Tilbage

Gabriel Chevalier Côte de Nuits Villages 2013

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
299,95 DKK
6 fl. pr. stk.
239,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

93-94 Point

Houlberg

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Vinbladet

⭐ 4,0

Vivino

Supervin.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Gabriel Chevalier Côte de Nuits Villages 2013

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. Måske det bedste bourgogne-køb i Danmark... Vanvittig høj genkøbsfaktor!" - Vinexpressen

"94 point. Med små 10 år på bagen er den på et smukt udviklingsstadie" - WineWherever

"93-94 point. Hvem sagde, at Bourgogne altid er dyrt? Her får du vitterlig smuk burgundisk vin til lav pris." - Houlberg

"93 point. Én af de “best value for money” Bourgogner, jeg har smagt længe."  - Mad & Monopolet

WHAT!? DK's nok allerbedste bourgogne under 200 kr. anmeldes igen i 2013-årgangen i de højeste Grand Cru-luftlag.  Klassen i denne snart 9 år gamle kælderskat har danskerne aldrig smagt mage til... før nu! 

En googlesøgning afslører stort set intet om navnet Gabriel Chevalier. For vinen kommer under en hemmeligt label og kan kun derfor sælges til en helt unik pris… 

Den ’’hemmelige’’ vin kommer fra en ung, opstigende Bourgogne-stjerne, og herhjemme koster originalvinen op mod 300 kr... Hvem sagde røverkøb?!!

Smagenote

Vinen byder på en lækker kirsebærrød farve i glasset... Næsen er præget af rød frugt som kirsebær, hindbær og jordbær med begyndende modne toner, der suppleres af skovbund, svampe og stald. Lidt røgede og mineralske toner klinger med i duften, ligesom fadnoter af vanilje og tobak fornemmes, men uden at være altoverskyggende. Venlige tanniner og en herlig blød frugt. Klassisk Bourgogne, der smager, som den skal, og en virkelig lækker vin til prisen!. Drik nu eller gem 6-10 år fra høståret. 

Anmeldelser af Gabriel Chevalier Côte de Nuits Villages 2013 

94/100 "Høj Genkøbsfaktor" - Rolf Madsen, Vinexpressen
"God damn gorgeous! Ren bossnova i munden og måske det bedste bourgogne-køb i Danmark. Perfekt moden – lige til at hapse her og nu. Fejende flot og landlig næse, der strutter af kål, lidt stald, søde rabarber og rød stenfrugt. Ingen skarpe kanter, bare letløbende og totalt balanceret saft med en puddersukkeragtig bærsødme, der bare ryger direkte ned i løgnhalsen. 100% pinot – 100% moden – 100% lækkerhed. Vanvittig høj genkøbsfaktor! 94" (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Rød Bourgogne fra den hemmelige leverandør. Med små 10 år på bagen er den på et smukt udviklingsstadie. Den lægger ud med en kompleks duft af syrlige vilde skovbær, våd skovbund og frisksnittede svampe. I munden har den en let krop, helt fine og integrerede tanniner, godt med friskhed fra den livlige syre, og en smag af stødte jordbær, urter og en lang og elegant eftersmag. Dette er en vin med stor detaljegrad og hvor alle de modne, veludviklede og subtile noter giver et virkeligt smigrende udtryk. Jeg er vild med vinens velpolerede finesser." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 199,95)

93-94/100 Houlberg
"5,5 Thumbs Up. Som med 2014'eren er det en ultralet, fin og lys vin, silkefin og sart i duften, nærmest feminin med syrlig og moden frugt, det er jordbær, rabarber, lyse kirsebær og lidt tobak, blomster, let parfumeret og har en lys, stringent og frisk syre samt en lille, behagelig sødme. Igen er duften bare spot-on lækker og vild tiltrækkende. I munden er vinen også lys, let og feminin med en frisk frugt, både hindbær, rabarber og jordbær. Syren er også er fin ... måske knap så elegant som hos 2014'eren, men sammen med modne, lyse bær og en lille Pinot Noir sødme, så giver det en virkelig smuk, velsmagende, fin og burgundisk vin, hvor alt er elegant, let, balanceret, afrundet samt særdeles tiltrækkende. Hvem sagde, at Bourgogne altid er dyrt? Her får du vitterlig smuk burgundisk vin til lav pris."

93/100 Mad & Monopolet
"Når man ser Bourgogne til 139,95 kr. på tilbud, så skal man altid lige vogte sig - det kan nemlig være for godt til at være sandt. Det er det ikke, når det kommer fra Gabriel Chevalier, som laver Bourgogne fra Nuits Villages. Det er nemlig lækkerier, han tryller frem på flaske. Den har fået den tid, den skal have, så den er drikkeklar og peaker nok indenfor de næste 5 år. I næsen har den modne jordbær, kirsebær, svampe, vanilje og et hint af lakrids. I munden er den afbalanceret, hvor frugtsødme og fine tanniner går hånd i hånd og giver én af de “best value for money” Bourgogner, jeg har smagt længe." 

92/100 Vinbladet
"Krydret duft, sødmefuld pinot noir duft, jordbær, hindbær, mandel, fin syrlighed, der balancerer sødmen. Rig, sødme og syre på samme tid, fyldig og luftig med lang eftersmag hvor pinots sødme renses af syren i eftersmagen. Skal tages lige nu, helt på toppen." (vurderet ven en tilbudspris på kr. 199,95)

 

4,0 stjerner Vivino (25 bedømmelser. 31/05/22)

.....

Andre årgange: 

94-97/100 Houlberg (årg. 2014)
"6 Thumbs Up: I glasset er vinen lys og transparent ... meget lys og transparent, måske lidt smågrumset, mens duften bare er to die for, virkelig animalsk, landlig og æterisk med en nærmest lys, syrlig og moden frugt, jordbær, lyse kirsebær, lidt lakrids, tobak, morkler, blomster og måske er vinen endda lidt parfumeret. Det dufter langt bedre, end jeg havde forventet ... sådan lys, modent, fin, sart og feminint med lidt sødme i slutfasen. Rund, lys og lækker. Det smager også voldsomt godt ... det er en lys, imødekommende, moden og elegant smag, vildt fint balanceret med de modne og lyse bær, en afrundet og håndfast syre, sødme, et vildt let tråd, elegance samt luftighed. Det er én af de bedste Bourgogne vine, som jeg har smagt i lang tid ... og til prisen er det næsten en fornærmelse ... kan man vitterlig få denne vin til sådan en lav pris. Stjæl den før din nabo og din drikfældige svigermor ... men husk at den er en hemmelighed. Det bliver 6 tynde fingre med svag pil ned ... men fuck det smager godt. Elsker letheden i denne vin."

96/100 Flaskehalsen (årg. 2014)
"Virkelig lækker – der er så meget plads til alle de små finurligheder, den rummer – bør ikke anbefales til varm mad. For så bliver maden kold, inden man kan fokusere på andet end vinen…”

94/100 Rasmus Christensen, Winewherever (årg. 2014)
"Det er altid svært ikke at blive en smule skeptisk, når man ikke kender producenten, men heldigvis blegner skeptisk en smule, når man smager på vinen. En fuldmoden Bourgonge med en parfumeret duft af ribs, urter og våd skovbund. Den smager af røde skovbær, fennikel og har en lang, kompleks og krydret eftersmag. Virkelig velsmagende vin i flot balance."

★★★★★ Ekstra Bladet (årg. 2014)
"Jordbær, hindbær i smagen med let modne svampede noter og krydderier. Kølig i udtrykket men fint balanceret. Krydret let afslutning." 

Anbefales til grillet fisk, fjerkræ, fuglevildt, tatar, svamperetter, charcuteri og milde oste. Servér ved 14-17 °C.

Vinen kommer fra udvalgte climats i Côte de Nuits Villages. Jordbunden er præget af ler, grus og hård kalksten. Vinen lagres i 12 måneder på fad. En vin med en virkelig flot koncentration og finesse, der er en fin introduktion til stilen hos Gabriel Chevalier Der produceres ca. 5000 flasker årligt.

Om Gabriel Chevalier

Vinhuset bag Gabriel Chevalier blev etableret i slutningen af 1800-tallet, hvor stifteren opkøbte marker i Nuits Saint Georges og senere fortsatte udvidelserne af markerne til andre dele af Bourgogne. Foretagendet drives i dag af 5. generation, der har været med til at løfte huset op i en helt ny kvalitetsliga. Med respekt for det gamle håndværk og det særlige terroir laves der vin i særklasse med et helt unikt udtryk. Der lægges vægt på økologiske praksisser og begrænset høstudbytte for at sikre kvaliteten. Stilen er elegant og finesserig med masser af fin frugt og en flot koncentration. Omkring 10 hektar tilhører domænet med parceller beliggende i Côte de Nuits Villages, mens de også laver vin i Aloxe-Corton. Indehaveren anses for at være en opstigende stjerne i Bourgogne, og hans alder taget i betragtning, er det imponerende, hvad han har opnået. Der spås en lys fremtid for Bourgognes nye talent, der med sin ungdommelige energi udgør et friskt pust i vinverdenen, og husets vine står allerede på menuen hos flere toprestauranter i verden.

Passer godt til

Tapas

Fisk

Svampe

Hygge

Kalv

Grøntsager

Okse

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

Salat

Årgang 2013
Servering 14-17°C
Gemme potentiale 6-10 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl.
Lukketype Kork
1 fl. pr. stk.
299,95 DKK
6 fl. pr. stk.
239,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

93-94 Point

Houlberg

93 Point

Mad og Monopolet

92 Point

Vinbladet

⭐ 4,0

Vivino

Supervin.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter