Lazio-Umbrien

VALGTE FILTRE: Land: Italien Distrikt: Lazio-Umbrien
12 produkter fundet

Lazio Umbrien vin

Hvidvine fra de to naboregioner Lazio og Umbrien er dyrket i nogle af Italiens smukkeste naturområder. Begge grænser de op til Toscana, og derfor har deres vinproduktion længe levet i skyggen af den verdensberømte vinregion. Ikke desto mindre er der tale om vine af høj kvalitet, og i Lazio udgør deres hvidvine næsten 90% af al vinproduktionen, hvilket med årene også har givet dem en plads på verdenskortet. Begge områder dyrker mange forskellige druesorter, og blandt de mest anvendte er Trebbiano, Procanio og Grechetto, hvoraf den sidste er en lokal sort i Umbrien. Hos Supervin.dk finder du et udsøgt udvalg af forskellige både søde og tørre hvidvine fra Lazio-Umbrien.

Frascati vin

Hos Supervin er vi eksperter i at opkøbe restelagre af lækre rødvine fra alle de bedste vinproducerende steder i verden. Fx de populære Frascati vine fra det anerkendte vinområder Lazio-Umbrien, hvor vi har mange gode rødvine fra. Når du køber hos os, får du flaskerne til en brøkdel af den pris, du skulle betale hos en almindelig vinhandel. 
Det betyder dog ikke, at vores Lazio-Umbrien hvidvine & rødvine ikke er af ordentlig kvalitet. De er tværtimod yderst velsmagende og vil utvivlsomt tilfredsstille selv kritiske vinelskere. Det gode er, at du ikke behøver betale en mindre formue for en god flaske hos Supervin. Gå på opdagelse i vores udvalg fra populære producenter som Arnaldo Caprai, Cantina Novelli, Femar Vini, Poggio le Volpi og Villa dei Papi.