



Les Sources de Montmirail Gigondas 2018
Førsteudfordrer til Châteauneuf-du-Pape...
Gigondas er og bliver alternativet over dem alle, hvis du vil helt tæt på kvaliteten i de berømte Châteauneuf-vine – uden at betale en herregård!
Tag bare denne næsten 15% alkoholfyldige Gigondas-nyhed, Les Sources de Montmirail, der i den powerfulde solskinsårgang 2018 vil blæse enhver Rhône-fan bagover i ren velsmag og value-for-money!
Nyd den lækre Gigondas til saftige bøffer, grillet rødt kød, lam, vildt, kraftige gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18 °C.
Hvordan smager Les Sources de Montmirail Gigondas 2018?
Mørk kirsebærrød med et ungt lilla skær... Allerede i næsen totalt charmerende med solmodne Gigondas-dufte af jordbær, brombær, granatæblesaft, violer, garriguekrydderier, læder, lakrids og knust peber. På tungen smooth og dejlig frugtfyldig. Her får du virkelig solskin i smagen og masser af provencalske garriguekrydderier under den røde og mørke bærfrugt. Vinens næsten 15% høje alkohol er integreret perfekt... Powerfuld, spicy og spændende mineralsk finish med perfekt afstemt tanninbid. Mums! Drik nu, eller gem +10 år frahøståret.
Les Sources de Montmirail Gigondas 2018 passer godt til...
Hvordan er Les Sources de Montmirail Gigondas 2018 fremstillet?
Vinen er fresmtillet på et klassisk ”GSM” Rhône-blend med 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Mourvèdre. Druerne selekteres fra topmarker i det exceptionelle terroir Dentelles de Montmirail, hvis stejle skråninger og højtliggende terrasser er perfekt eksponeret for solens stråler. Alle druer afstilkes og knuses inden gæring med frugtbevarende temperaturstyring ved 25°C. Den ekstra lange macerationstid på 4-5 uger trækker ektra farve, koncentration og tannin fra drueskindet, inden ca. 2 års afsluttende modning på betontank.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener