Tilbage

Italien

Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino 2018

1 fl. pr. stk.
359,95DKK
6 fl. pr. stk.
259,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Wine Enthusiast

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

Flaskehalsen

92 Point

James Suckling

92 Point

WineCritics.com

91 Point

GardiniNotes.com

90 Point

Vinous

90 Point

Din Vinguide, Thomas Rydberg

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

1 timer 43 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Italien

Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino 2018

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point." - Wine Enthusiast
"94 point. Energisk og levende og skabt til at udvikle sig..." - WineWherever
"94 point. Klinger bare monsterlang tid i eftersmagen... et crazygodt tilbud."  - Houlberg
"93 point. F
rugt, fad, mineralitet og syre er perfekt afstemt" - Mad & Monopolet
"93 point. Indtagende brunello-næse og masser af hurra-spjæt" - Vinexpressen
"93 point. Tilbudsprisen gør den til et rigtig godt køb" - Flaskehalsen
"92 points.
Full-bodied with firm, fine-grained tannins.– James Suckling
"92 points.
Well polymerized, soft tannins and a tense finale..." – WinesCritic.com

Villa Poggio Salvi serverer markedets bedste value for money på et sølvfad til alle de Brunello-hungrende danske ganer. Selv i den forgangne og udfordrende årgang 2017 formåede tophuset at levere sublim Sangiovese, men i den klart bedre årgang 2018 er smagen helt fortryllende…

Fra den vestligste del af Montalcino drager Villa Poggio Salvi maksimal fordel af deres nærhed til det Tyrrhenske Hav, hvor kølige havbriser bringer en mineralsk og svævende elegance til deres Brunello.

Her får du tæt pakket Brunello med solmodne røde og mørke bær indhyllet i lækre Sangiovese-urter, balsamico og mineralsk finesse. Med adskillige topratings sætter Villa Poggio Salvi sig allerede nu til bords med langt dyrere Brunello-konkurrenter. Sådan!

Smagenote

Villa Poggio Salvi 2018 sejler elegant rundt i glasset med en lys kirsebærrød farve, der i kanten har en smuk orange Brunello-kant. Finesserig og forførende Sangiovese-duft af roser, violer, tranebær, blåbær, kirsebær, mandarin-skal og blommer stiger op fra glasset og indgår i perfekt samspil med cigarkasse, våd skovbund, chokolade og engelsk lakrids... På tungen lander vinen silkesmooth og perfekt balanceret - som et velourblødt tæppe af rød og mørk frugt! I den nye årgang 2018 har Villa Poggio Salve ramt balancen mellem power og finesse til perfektion og giver en Brunello-oplevelse man ikke kan forvente at få i dette prisleje. Minutlang finish med mineralsk friskhed, lidt tørrede krydderurter og bøfvenlige tanniner. Ja tak!  Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.

Anmeldelser af Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino 2018

94/100 Wine Enthusiast

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"
Villa Poggio Salvis højtliggende vinmarker skaber en Brunello med transparent farve og et stærkt spændstigt udtryk hele vejen igennem. Flot aromatisk duft. Syrlige røde bær, violer, trøfler og syre, der sætter det hele på plads. Energisk og levende og skabt til at udvikle sig over mange år. Luca Belingardi har virkelig fået det bedste ud af årgangen."

94/100 Houlberg
"Duftmæssigt virker vinen en tand mere komplet end 2017'eren, masser af syrlige og næsten modne kirsebær, men den er sgu også mere balanceret og knap så tilknappet i starten. Men derudover er der også brombær, blommer, appelsinskal, roser, lidt tørt træ, tobak og virker dejlig tør med en lille æterisk, svævende samt balsamisk note og en sød skovbund. Dragende. I munden er det - på en eller anden måde - lidt samme historie, hvor balancen mellem tørhed og sødme er mere udtalt og dermed bliver den faktisk lige så fin og fløjlsblød som 2016'eren. Det er så cremet, blødt og alligevel med den karakteristiske Brunello tørhed og vilde tanniner, der dog fortsat holdes i stramme tøjler. Den klinger bare monsterlang tid i eftersmagen og det er svært ikke bare at smule bredt over hele fjæset. 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 359,95 kr., mens prisen er 169,95 kr. ved køb af 6 flasker på tilbud og må betegnes som et crazygodt tilbud."

