





Château Graves du Loc Médoc Cuvée Prestige 2020
Seriøs Médoc til panikpris... Bordeauxfans, så er der rivegilde!
En slotsaftappet, barriquemodnet og dobbelt guldmedaljevindende Médoc fra superåret 2020. Til så billig en pris?
Grundet afsætningskrisen i Bordeaux, og fordi vi har aftaget hele dette særparti med volumenrabat, får du nu en unik mulighed for at fylde vinkælderen med toplækker Médoc til hverdagspris.
Tilbuddet her burde ikke være muligt. Château Graves du Loc Médoc Cuvée Prestige er eksempelvis spottet til en pris til omkring 115 kroner i England…
Vi taler Cabernet Sauvignon og Merlot fra 30 år gamle vinstokke i Médoc, hvor det næringsfattige grus og den tætte beplantning (op mod 7.000 vinstokke pr. hektar!), tvinger rødderne i dybden efter næring.
Druerne høstes derfor små og ekstra smagsintense, inden 2020-årgangens legendariske frugt toppes med udsøgte krydderier fra kældermodningen på kostbare franske barriquefade... Crazy køb!
Nyd den til godt oksekød, lam, andebryst, fuglevildt, svampe, kalv, confit de canard og modne oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Château Graves du Loc Médoc Cuvée Prestige 2020?
Graves du Loc Médoc Cuvée Prestige 2020 lokker dyb kirsebærrød med næsten sort kerne… Næsen lover toplækker Médoc med generøs velduft af friske violer, knuste sten, mynte, solbær, blommer og mørke kirsebær, der følges på vej med kælderdybe fadnoter af cigarkasse, vanilje og ristede kaffebønner… Médoc-rødvinen glider silkefin over tungen, mens de herligste røde og mørke bær udfolder sig i smagen. 2020’s unge frugtcharme er smukt indhyllet i luksuriøse fadkrydderier og terroirets elegante mineralitet. Fornemt detaljeret finish med nøje afstemte, bøfvenlige tanniner og et urtekryret strejf af mynte... Ja tak, sådan smager rigtig Médoc! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Smagenoter
Blomme
Cigarkasse
Mynte
Solbær
Viol
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Château Graves du Loc Médoc Cuvée Prestige 2020 passer godt til...
Vindata
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener