Klik/Tryk for at zoome

Moet & Chandon, Rosé, Nectar Imperial

Udsolgt Vingaranti

Moet & Chandon Nectar Imperial Rose,Demi Sec, er en Champagne som udemærker sig ved en ekstravagant frugtighed. Dens tæthed på ganen og den sprøde afslutning er en glædelig overraskelse.  

Vinen er bygget op på 3 druer. Pinot Noir leverer en intensiet, Pinot Meunier leverer frugtighed og Chardonnay byder ind med lækker friskhed.  

Den perfekte velkomstdrik, hvis man ikke er til de klassiske, tørre Champagner. Det er ikke en Champagne til mad, men kan fint sættes sammen med ikke alt for søde desserter som frugtsalat, og kage. 

Vinen har en flot lys rød farve med kobberfarvede kanter. Aromaerne er intense og dybe med modne brombær, vilde jordbær og solbær. I munden er det en sød blanding af rigdom og elegance, og med en cremethed og sprødhed der gør den uovertruffen.  

Moët & Chandon er klart det største champagnehus målt på antallet af flasker, som de producerer.  De leverer altid høj kvalitet, og de har med deres ikon Champagne Dom Perignon vist, at de kan og vil levere unikke og anmelderroste vine.  

Wine & Spirits 

This rosé's sweet strawberry flavors balance a kick of spice and rich undertones of nuts. The acidity is ample enough to support the waxy texture and sweet fruit. Serve with a tart aux fraise or strawberry shortcake.  (12/2009) 

Wine Spectator 
Creamy, with honeyed flavors of passion fruit, guava and spice that show a hint of candle wax. There's good intensity to the acidity in this exuberant rosé, and it just balances the tropical overtones, with an off-dry, moderate finish. (Web-2012)  

 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Dessert

1 fl. pr. stk. 437,95  DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering Afkølet
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl