Klik/Tryk for at zoome

Patrice Moreux Château des Vingtinières Côtes de Provence Rosé 2018

På lager

Frisk og sprød Cotes de Provence er den mest efterspurgte rosétype i verden. De lyse og sarte frugter, den tørre elegance - stilen er ganske enkelt eminent til både hygge og terrassemad.

Patrice Moreux er kendt fra Loiredalen i det nordvestlige Frankrig. Kvaliteten i hans Sancerre og Pouilly-Fumé vine er banebrydende høj - her er virkelig tale om en producent fra øverste hylde.

Château des Vingtinères er Patrices vineventyr i Sydfrankrig - og denne rosé er eventyrets højdepunkt!

I 1996 køber Patrice Moreaux 35 hektar vinmarker i den sydøstlige del af Frankrig. Han investerer i Provence - nærmest som om han forudser den enorme popularitet, områdets rosévine har fået i de seneste år.

Resultatet er denne friske og sprøde rosé. En flot, sart laksefarvet vin, som ser yderest tiltalende ud i glasset. Duften er mindst ligeså inviterende med lækre toner af fersken og tropiske frugter.

Smagen er delikat og frisk med en dejlig ung frugtstruktur. Vinen er skøn tør med en lækker blød eftersmag, som giver en nærmest uimodståelig charme.

Rosévinen er lavet på 50% Cinsault, 10% Syrah og 40% Grenache. Brug den gerne som aperitif, sammen med grillet fisk eller f.eks. med lyst kød. 

Château des Vingtiniéres ligger i hjertet af Provence omgivet af Maures bjergene. Vinstokkene nyder godt af det specielle mikroklima, bjergene tilbyder, hvilket er helt ideelt til dyrkning af vin.

Vi anbefaler varmt denne sprøde rosévin til sommerens varme tider på terrassen. 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Fjerkræ

1 fl. pr. stk. 159,95  DKK
6 fl. pr. stk. 109,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

Supervin.dk

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 6-8 grader
Gemme potentiale 3 år
Alkohol 12,5 %
Indhold 75 cl