Tilbage

Xavier Cotes du Provence Rose 2016

Xavier Cotes du Provence Rose 2016 fra Rhône, Frankrig

Xavier Provence har i flere år været en af vores mest populære rosévine. Vi er selv MEGET begejstrede, og efter vores "ydmyge" mening, lammetæver Xaviers Provence Rosé alle konkurrenter i prisklassen.

Xavier er Rhonedalens topønolog. I 2002 begyndte han at opkøbe vin fra sine kunder for at producere "sin egen vin" og det blev begyndelsen til eventyret "Xavier Vins"

Høstet i hånden om natten, for at opnå optimal friskhed og højest mulig kvalitet. Tappet allerede i december for at opnå den maximale friskhed og frugt.

Xavier Côtes de Provence 2016 er simpelthen rendyrket, laksefarvet, forfinet, elegance med en forførende friskhed, der tager alle med storm - kort sagt, den bedste tørre og friske rosè vi har smagt meget længe.

Cotes du Provence Rose er lavet af 40 % Grenache, 35 % Cinsault og 25 % Syrah.
Flot lys rød med laksefarvede refleksioner. Vinen udstråler overdådige frugtagtige noter a la vilde jordbær og hindbær. Flot finish og lækker friskhed
. Perfekt vin til hvid fisk, skaldyr og en forfriskende aperitif på terrassen.

Vinen udstråler overdådigt frugtagtige noter á la  vilde jordbær og hindbær. Flot finish og lækker friskhed. Perfekt vin til hvid fisk, skaldyr og en forfriskende aperitif på terrassen.

1 fl. pr. stk.
139,95 DKK
6 fl. pr. stk.
89,95 DKK
Fragt
FRAGT FRA 29,-
Køb for:

mere for
FRI LEVERING

Passer godt til

Servering: 
10 °C
Gemmepotentiale: 
Drikkes nu
Alkohol: 
12 %
Indhold: 
75 cl

Vi tror du vil kunne lide...

Tilmelding til nyhedsbrev

Få gode tilbud og tips om dejlige druer direkte i din indbakke.

Gruppekøb
Indtast den kode du har modtaget fra Supervin