
Jean Sablenay Crémant de Bordeaux Brut
Mere end et strejf af Champagne… til en fraktion af prisen!
Med herlige Jean Sablenay Brut i glasset bliver det nemt at forstå, hvorfor franske Crémant-vine vinder voldsomt frem som danskernes foretrukne alternativer til Champagne.
Vi taler næsten skræmmende value-for-money! Jean Sablenay er altså skabt på præcis samme ”traditionelle metode” som de store champagner.
Nøglen til kvaliteten er andengæringen og modningen på flaske, hvor den lange kontakt med de fine gærrester giver vinen ekstra fine bobler og kompleks velsmag med eftertragede noter af ristet brød.
Jean Sablenay Brut er skabt på et unikt bordeauxblend af 60% Sémillon og 40% Merlot. Hvor Sémillion giver finesse og elegance à la Chardonnay i champagne, så repræsenter Merlot en frugt, fylde og krop, der oplagt kan sammenlignes med Pinot Noirs rolle i champagneblends.
Det her er bordeaux-bobler på et imponerende luksusniveau til prisen!
Nyd den som en frisk aperitif eller til sushi, lette tapas, brunch, fisk og skaldyr, rogn, fjerkræ, salater og cremede oste. Servér ved 6-8°C
Hvordan smager Jean Sablenay Crémant de Bordeaux Brut?
Vinen står ren og krystalklar i glasset med fine bobler…. Næsen kommer dig frisk og velduftende i møde med fine aromaer af hvide blomster, saltet citrusfrugt, æbler, kamille, ristet brød og våde sten… Vinen rammer tungen med elegant cremet mousse og fine, delikate frugtnuancer, der sitrer og vibrerer med mineralsk pondus og en flot forfriskende effekt. Ristede brødnoter samt strejf af mandler og nødder løfter eftersmagen med ekstra dybde og kompleksitet. Franske bobler i flot form! Drik nu, eller gem 3-4 år.
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Jean Sablenay Crémant de Bordeaux Brut passer godt til...
Vindata
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener