Patrick Lesec Chateauneuf du Pape Galets Blonds 2016
Patrick Lesec Chateauneuf du Pape Galets Blonds 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
En superb Chateauneuf. Rig og kompleks med 2016s overdådige frugtdybde og gemmepotentiale.
Patrick Lesec, ”Årets vinpersonlighed 2010” hos Robert Parker, laver stadig mesterlig rødvin. Galets Blonds 2016 er en decideret magtdemonstration: Grenache i ren verdensklasse!
Dyb lilla i glasset. Næsen lokker med friske violer, jordbær, hindbær og sorte kirsebær. Dybe strejf af cedertræ, peber og lakrids. Smagen spænder fra lyse og parfumerede røde bær til mørk, sveskelækker bærfrugt. Komplekse hints af læder, trøfler og eksotiske krydderier i den lange, gådefuldt mineralske finish. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
93-95/100 Robert Parker
“The head-turning 2016 Chateauneuf du Pape les Galets Blonds looks to be even better than the solid 2015. It boasts lovely red fruit and spice aromas, ample weight without any sign of warmth and velvety tannins on a long finish.”
Anbefales til lam, okse, steaks og pølser fra grillen, vildt, gryderetter, svampe, charcuteri og modne oste. Nyd vinen ved 16-18°C
Chateauneuf du Pape Galets Blonds 2016 er fremstillet på 80% Grenache, 10 % Syrah og 10% Mourvèdre fra op til 50 år gamle vinstokke. Terrænet er ikonisk for Chateauneuf – med de berømte hvide rullesten henover en undergrund med ler og kalksten.
Vinen modner på 80% cementtank (frugtbevarende) og 20% egetræsfade (krydderi, struktur).
En af Robert Parkers personlige Rhône-favoritter, Patrick Lesec, grundlagde sit vinfirma I 1993.
Patrick er en kvalitetsorienteret mikronegociant, der gennem langtidskontrakter med førende vinbønder samt personlig involvering i markarbejde, vinificering, modning og blending, fremtryller den ene topanmeldte pragtvin efter den anden.
Kort sagt en ”master blender” med kultstatus, hvis lækre rødvine placerer sig i et stilmæssigt smørhul mellem traditionel og moderne Sydrhône.