Choice" Wine Enthusiast
"92 point. Meget intens.. Spændende vin." Ekstra Bladet
"92 point. Champagnen slår virkelig med halen og imponerer kraftmæssigt" Vinhulen 

Denne Cuvée Speciale fra Champagnehuset Charles Orban er en delikat, fyldig og sprød Champagne - i ægte, kompleks vintagekvalitet. 

Kun yderst sjældent kan Vintage Champagne i topkvalitet erhverves til denne pris!  

Smagenote

Vinen har en gylden gul farve med herlige små bobler, som synes at blive ved for evigt. Charles Orban beskriver selv smagen som lækker brioche og ristet fad aromaer med hints af pærer. Et frisk, intens angreb, domineret af ferskner og brioche, med subtile noter af karamel. Ingen tvivl om, at denne Champagne med dens modenhed har udviklet noget sekundære aromaer, som klæder vinen flot.  

93/100 "Editor's Choice" Wine Enthusiast

92/100 Ekstra Bladet
"Modne frugter i duften. Masser af autolysis karakter i smagen med hengemte ferskner, røde æbler og blomsternoter. Flot mousse og balance. Meget intens og til tider en bullerbasse i udtrykket. Spændende vin."

92/100 Vinhulen
"Gylden. Duften er ret intens og ret kompleks med æble, fersken, brioche, karamel/smør, hvid blomst og en spids af træ. Smagen er frisk, livlig og kraftfuld med æble og fersken, brioche og karamel/smør og en flig af træ og floralt touch, sprød syre og fin mousse. Champagnen slår virkelig med halen og imponerer kraftmæssigt og via sine mangfoldige smags- og duftnoter. Sprød og ung og på alle måder herligt velfungerende oplevelse. Kan med fordel gemmes et par år for lige at runde helt."

4,2 stjerner Vivino (39 bedømmelser)

Charles Orban familien har dyrket druer i Champagne sinde 1770. De første 180 år var de med i kooperativet i den lokale by i Troissy, men sidst i 1950´erne besluttede Charles Orban at producere sin egne Champagner under sit eget navn. 

Denne Champagne er kun produceret i 4000 flasker.  Druerne er 50% Chardonnay og 40% Pinot Noir og 10% PInot Meunier. Chardonnay druerne kommer fra husets få parceller med denne drue på markerne ved Vallee de la Marne. Unik og begrænset Champagne.

 

 

Læs mere

1 fl. pr. stk. 499,95  DKK
6 fl. pr. stk. 469,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Wine Enthusiast

92 Point

Ekstra Bladet

92 Point

Vinhulen.dk

⭐ 4,2

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 12 %
Indhold 75 cl