Tilbage

Jean Gagnerot Macon Charnay 2019

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
199,95 DKK
6 fl. pr. stk.
159,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Flaskehalsen

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Supervin.dk

Bestil inden

7 timer 26 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Jean Gagnerot Macon Charnay 2019

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"93 point. Masser af mineralitet... flot glas som ikke skuffer" - Mad & Monopolet

"93 point. Macon-Charnay er et af de Bourgogne-områder, hvor det stadig kan lade sig gøre at finde store overraskelser til fornuftige penge. Med denne vin fra Jean Gagnerot bliver det i den grad synliggjort..." - Flaskehalsen

“92 point. Man kan altså stadig finde hvid bourgognevin af høj kvalitet, som er til betale" - WineWherever 

"91 point. Anbefalet... Den lækreste mâcon jeg længe har smagt" - Vinexpressen

"One of the smallest designations in the region. It is also one of the most highly regarded. – Wine Searcher om Macon Charnay
“Burgundy hits the bulls eye with the 2019 vintage” – James Suckling 
“96 points – Superb vintage 2019” - Wine Enthusiast årgangsskema 

Bourgogne-kup fra en af årtusindets største årgange!

Forventningerne var høje til årgang 2019 efter en forrygende høst, og alle drømme bliver indfriet i glasset. Hold nu op, hvor smager det godt!  

Vi befinder os klos op ad sydbourgognes stjernedistrikt, Pouilly-Fuissé, hvor Jean Gagnerot laver fremragende vine i det oversete value-spot, Macon Charnay. Fremhævet af Wine Searcher som et af de mest eftersøgte takket være en kombination af et varmt klima og en kalkholdig jordbund, der sikrer perfekt modenhed og en sitrende mineralitet til vinene.

Vi har lavet en storaftale med Jean Gagnerot, så du kan smage premium hvid Bourgogne til en ekstra skarp tilbudspris. I glasset sprudler vinen med citrus, fersken og tropiske frugter, der suppleres af nyristet toast fra 10 måneders modning på de fine gærrester. Kæmpe value for money!

Smagenote

Vinen glimter i glasset med en lys gylden farve. Aromatisk og frugtren næse, der åbner med hvide blomster, citrus, madæbler og fersken, der suppleres af tropiske noter af melon og ananas. Under den indsmigrende frugt gemmer sig et strejf af toast og mineralske flintestensnoter. I munden lander vinen cremet og delikat med en blød, imødekommende Chardonnay-frugt. Balancen og detaljerigdommen i vinen om, at vi er i Bourgogne. Den lange og friske finish klinger elegante af med ristede mandler og en forfriskende mineralitet, der gør næste glas uungåeligt. Hvid Bourgogne fra den uforglemmelige årgang 2019. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.   

Anmeldelser af Jean Gagnerot Macon Charnay 2019

93/100 Mad & Monopolet
"
Hvid Bourgogne behøver ikke betyde, at du skal tage et nyt lån i dit hus, der findes gode bud til en meget fornuftig pris. Jean Gagnerot laver absolut glimrende vin, og denne er et godt eksempel. I næsen har den duft af citrus, “Golden Delicious”-æbler, melon, abrikos, saftige ferskner og et lille hint af vanilje og eg. I munden er den frisk, sprød og har masser af mineralitet og elegance - flot glas som ikke skuffer. 1 stk 199,95/ Pris v/ 6 fl. 159,95"

93/100 Flaskehalsen
"Macon-Charnay er et af de Bourgogne-områder, hvor det stadig kan lade sig gøre at finde store overraskelser til fornuftige penge. Med denne vin fra Jean Gagnerot bliver det i den grad synliggjort, for her får du en flot kombination af burgundiske mineraler og nuancer – samt en ganske fin dybde. Sammenlignet med 2018’eren, der også er i handlen nu, er det en tand friskere og mere syre-ungdommeligt her. Derfor er jeg mere til 2019’eren, men den slags er et spørgsmål om smag. De to årgange af denne vin har ikke de helt store øvrige forskellige og byder på klassisk Bourgogne-charme. Normalpris kr. 199,95 – Set til kr. 109,95"

92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Her er beviset! Man kan altså stadig finde hvid bourgognevin af høj kvalitet, som er til betale for normale mennesker. Årgang 2019 kommer godt ud af glasset med noter af pære, gul mirabelle og store friske citroner. Den har en levende og kraftfuld syre, der er godt matchet af dens fyldige krop. Meget klassisk burgundisk i sit udtryk, og hvem er ikke glad for det.1 stk 199,95/ Pris v/ 6 fl. 159,95"

