Tilbage

Østrig

Økologisk

Huber Pinot Blanc Alte Reben BIO 2022

1 fl. pr. stk.
269,95DKK
6 fl. pr. stk.
199,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Falstaff

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

James Suckling

91 Point

Houlberg

90 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

Bestil inden

11 timer 33 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Østrig

Økologisk

Huber Pinot Blanc Alte Reben BIO 2022

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"93 points.  Juicy, harmonious and balanced..." - Falstaff

"93 point. Saltet citron, gule æbler, fersken, ananas og et hint af hasselnødder... Huber har gjort det igen!" - Mad & Monopolet

"93 point. Det smager rigtig godt, og det er noget af det bedste Pinot Blanc jeg længe har smagt." - Flaskehalsen

"93 point. Pinot Blanc der har fået muskler og attitude... Afslutningsvis har den en kalket mineralitet, som er en fornøjelse at opleve." - WineWherever

"92 points. This cool pinot is so elegant, spicy and fragrant ... Hard not to drink it! But this will age very well." - James Suckling

"91 point. Flot Pinot Blanc" - Houlberg

"GODT KØB" - Din VinGuide

Markus Huber giver baghjul til ”Grand Cru” Alsace med sit nye, fadlagrede enkeltmarks flagskib af en Pinot Blanc!

Chablis-cremet og mineralsk frugtelegant som GG-Riesling. Det her er toplækkert!

Oprindeligt fra Bourgogne og gjort berømt i Alsace. Pinot Blanc-druen rammer et perfekt midtpunkt mellem cremet Chardonnay og floral, frugtintens Riesling. Fra Markus Hubers perfekt eksponerede enkeltmark ”Rosenweg” suger de gamle økologiske Pinot Blanc-stokke mineraler og næring op langt nede i undergrunden.

Kombineret med luksus-gæring og modning på egetræsfade giver det en verdensklasse Pinot Blanc med stor frugtdybde, floralitet og komplekse noter af Champagne-toast fra fadet.  

Vi opgraderer vores sortimentet med endnu en perle fra Markus Huber! En fantastisk madvin, der går fremragende til alle typer grønsagsretter, særligt asparges samt fjerkræ og milde oste.

Smagenote

”Rosenweg” præsenterer sig med en dyb strågul farve, der også har ungdommelige grønne reflekser. Stor kompleks næse med honningblomst, gule æbler og modne pærer, der afløses af mere tropiske frugtnuancer af fersken, melon og mango. Lidt efter lidt titter dybe noter frem i form af appelsinskal, ristede mandler, røg, kalket mineralitet og toast. I munden smyr vinen sig om tungen med en honning-blød Pinot Blanc-frugt, der folder sig ud som en tropisk frugtcocktail. Mums! Lang eftersmag med citrusmineralske nuancer og ristede mandler. Grand Cru Alsace, go home! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.   

Anmeldelser af Markus Huber Pinot Blanc ”Rosenweg” Alte Reben 2022 BIO

93/100 Falstaff
"Bright green-yellow, silver reflections. Delicate orange zest, fine pear fruit, a hint of walnut, inviting bouquet. Juicy, harmonious and balanced, fine notes of white pome fruit, elegant, mineral and with good length, a versatile food companion with aging potential."

93/100 Mad & Monopolet
"Markus Huber er fra den unge generation af vinmagere, som bevarer traditionerne, men giver østrigske vine nyt liv, og han gør det fremragende. Pinot Blanc kan godt være lidt småkedelig efter min mening, men ikke når Markus Huber har haft en finger med i spillet. Duft af saltet citron, gule æbler, fersken, ananas og et hint af hasselnødder. I munden er den rund og har den skønneste frugtsødme kombineret med en skøn syre, som holder det hele i balance. Huber har gjort det igen! pr. stk. 269,95 / BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk. 129,95"

93/100 Flaskehalsen
"Pinot Blanc er bestemt ikke min favoritdrue. Ofte bliver den enten for parfumeret til min smag, og hvis den ikke har den let parfumerede stil, er der sjældent ret meget tilbage, og så bliver det uinteressant og næsten smagsløst. Det er groft generaliserende, men så bliver det nemmere at forstå… Heldigvis passer ingen af delene på Huber-udgaven af en Pinot Blanc, for her finder jeg den balance, jeg ofte savner. Huber formår at gøre de let parfumerede noter interessante og diskrete nok til, at de ikke overdøver resten, men så de i stedet gør den elegante frugt og syre mere intens. Det smager rigtig godt, og det er noget af det bedste Pinot Blanc jeg længe har smagt. Normalpris kr. 269,95 – Set til kr. 129,95"

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Pinot Blanc der har fået muskler og attitude. Saftig moden frugt, masser af smagfulde noter og en syre der, spændstig og levende, bevæger sig dansende hen over tungen. Afslutningsvis har den en kalket mineralitet, som er en fornøjelse at opleve. "