93/100 Mad & Monopolet
"Brunello på den skønne Sangiovesedrue er bare fabelagtig, når den er lavet korrekt. Denne har den skønneste duft af kirsebær, brombær, svampe, cedertræ og lakrids. I munden fremstår den helt ren, hvor frugt, fad, mineralitet og syre er perfekt afstemt. Dens skønne tanniner gør den fremragende til en omgang tapas, pastaretter eller risotto. pr. stk. 359,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk. 169,95"

93/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Indtagende brunello-næse og masser af hurra-spjæt. Begyndende modenhed, hvor man finder indslag af underskov, stald, iod, ribs, rabarber og kirsebær i lange baner. Luftig og elegant i munden med utrolig finesse og elegance. En blød og puddersukkeragtig frugtsødme afslutter i kombination med lidt rustikke tanniner, der bider de helt rigtige steder. Bravo 93. 
Spottet hos Supervin til ca. 260 kr. "

93/100 Flaskehalsen
"
Meget klassisk Brunello, men her er skruet op for hele paletten. Her er dybe frugter og nuancer, men her er også bidske tanniner og syre. Det er svært at sætte spørgsmålstegn ved balancen, for selvom her er mange dybe frugter, er her også knald på syren. Og som bekendt er vægten i balance, hvis der er lige meget på hver vægtskål. Uanset om det er småtterier eller store mængder. Normalprisen er til den høje side, mens tilbudsprisen gør den til et rigtig godt køb, for lagringspotentialet er stort."

92/100 James Suckling
”Sour cherries, tomato leaves, balsamic, walnuts and oregano on the nose with some chili chocolate. Full-bodied with firm, fine-grained tannins. Nice freshness with touches of herb at the end. Drink from 2024.”

92/100 Winescritic.com
”Classic and decisive in the sensory profile alternating notes of raspberries, currants, cherries, linden and lemon peel. Green mandarins and amaretto describe the secondary scene. Medium bodied, well polymerized, soft tannins and a tense finale which needs time to lengthen. Better from 2024.”

91/100 GardiniNotes, World's Best Sommelier

90/100 Vinous
”The 2018 Brunello di Montalciono is youthfully understated in the glass, showing only hints of floral perfumes and sugar-dusted blackberries beneath a cloud of sweet smoke. This is velvety in feel, yet not heavy or dense; instead, it’s finessed with pretty red and black fruits that cascade across a core of saline minerality. While structured, this maintains a lovely balance, tapering off with crystalline tannins that frame lingering hints of tart wild berry and balsamic spice. The 2018 is focused more on grace and purity than power.”

90/100 Din VinGuide
"Sødmefuld frugt og varme krydderier. Det varme år fornemmes tydeligt og vinen er allerede nu meget moden i udtrykket. Pænt balanceret og man fornemmer det er den mere klassiske stil modnet på store botti. Klar til at drikke nu men savner lidt i dybden. Men flot Brunello til prisen. Supervin | 170 kr. Tilbudspris"

Nyd den til rødt oksekød, italienske specialiteter, svampe og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C.

Vinen er fremstillet på 100% Sangiovese, som Villa Poggio Salvi håndhøster fra op til 35 år gamle stokke på egne, sydvestvendte marker, der ligger i den mest kystnære del af Montalcino-området. Druerne koldmacererer i 8 dage ved 12°C, hvorefter mosten gærer temperaturstyret ved 28°C. Udtræk af farve, smag og tannin er automatiseret med hydrauliske nedstemplinger af drueskallerne i den gærende most. Modnet i 30 mdr. på store slavonske fade og flere år på flaske før frigivelse. Årlig produktion: 40.000 flasker. 

Om Villa Poggio Salvi

I det vestlige ”Brunello-land” finder vi Villa Poggio Salvi. Så langt mod vest og så højt til vejrs, faktisk, at der fra vingården er udsigt over Det Tyrrhenske Hav. Stedet var allerede i 1500-tallet anerkendt for sine vine. Siden 1979 er det dog ingeniøren Pierluigi Tagliabue, som for alvor har sat Villa Poggio Salvi i scene. Pierluigis 21 lerholdige hektar er gunstigt beliggende i 300-500 meters højde, med stor temperaturvariation samt maritim indflydelse fra Det Thyrrenske Hav. Det giver Sangiovese med vidunderlig friskhed, finesse og parfume. Frugtens autentiske udtryk understøttes ved traditionel modning på store fade. Øverst i Brunello-hierarkiet troner flagskibet Pomona, en forrygende enkeltmarksvin, der har navn efter frugtens gudinde. Winemaker er Pierluigis barnebarn Luca Belingardi, hvis arkitekttegnede vinkælder er smukt integreret i terrænet ved Villa Poggio Salvi. I 1998 blev en separat vingård i Chianti Colli Senesi tilknyttet. Herfra kommer Chianti Caspagnolo samt de lækre IGT’ere, Tosco og Lavischio, lavet på hhv. Sangiovese og Merlot.

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Lam

Fjerkræ

Pizza

Pasta

Svampe

Årgang 2018
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret. 
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
359,95DKK
6 fl. pr. stk.
259,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Wine Enthusiast

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

Flaskehalsen

92 Point

James Suckling

92 Point

WineCritics.com

91 Point

GardiniNotes.com

90 Point

Vinous

90 Point

Din Vinguide, Thomas Rydberg

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

1 timer 43 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter