Klik/Tryk for at zoome

Barolo Levoluzione 2012, Montalbera

På lager

Montalbera´s Barolo er blevet revet væk i alle de årgange, vi har haft: 2010-2011-2008 og NU er 2012 landet, men bare rolig, kvaliteten er lige flot.

Den har allerede fået 93 point hos Luca Maroni og vi fastholder den sensationelt lave pris vi har haft i de sidste årgange.

Da vi er store kunder hos Montalbera, har vi atter fået en umådelig fornuftig pris på deres Barolo - denne gang i den topanmeldte årgang 2012. Vi har igen fået fingre i ca. halvdelen af produktionen, der med 4-5000 flasker dog ikke er særlig stor.

Klassisk Barolo-kulør med dybrød, klar farve med lidt lysere kant. Stringent bouquet af fyldig, fed frugt, kirsebær, cedertræ og krydderi. 

Vin, som vin skal smage - elegant og med lækre, sprøde, men også runde og polerede, tanniner. Stor frugt, der efterfølges af noter af lakrids, chokolade og cedertræ med en lang, afbalanceret finish. Lagret 30 mdr. på traditionelle, store og små fade.

Når vi i Supervin af og til fremstår stolte og med fremskudte brystkasser, så kan det være på grund af vine som denne Barolo fra Montalbera. Den symboliserer nemlig det, vi allerhelst vil - sælge super kvalitet til lavest mulige pris.

2012-årgangen er overraskende drikkeklar, men den bør nok dekanteres mindst et par timer i forvejen. Alk 14,5%. Bemærk venligst, at hvis du kun er til søde vine, så er det ikke her, du skal investere.

Desuden tilbyder vi at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den først-åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten (maks. 1 md. efter levering).

Læs mere

Passer godt til

Kalv

Okse

Vildt

Lam

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 349,95 DKK
6 fl. pr. stk. 289,95 DKK
TILBUD6 fl. pr. stk. 169,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Luca Maroni

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Drue Nebbiolo
Servering 16-18 °C
Gemme potentiale 2030
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl