Luksus Festkasse Edt. 2
Luksus Festkasse Edt. 2
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Nøje udvalgt og luksuriøst sortiment af alt hvad der skal være tilstede på festbordet. Fra en frisk Premier Cru Champagne til topanmeldt vin i verdensklasse, samt dansk kirsebærvin til desserten - så er du solidt dækket ind fra start til slut.
Få en luksus aften og spar tilmed over 50% af normalprisen!
Kassen indeholder:
1 fl. G.H. Martel Champagne Premier Cru Cuvée Victoire
2 fl. Felipe Staiti Vertigo 2015
2 fl. Xavier Chateauneuf-Du-Pape 2016
G.H. Martel Champagne Premier Cru Cuvée Victoire
Lys strågul i glasset. Herlig frisk næse med madæbler, pære, mirabelle og mandarin, samt dybere strejf af kvæde, toast og rugbrød. Elegant mousse og fornem frugtintensitet! Mundensende syre, saltet mineralitet og dosage i sublimt samspil.
*91/100 point - Wine Spectator*
Felipe Staiti Vertigo 2015
Blæksort med lilla skær. Ud af glasset vælter sveskeblommer, mørke kirsebær, brombær, chokolade, peber og lakrids. Nedenunder anes fadets fine noter af tobak, vanilje og ristede kaffebønner. I munden eksploderer frugten i en kraftudladning, ikke bare intens, men også befriende frisk og nuanceret.
*97/100 point - James Suckling*
Xavier Chateauneuf-du-Pape 2016
Mørk rubinrød. Glasset emmer af knuste blomster, hindbær, abrikos, kirsebær og brombær. Derunder ligger delikate hints af "garrigue", skovbund, lakrids og peber. Smagen er saftig og viser årgangens fabelagtige dybde. Fyldig, dyb og intens med finesse og friskhed i behold. Fine pudderagtige tanniner i det lange finish.
*92/100 point - Robert Parker*
Frederiksdal Sur Lie
En virkelig nuanceret vin, og den perfekte ledsager til mørk chokolade, marinerede bær, kager, og ikke mindst desserter som ris a la mande. Sur Lie har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par måneder et køligt sted.
*98/100 point - International Food Contest*