
Cloudy Bay Te koko 2016
En fryd for ganen
Når du drikker denne hvidvin, vil du kunne nyde den ubeskrivelige smag af citrusaromaer, honning og passionfrugt. Det er en meget generøs vin, som med dens smagfulde lag af mango og hvid pepper også tilbyder dig en rig tekstur og en frisk surhedsgrad. Udover denne friske og gode smag, har Te Koko også en fantastisk finish, der giver dig et strejf af tropisk frugt og mineraler. Uanset hvilken slags mad du serverer denne hvidvin til, vil den passe perfekt. Den komplimenterer nemlig en masse forskellige retter, og den er især god sammen med krydrede retter med friske urter og krydderier.
Cloudy Bay - flest solskinstimer
Cloudy Bay vinmarker blev etableret i 1985 og befinder sig i den nordlige del af New Zealands sydlige ø. Dette sted har de fleste solskinstimer af alle steder på New Zealand, og de eksporterer til over 30 markeder i verden, hvor de mest eksporterede til er England, Australien, Europa, USA og Japan. For denne virksomhed er det vigtigste at producere vin, der er af høj kvalitet, som hver har en individuel frugtkarakter. Find den lige her hos Supervin.
James Suckling 93 Point
"Barrel-fermented character and complex aromas of beeswax, limes and preserved lemons lead to a palate that has assertive acidity cut and a juicy, vibrant and lively, fresh finish. Drink now. Screw cap."
Om Cloudy Bay
Cloudy Bay vine
Ægte pionerånd er drivkraften bag hos grundlæggerne David Hohnens og vinproducent Kevin Judd, der i 1985 førte dem til Marlborough (New Zealand), hvor de kunne fremstille en karakteristik, aromatisk og kraftig Sauvignon Blanc. Som en af de første fem vingårde i Marlborough blev Cloudy Bay hurtigt anerkendt som en af de førende producenter af newzealandsk Sauvignon Blanc - en position, de fortsat er med til at styrke gennem et konstant, voksende sortiment af enestående produkter.
Cloudy Bay rødvine
Navnet Cloudy Bay stammer fra bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som er blevet navngivet af kaptajn Cook. Cloudy Bay ligger på nordenden af den sydlige ø i vindyrkningsregionen Marlborough. Det er den største og væsentligste vindyrkningsregion i New Zealand, da de står for 50 % af hele den årlige høst. Marlboroughs kølige, maritime klima mildnes af et stort antal årlige solskinstimer. Lange, solrige dage og kølige nætter skaber livlige vine med enestående smagsnuancer. Jordbunden i Wairau Valley er selvdrænende og næringsrig med enorme grundvandsreservoirer, der leverer vand af høj kvalitet. Cloudy Bays vingårde er fordelt rundt i Marlborough-regionen for at opnå optimal udnyttelse af den omfattende diversitet, der er til stede i de individuelle mikroklimaer og jordbundstyper.
Cloudy Bay - vin i verdensklasse
De primære sorter, der dyrkes i området, er Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir. Estate Vineyard/Rapaura; Oprindeligt område for Cloudy Bay. Primært beplantet med Sauvignon Blanc. Stenet, selvdrænende jordbund. Widow Block Vineyard/Renwick ; Primært Sauvignon Blanc. Jordbunden minder om Rapaura Vineyards. Mu stang Vineyard/Branco tt Valley; Primært Sauvignon Blanc og Chardonnay. Fine, aflejrede jordområder, der indeholder ler og grus. Barrack Block /Omake Valley; Beplantet i 2004. Dedikeret til produktion af Pinot Noir.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Indhold
Alkohol-%