
Tenute Neirano Barbera d'Asti Superiore Tirteo 2019
Violer og kirsebær i metermål... så bli’r piemontesisk rødvin altså ikke mere saftig!
Fans af Piemonte og Barbera-druen kan godt glæde sig, for Barolo-huset Neirano har begået en superlæskende frugtcharmør i overlegen Superiore-kvalitet…
Barbera-frugten er velsignet med de lækreste krydderier fra 1 helt års lagring på små egetræsfade, og kvaliteten er for længst blåstemplet af James Suckling...
Tirteo 2019 er et decideret fund til prisen langt under 100 kr!
Nyd den til saftige steaks, lyst kød, pasta, pizza, charcuteri og ost. Eller som et saftigt hyggeglas. Servér ved 15-17°C
Hvordan smager Tenute Neirano Barbera d'Asti Superiore Tirteo 2019?
Mørk kirsebærrød. Næsen har fuld skrald på frugtcharmen… med lokkende duft af viol, hindbær, mørke kirsebær, anis, tørrede middelhavsurter samt lidt eksotisk mokka og vanilje fra de 12 måneders fadlagring. I munden lækker saftig og blød som fløjl med frugt og fad i flot harmoni. Lang og læskende finish med lette og venlige tanniner. Bravo! Drik nu, eller gem 5-6 år fra høståret.
Tenute Neirano Barbera d'Asti Superiore Tirteo 2019 passer godt til...
Hvordan er Tenute Neirano Barbera d'Asti Superiore Tirteo 2019 fremstillet?
Vinen er fremstillet på 100% Barbera fra udvalgte skråninger i Piemontes Asti-provins, der er kendt for at fremstille verdens bedste rødvine på Barbera-druen. Vinen gærer først frugtbevarende med 100% afstilkede druer, inden 12 måneders modning på små egetræsfade, der føjer dybde og krydret kompleksitet til den fine smagsoplevelse.
Druer
BarberaOm Giacomo Sperone I.VI.S S.p.A
Den lille Piemonte-vingård Tenute Neirano blev grundlagt i 1982 og drives nu på 4. generation af familien Speroni, der i næsten 150 år har været associeret med Vermouth-produktion. Familiens fokus har fra starten været at levere topanmeldte piemontesiske vine til venlige priser - og i glasset taler kvaliteten for sig selv: det er efterhånden mere end svært at udpege bedre value-for-money i Piemonte!
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
