91/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Anbefalet... Den lækreste macon, jeg længe har smagt. Et stormløb af ananas, citrus og lidt grønne æbler. Blød og cremet i munden med er dejligt syrebid, der danser rundt på tungen som en munter tangloppe. God balance mellem frugtsødme, alkohol og syre. Bravo! 91  Spottet hos Supervin til ca. 160 kr. "

90/100 Houlberg
"Duftmæssigt er det en blid, hvid bourgogne, hvor frugten mest er melon, fersken, mirabeller og pærer. Der er nærmest intet fadpræg, så i stedet fremstår vinen ren, hvid, blød og næsten selvudslettende, men lad dig ikke snyde ... det er fint, sart og rart. I munden er det lidt samme historie, hvor syren måske lidt er lidt mere rustik og frugten lidt skarpere med modne æbler, grøn pære og noget citrus, hvor det mest er citroner, lemon og tonicvand. Den har denne svage og lette bitterhed, frisk i frugten, men ellers blid og medgørlig med en kridtagtig mineralitet. 90 point, Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 199,95 kr., men kan fås til 159,95 kr. ved køb af 6 flasker."

Nyd den til aperitif, dampede fisk og skaldyr, sushi, salater, fjerkræ, grøntsagsretter og milde oste. Server ved 10-13°C

Vinen er fremstillet på 100 % Chardonnay fra marker i den Macconnais’ mindste distrikt, Mâcon-Charnay, der blot måler 57 hektar i alt. Jordbunden er kalkholdig og rig på mineraler, hvilket tydeligt afspejler sig vinens duft og smag. Når druerne ankommer til vineriet presses de skånsomt i en pneumatisk presse, hvorefter mosten gærer på temperaturregulerede ståltanke omkring 16 grader. Efter endt gæring modner vinen i 10 måneder i kontakt med de fine gærrester, hvilket bidrager med en cremet mundfornemmelse samt delikate noter af toast.

Om Jean Gagnerot

Velkommen til slaraffenland for bourgognefans!

De nedlukkede toprestauranter køber ikke bourgognevin under cornakrisen, så vores indkøber har fået fingre i et større parti skatkammervine, som vi nu med stolthed kan præsentere til rekordlave priser:

Chablis, Aloxe-Corton, Volnay, Beaune, Pommard, Nuit-Saint-Georges… Lutter klassevine i topform! Jean Gagnerot-vinene har hvilet under perfekte forhold i producentens kølige bourgognekældre.

Frem til årgang 2014 er vinene fremstillet hos Château de Corton-André, der er beliggende i topkommunen Aloxe-Corton. Producentens smukke slotsbygning er siden solgt til familien Frey, der driver ikoniske vinhuse som 100 point-producenten Jaboulet i Rhône samt Château La Lagune 5. Cru Classé i Haut-Médoc.

Også rettighederne til den prestigiøse vinserie Jean Gagnerot har skiftet ejerhænder siden 2014, så basen nu er flyttet fra Corton til prominente Meursault. Man behøver dog ikke se længe på Vivino-brugernes forrygende anmeldelser for at erfare, at vinenes tårnhøje kvalitet er forblevet uforandret!

En af hemmelighederne bag topniveauet er det - selv for Bourgogne - ekstravagante kælderarbejde: 1 er Cru-vinene forkæles med lagring på op til 40-50% nye 228 liters burgundiske egetræsfade, mens kommunevinene typisk ligger på imponerende 20% helt nye fade. Samtidig er modningen skræddersyet til hver enkelt vin, således at fadenes alder og ristningsgrad nøje matcher terroirets og årgangens unikke karakteristika.

Fra elegant og læskende hyggebourgogne til himmerigsmundfulde af tårevædende kompleks Premier Cru – Jean Gagnerot er din garanti for top value!

Passer godt til

Aperitif

Nødder

Sushi

Pasta

Fisk

Svampe

Hygge

Grøntsager

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Servering 10-13°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret.   
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
1 fl. pr. stk.
199,95 DKK
6 fl. pr. stk.
159,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Flaskehalsen

92 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

91 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

90 Point

Houlberg

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Supervin.dk

Bestil inden

7 timer 26 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu