Klik/Tryk for at zoome

Xavier Cotes du Provence Rose 2016

Udsolgt Vingaranti

Xavier Provence har i flere år været en af vores mest populære rosévine. Vi er selv MEGET begejstrede, og efter vores "ydmyge" mening, lammetæver Xaviers Provence Rosé alle konkurrenter i prisklassen.

Xavier er Rhonedalens topønolog. I 2002 begyndte han at opkøbe vin fra sine kunder for at producere "sin egen vin" og det blev begyndelsen til eventyret "Xavier Vins"

Høstet i hånden om natten, for at opnå optimal friskhed og højest mulig kvalitet. Tappet allerede i december for at opnå den maximale friskhed og frugt.

Xavier Côtes de Provence 2016 er simpelthen rendyrket, laksefarvet, forfinet, elegance med en forførende friskhed, der tager alle med storm - kort sagt, den bedste tørre og friske rosè vi har smagt meget længe.

Cotes du Provence Rose er lavet af 40 % Grenache, 35 % Cinsault og 25 % Syrah.
Flot lys rød med laksefarvede refleksioner. Vinen udstråler overdådige frugtagtige noter a la vilde jordbær og hindbær. Flot finish og lækker friskhed
. Perfekt vin til hvid fisk, skaldyr og en forfriskende aperitif på terrassen.

Vinen udstråler overdådigt frugtagtige noter á la  vilde jordbær og hindbær. Flot finish og lækker friskhed. Perfekt vin til hvid fisk, skaldyr og en forfriskende aperitif på terrassen.

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Grill

1 fl. pr. stk. 139,95  DKK
6 fl. pr. stk. 89,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10 °C
Gemme potentiale Drikkes nu
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl