Tilbage

Barolo Levoluzione 2012, Montalbera

På lager
Barolo Levoluzione 2012, Montalbera fra Piemonte, Italien
Luca Maroni

Montalbera´s Barolo er blevet revet væk i alle de årgange, vi har haft: 2010-2011-2008 og NU er 2012 landet, men bare rolig, kvaliteten er lige flot.

Den har allerede fået 93 point hos Luca Maroni og vi fastholder den sensationelt lave pris vi har haft i de sidste årgange.

Da vi er store kunder hos Montalbera, har vi atter fået en umådelig fornuftig pris på deres Barolo - denne gang i den topanmeldte årgang 2012. Vi har igen fået fingre i ca. halvdelen af produktionen, der med 4-5000 flasker dog ikke er særlig stor.

Klassisk Barolo-kulør med dybrød, klar farve med lidt lysere kant. Stringent bouquet af fyldig, fed frugt, kirsebær, cedertræ og krydderi. 

Vin, som vin skal smage - elegant og med lækre, sprøde, men også runde og polerede, tanniner. Stor frugt, der efterfølges af noter af lakrids, chokolade og cedertræ med en lang, afbalanceret finish. Lagret 30 mdr. på traditionelle, store og små fade.

Når vi i Supervin af og til fremstår stolte og med fremskudte brystkasser, så kan det være på grund af vine som denne Barolo fra Montalbera. Den symboliserer nemlig det, vi allerhelst vil - sælge super kvalitet til lavest mulige pris.

2012-årgangen er overraskende drikkeklar, men den bør nok dekanteres mindst et par timer i forvejen. Alk 14,5%. Bemærk venligst, at hvis du kun er til søde vine, så er det ikke her, du skal investere.

Desuden tilbyder vi at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den først-åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten (maks. 1 md. efter levering).

1 fl. pr. stk.
349,95 DKK
6 fl. pr. stk.
289,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Drue: 
Servering: 
16-18 °C
Gemmepotentiale: 
2030
Alkohol: 
14,5 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin