Tilbage

Frankrig

Jean Gagnerot Corton Grand Cru Grandes Lolieres 2017

1 fl. pr. stk.
1.299,95DKK
6 fl. pr. stk.
999,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Flaskehalsen

95 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Houlberg

4,2 ⭐

Vivino

Vores vurdering

Bestil inden

2 timer 41 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Jean Gagnerot Corton Grand Cru Grandes Lolieres 2017

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"97 point. Med denne Cotes de Beaune får du Grand Cru-Bourgogne på øverste klinge... Som den står lige nu er den et mesterværk, der optræder med sin ypperste kvalitet. Køb den for at drikke den – og forær dig selv en Bourgogne-oplevelse, du sent vil glemme." - Flaskehalsen

"95 point. Det her er fabelagtigt Bourgogne fra 2017, som var et rigtig flot år. Denne vin bør få alle Pinot Noir-elskere op af stolen." - Mad & Monopolet

"94 point. Det er blødt, læskende, stramt, velsmagende, elegant, frisk samt vedkommende på én gang." - Houlberg

“The 2017 reds are very good, often excellent, and from time to time, bloody awesome.” - Vinous

Vi har skaffet endnu et parti…  DK’s bedste Corton Grand Cru-køb er i årgang 2017 klar med en pragtvin, der  i den grad matcher Vinous’ årgangskarakteristik… bloody awesome!

Parfumeret Pinot Noir-power, skovbundskompleksitet og svævende elegance. Ja, nu er der Grand Cru Corton i glasset…

Côtes de Beaunes eneste Grand Cru er opdelt i et hav af parceller og ”Les Grandes Lolieres” ligger perfekt placeret lidt midt på skråningen af Corton-højen. Her har Pinot Noir-stokke frit udsyn til solen, der giver det ypperste frugt man kan forestille sig i Bourgogne.

Jean Gagnerot forædler Grand Cru-frugten i kælderen med hele 20 måneders modning på 60 % nye egetræsfade, der løfter smagkompleksiteten og teksturen op på verdensklasse-niveau.

Som led i en større handel med Jean Gagnerot har vi forhandlet en pris på dette årgangskup, der skyder denne Grand Cru op i toppen af markedets vildeste Bourgognekøb.

Smagenote

Vinen flyder majestætisk i glasset med mørk kirsebærrød farve. Kompleks, blomsterparfumeret og svimlende elegant næse med regndryppende rosenblade, hindbær, røde kirsebær og solbær, der omfavnes af Grand Cru-lagringens luksuriøse fadkrydderier i form af tørret kød, læder, lakrids, nyristet kaffe, cedertræ og mineralsk skovbund. I munden lander ”Grandes Lolieres” med mageløs koncentration og en millimeter præcis frugt. Vinen svæver over tungen som var det flydende silke og kommer i mål med en endeløs eftersmag af mineralsk, fadkrydret frugt. Endnu en mesterlig Corton Grand Cru fra konstant anmelderroste Jean Gagnerot. Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.

Anmeldelser af Jean Gagnerot Corton Grand Cru Grandes Lolieres 2017

97/100 Flaskehalsen
"BOURGOGNE AF HØJESTE KALIBER... Når du kan få en dyr rødvin til næsten en tredjedel af normalprisen, så bør du være på vagt. For der kan være mange årsager til det voldsomme prisfald, som nogle gange kan skyldes, at vinen er ved at være over sin egen levetid, andre gange var den måske prissat helt forkert, og enkelte gange kan der være tale om rent fup i prissætningen. Og så kan det nogle gange være det, man på godt gammeldags dansk bare kan kalde et vanvittigt godt tilbud. Af samme grund giver Flaskehalsen altid stjerner for, hvor godt vinen præsterer i forhold til sin normalpris. Det skulle gerne aflive en del af de tilbud, der er lidt for gode til at være sande. Og det gør altså kun de fem stjerner til denne Corton Grand Cru endnu mere imponerende. For med en normalpris på 1300 kroner er der noget voldsomt at leve op til, for at få prædikatet som et rigtig godt køb til prisen. Med denne Cotes de Beaune får du Grand Cru-Bourgogne på øverste klinge. Flot dybde, masser af smag, lang eftersmag og en superlækker elegance. Det hele smyger sig flot og afstemt op ad hinanden og sig selv, og det efterlader mig med en underkæbe, der ville have slæbt henad jorden, hvis det da ikke var fordi jeg var nødt til at gøre mig umage for at holde kæben på plads, så de dyrebare og vidunderlige dråber ikke fossede ud af munden. Det her er ikke bare en vin. Det er en oplevelse, og det er en oplevelse af de rigtig store. Tilbuddet skyldes angiveligt et større prisregnskab, der har givet importøren mulighed for at købe disse flotte vine hjem til en uhørt pris. Og så spiller det nok også ind, at det ikke er en vin, der bør ligge i kælderen i mange år. For så risikerer du, at friskheden og syren forsvinder, og den er en vigtig spiller i vinens samlede magi. Som den står lige nu er den et mesterværk, der optræder med sin ypperste kvalitet. Køb den for at drikke den – og forær dig selv en Bourgogne-oplevelse, du sent vil glemme. Normalpris kr. 1299,95, Set til kr. 499,95 Supervin"

95/100 Mad & Monopolet
"
Det her er fabelagtigt Bourgogne fra 2017, som var et rigtig flot år. Denne vin bør få alle Pinot Noir-elskere op af stolen. I næsen har den duft af kirsebær, jordbær, vanilje, espressobønner, skovbund, bacon og læder. I munden er den i perfekt balance, hvor du fornemmer fylde, frugtsødme, syre, blide skønne modne tanniner og en fin mineralitet, som skaber friskhed og energi til vinen. Pr. fl. 1299,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. 499,95"

94/100 Houlberg
"Som med 2016'eren har vi åbnet palisanderskabet med tykke teaktrælåger og indenfor finder du en underskov af svampe, våde efterårsblade, en tabt lædersaddel og små fennikelskud. Det dufter dekadent og nobelt, har en frugt af modne kirsebær, kirsebærsauce, jordbær og oksefond ... alt meget velplaceret, velordnet og friseret, således ikke et eneste hår vender forkert i frisuren med pagehår. I munden smelter vinen nærmest ... med det gør den samtidig med, at den trækker et sneglespor af en syrligbitter frugt af hindbær, ribs, moreller og lyse blommer ... frisk midt i alt det bløde, runde, smukke og cremede. Det er blødt, læskende, stramt, velsmagende, elegant, frisk samt vedkommende på én gang. 95 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 1.299,95 kr., mens prisen er 499,95 kr. ved køb af 6 flasker. Vinanmeldelse 6/7 " 

 ....

Forrige årgang:

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen (årg. 2016)
"Kun omkring 1,4 % af vinproduktionen i Bourgogne er Grand Cru, så denne vin ligger øverst i appellationernes hierarki og tilmed i en topårgang. Afdæmpet duft af røde bær, urter og skovbund. I munden fornemmer man det terroir, der giver denne vin storhed. Hård struktur, fyldig krop med masser af sarte røde frugter, kraftfuld syre og en spændstig mineralitet, der giver en lang eftersmag med mange detaljer. Stilistisk hælder vinen til den kølige side, hvilket gør den ekstra indbydende at gå til. Og så har den en seriøsitet, der ikke er svær at få øje på."

94/100 Rolf Madsen, Vinexpressen (årg. 2016)
"Wine of the Week. Klassisk bourgogne fra Corton med speederen helt i bund... Top lækker og en smule likorøs duft af kirsebær, rabarbersaft, kandis, et begyndende sprække af underskov og fernis. Intens, klassisk og struktureret corton, men samtidig elegant med en blød frugtsødme og finesse. Saftig bourgogne, der afsluttes af en gang opstrammende cashmere-tanniner og frisk syre. 94. Spottet hos Supervin til ca. 500 kr."

Servér denne Grand Cru til fuglevildt, lette vildtretter, rødt kød, svampe, indmad og cremede oste. Nydes optimalt ved 14-16°C

Vinen er lavet på 100 % Pinot Noir, der høstes fra Côte de Beaunes eneste Grand Cru-mark, Corton. Denne vin er nærmere bestemt høstet fra parcellen, ”Les Grandes Lolières”, der med sin perfekte ”mid-slope” placering og østvendte orientering frembringer eventyrlig Pinot Noir som Jean Gagnrot plukker ved håndkraft. Inden gæringen koldmacererer druerne for at udtrække farve og smag. Selve gæringen foregår på temperaturregulerede ståltanke, hvor der gøres brug af hyppige overpumpninger af mosten og nedstemplinger af drueskallerne (pigeage) for at fremme udtrækket af farve, smag og tannin. Efter endt gæring omstikkes vinen til egetræsfade, hvor den modner i 20 måneder. Der anvendes 60 % nye fransk eg i modningsprocessen. De resterende 40 % er brugt 1-2 gange før.

Om Jean Gagnerot

Velkommen til slaraffenland for bourgognefans!

Det er lykkedes vores indkøber at få fingre i endnu et større parti skatkammervine af Jean Gagnerots populære bourgogner, som vi trods de omsiggribende prisstigninger nu kan præsentere til rekordlave priser:

Kendte navne som Chablis, Meursault, Gevrey-Chambertin, Nuits-Saint-Georges og Corton i spændende selskab med vaskeægte valuevine fra Hautes Cotes de Nuits, Mercurey, Ladoix, Savigny-lès-Beaune, Viré-Clessé, Mâcon-Charnay og Fixin. Lutter klassevine i topform! Jean Gagnerot-vinene har hvilet under perfekte forhold i producentens kølige bourgognekældre.

Frem til årgang 2014 er vinene fremstillet hos Château de Corton-André, der er beliggende i topkommunen Aloxe-Corton. Producentens smukke slotsbygning er siden solgt til familien Frey, der driver ikoniske vinhuse som 100 point-producenten Jaboulet i Rhône samt Château La Lagune 5. Cru Classé i Haut-Médoc.

Også rettighederne til den prestigiøse vinserie Jean Gagnerot har skiftet ejerhænder siden 2014, så basen nu er flyttet fra Corton til prominente Meursault. 

En af hemmelighederne bag topniveauet er det - selv for Bourgogne - ekstravagante kælderarbejde: 1 er Cru-vinene forkæles med lagring på op til 40-50% nye 228 liters burgundiske egetræsfade, mens kommunevinene typisk ligger på imponerende 20% helt nye fade. Samtidig er modningen skræddersyet til hver enkelt vin, således at fadenes alder og ristningsgrad nøje matcher terroirets og årgangens unikke karakteristika.

Fra elegant og læskende hyggebourgogne til himmerigsmundfulde af tårevædende kompleks Premier Cru – Jean Gagnerot er din garanti for top value!

Passer godt til

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Ost

Tapas

Svampe

Årgang 2017
Servering 14-17°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
1.299,95DKK
6 fl. pr. stk.
999,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

97 Point

Flaskehalsen

95 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Houlberg

4,2 ⭐

Vivino

Vores vurdering

Bestil inden

2 timer 41 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter