
Chateau Pedesclaux Paulliac 5. Cru Classe 2016
Pedesclaux Cru Classé i den eftertragtede og allerede legendariske årgang 2016… Du finder ikke flottere og mere elegant Pauillac til prisen. Topårgangen udnyttes til for første gang at fremstille vinen på fire druesorter. Mesterlig elegance, silkefine tanniner og gigantiske modningspotentiale!
Stille som en ninja sniger Pedescalux sig ind på 100 point-naboerne Mouton-Rothschild og Pontet-Canet! 5. Cru Classé-slottet, grundlagt 1810 af M. Pedesclaux, nåede ellers et ultimativt lavpunkt i 1950, hvor det forsømte ikke længere lavede vin! Et kvantespring i ambition og kvalitet er sket efter 2009, hvor den nye ejer, Jacky Lorenzetti, går i makkerskab med Emmanuel Cruse fra d’Issan.
Siden har duoen med økologi, grøn høst, optisk druesortering og lanceringen af en andenvin løftet kvalitet & anmeldelser til nye højder! Nærmest symbolsk for de nye tiders dynamiske Pedesclaux er slottet udbygget med modernistiske glastilbygninger og state-of-the-art vinkælder.
Om Chateau Pedesclaux
Grand Vin: Château Pedesclaux, 5. Cru Classé (1855 Médoc & Graves)
2. Vin: Fleur de Pédesclaux
Beliggenhed: Pauillac
Beplantet areal: 49 ha
Plantede druesorter: 59 % Cabernet Sauvignon, 36 % Merlot, 3 % Petit Verdot, 2 % Cabernet Franc
Fadmodning: 16 mdr. 60 % ny barrique.
Stille som en ninja sniger Pedescalux sig ind på 100 point-naboerne Mouton-Rothschild og Pontet-Canet! 5. Cru Classé-slottet, grundlagt 1810 af M. Pedesclaux, nåede ellers et ultimativt lavpunkt i 1950, hvor det forsømte ikke længere lavede vin! Et kvantespring i ambition og kvalitet er sket efter 2009, hvor den nye ejer, Jacky Lorenzetti, går i makkerskab med Emmanuel Cruse fra d’Issan.
Siden har duoen med økologi, grøn høst, optisk druesortering og lanceringen af en andenvin løftet kvalitet & anmeldelser til nye højder! Nærmest symbolsk for de nye tiders dynamiske Pedesclaux er slottet udbygget med modernistiske glastilbygninger og state-of-the-art vinkælder.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Syreindhold