92/100 James Suckling
"This cool pinot is so elegant, spicy and fragrant, with notes of licorice, red currants, orange rind, cardamom and lemon leaves. Light-footed and fresh, with a medium body and very fine tannins. Hard not to drink it! But this will age very well. From organically grown grapes. "

91/100 Houlberg
"
I næsen har vinen en sødlig, fyldig og dyb koncentreret aroma. Det er både dåsepærer, pæregelé, æblesyltetøj, nogle hasselnødder og en Københavnerstang, en rystet Faxe Kondi. Den har en lille buttet krop med fad, blomster og solcreme ... og dermed bliver det Pinot Blanc med karakteristik, nerve og smil. Smagsmæssigt fortsætter dansen med den buttede krop ... ganske rund med en frugtsødme, sødbitter lemon, ananas, mandler og den smager endda også lidt blomstret eller parfumeret og slutter med syltede eller grillede citroner ... flot Pinot Blanc og 91 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 269,95 kr., mens prisen er 129,95 kr. ved køb af 6 flasker."

90/100 "GODT KØB" - Din VinGuide
"Frugtig, imødekommende vin med masser af gule æbler, citrus og florale noter. Imødekommende med en fin intensitet og længde. Supervin | 130 kr. Tilbudspris"

....

Forrige årgange:

93/100 A la Carte (årg. 2020)
“Youthful colour, complex nose, yellow apple, almonds, candied orange and pear, powerful wine, lively structure, tightly woven finish, fruity aftertaste.”

92/100 Falstaff (årg. 2021)
”Light yellow-green, silver reflections. Delicate yellow tropical fruit, nuances of pear, a hint of meadow herbs, delicate blossom honey, subtle bouquet. Medium complexity, fine apple fruit, creamy texture, mild acidity, salty-lemon touch in the aftertaste, has potential for development.”

Nyd den til hygge, salater, fisk og skaldyr, tapas, sushi, fjerkræ, asparges, charcuteri og friske oste. Servér ved 8-10°C.

Vinen er fremstillet på 100 % økologiske Pinot Blanc-druer (også kendt som weissburgunder i Østrig). Alle druerne høstes fra gamle vinstokke på enkeltmarken ”Rosenweg”, der har rødderne solidt plantet i den xx rige jordbund. Når druerne ankommer til vineriet bliver de nænsomt presset, hvorefter den delikate most får lov til at trække smag og struktur fra skallerne i 8 timer. Både gæring og modning foregår på egetræsfade, hvor omrøring af de fine gærrester giver toastede noter til vinen og en herlig cremet mundfornemmelse. Vinen modner i alt 6 måneder på egetræfadene.

Om Markus Huber

“Winemaker of the Year 2015”  – Falstaff Magazin
”Best White Wine of Austria” – International Wine Challenge

Med sine udpræget kalkholdige skråninger i ly af vestenvinden minder Traisentals vinlandskab en del om Bourgognes… Og kan man godtage denne præmis, så ligger det lige til højrebenet at ligne Markus Hubers Erste Lage-vinmarker ”Berg” og ”Alte Setzen” med burgundiske Grand Crus!

Apropos højreben, så drømte den unge Markus om en karriere som fodboldspiller. I dag har han for længst nået Champions League, omend grønsværen er skiftet ud med Grüner Veltliner og Riesling.

Siden Markus overtog sine forældres 5 hektar i 1999, har han sammen med sin lillebror modernisereret vineriet og udvidet markarealet til tidobbelt størrelse. At kvaliteten ikke bare er fulgt med, men faktisk forbedret år for år, er om muligt en endnu større bedrift.

Det siger lidt om niveauet, at 70% af Markus Hubers vine eksporteres til vinspecialister og toprestauranter over hele verden, og at vinene fra den seneste frigivne årgang scorer helt op til 97 point hos James Suckling.

Oplagt er det at fremhæve Hubers enkeltmarksvine fra Berg, Alte Setzen og Obere Steigen, men glemmes må ikke vinserien ”Terrassen”, der byder på Østrigs nok allerbedste Riesling og Grüner Veltliner til prisen.

Ingen formår som ”vidunderbarnet” Huber at udtrykke Traisentals unikke terroir gennem krystalklare og sortstypiske hvidvine med elegant mineralsk syre. Finesse, finesse, finesse…

Passer godt til

Salat

Grøntsager

Fjerkræ

Fisk

Skaldyr

Ost

Tapas

Sushi

Asiatisk

Hygge

Årgang 2022
Servering 8-10°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret.
Alkohol 13,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
269,95DKK
6 fl. pr. stk.
199,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Falstaff

93 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Flaskehalsen

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92 Point

James Suckling

91 Point

Houlberg

90 Point

Din VinGuide

GODT KØB

Din VinGuide

Bestil inden

11 timer 33 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter