
Château Lacour Jacquet Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 i trækasse
Cru Bourgeois-Haut-Médoc med format og smag som Cru Classé!
Mellem Margaux og St-Julien, på den berømte ”Route des Châteaux", har vi fundet en perle af en rød bordeaux, der efter 8 år i slotskælderen nu udfolder sin storhed...
Vinen fra den flotte årgang 2012 er forkælet som Margaux eller St-Julien med 15 måneders kostbar lagring på 33% nye barriquefade.
Leveres i original 6-stk trækasse.
Gennemsnitsprisen på Wine-Searcher ligger på 180 kr (+ moms!), men grundet coronakrisen kan du lige nu opleve stor og prisvindende bordeaux til ren kuppris!
Gold Medal & “Coup de Coeur” – Festival des Vins de Bordeaux et d’Aquitaine
Gold Medal – Concours de Bordeaux
Nyd den til lam, saftige bøffer, fuglevildt, andebryst, charcuteri, kalv og lagrede oste. Servér ved 16-18°C.
Hvordan smager Château Lacour Jacquet Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 i trækasse?
Mørk kirsebærrød med begyndende teglstensnuancer. Den imponerende frugtige næse lokker med solbær, brombær og vilde skovjordbær, der ledsages af dybe kaffenoter, trøfler, mineralitet, viol og vanilje. I munden blød og balanceret med elegant nuancerede frugtnoter, der hænger længe i munden og klinger af med cedertræ, parfumeret skovbund, sød pibetobak og silkefine tanniner. Forrygende Haut-Médoc. Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.
Château Lacour Jacquet Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 i trækasse passer godt til...
Hvordan er Château Lacour Jacquet Haut-Médoc Cru Bourgeois 2012 i trækasse fremstillet?
Vinen er fremstillet på 50% Merlot, 45% Cabernet Sauvignon, 3% Petit Verdot og 2% Cabernet Franc, som høstes fra slottets 16 hektar med grus over kalksten. De 30 år gamle vinstokke yder meget få og små druer, som giver en rødvin med ekstra smagkoncentration og gemmepotentiale. Vinen gærer først frugtbevarende på ståltank, og tilføjes efterfølgende seriøs struktur og luksuriøse fadkrydderier ved 12-15 måneders lagring på franske barriquefade, heraf hele 33% nye.
Om Chateau Lacour Jacquet
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage