Klik/Tryk for at zoome

Domaine de la Creuze Noire Pouilly-Fuissé “Montet” 2016

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Magiske Pouilly-Fuissé… det sydlige Bourgognes absolutte superstjerne!

De honningduftende, nøddeagtige og dog elegant mineralske Chardonnay-hvidvine forener på smukkeste vis frugtrigdom med finesse og terroirpræg.

Domaine de la Creuzes domæneaftappede hvidvin er et strålende eksempel på Pouilly-Fuissés unikke kvaliteter – og samtidig et frugtlækkert udtryk for den generøse og dog friske årgang 2016.

Smagenote

Sart gylden med friske grønne nuancer. Næsen lokker med sin indsmigrende duft af hvide blomster, pære, mandarin og fersken, der smukt indhylles i strejf af honning, hasselnød, røg og saltet mineralitet.  Vinen lander blød og cremet på tungen… Chardonnay-frugten fremstår herlig ren og breder sig nuanceret i munden, mens eftersmagens nødder, ristede toastbrød og frisk mineralsk finesse fuldender en flot hvidvinsoplevelse. Drik nu, eller gem 6-10 år fra høståret.

Anmeldelser af Domaine de la Creuze Noire Pouilly-Fuissé “Montet”

❤️❤️❤️❤️❤️ Kvindevin
"En vin med alder, der har forladt det friske, men til gengæld er rund, vellykket og smooth. Der er noget med nogle nødder, og smør i duft og smag. Et vanvittigt dejligt match til ost i den tørre genre, fx comté. Eller måske en smørstegt pighvar …!" - vurderet ved en tilbudspris ved 149,95 kr.

3,9 stjerner Vivino (83 ratings, bedømt over flere årgange)

Nyd den til fisk og skaldyr, fjerkræ, lyst kød, sushi, charcuteri og nøddeagtige oste. Servér ved 10-13°C

Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay fra ler- og kalkholdige vinmarker i berømte Pouilly-Fuissé. Vinen gærer og modner frugtbevarende på ståltank for en ren og autentisk gengivelse af druesort og terroir.

Familieejede Domaine de la Creuze Noire er beliggende i Leynes i det sydlige Bourgogne. Vingården drives i dag af 5. generations-producenterne Dominque og Christine Martin, som råder over 18 hektar og udelukkende laver vin fra egne marker. Familien dyrker sine kalkholdige skråninger med respekt for sundhed og miljø – og derfor helt uden brug af plante- og insektgift. Husets rene og terroirtypiske vine byder uden undtagelse på ekstraordinær value-for-money.

Læs mere

Passer godt til

Fisk

Svampe

Hygge

Grill

Gris

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

1 fl. pr. stk. 249,95  DKK
6 fl. pr. stk. 179,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

❤️❤️❤️❤️❤️

Signe Wulff, Kvindevin

⭐3,9

Vivino

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Vi tilbyder at tage vinen retur på vores regning og returnere hele betalingen - også for den første, åbnede flaske, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten. (maks. 1 md. efter levering)

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 10-13°C
Gemme potentiale 6-10 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl.