





Chateau Tour de Mons Margaux 2021
Bedste Margaux-køb i den elegante årgang 2021?
93 point fra James Suckling giver dig garanti for silkebløde og fortryllende Margaux. Der er meget få flasker til salg - så skynd dig at lægge i kurven før vinen går udsolgt.
Château La Tour de Mons ligger sammen med de bedste slotte i appellationen i den nordlige del af Margaux, lige ved Gironde-flodens breder, og deres fantastisk terroir ligger som en sammenhængende mark, hvilket er ret enestående.
Det finurlige ved Château La Tour de Mons er desuden, at de bærer den moderne Bordeaux-titel som ”Cru Bourgeois Superieur”. I modsætning til de gamle Cru Classé-slotte fra 1855-klassifikationen, så bunder denne udmærkelse i, at de seneste 5 årgange af vinen er blevet blindsmagt at det ekspert-panel og vurderet på et tilpas højt niveau for Margaux-appellationen.
Med så imponerende mange internatioanle topratings er der ingen tvivl om, at du får langt større value for money hos Château La Tour de Mons end hos mange Cru Classé-slotte.
Nyd den til saftige steaks, kalv, gris, fuglevildt, kraftige tapas og modne oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Chateau Tour de Mons Margaux 2021?
Château La Tour de Mons Margaux 2021 præsenterer sig mørke kirsebærrød med næsten sort midte… Næsen er himmelsk med klassisk elegante Margaux-aromaer i form af friske violer, solbær, blomme, blyant, cedertræ, lidt grøn peber og krydrede touches af lakrids, chokolade og ristede kaffebønner fra den eksklusive fadlagring... Rødvinen lægger sig smooth og silkefin på tungen, hvor smagen overbeviser med frugtintensitet og rank elegance i perfekt samspil. Eftersmagen er luksuriøst fadkrydret som en Grand Cru Classé med de fineste, bøfvenlige tanniner. Årgangens absolutte best buy for Margaux-fans? Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.
Smagenoter
Blomme
Cedertræ
Mynte
Solbær
Viol
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Chateau Tour de Mons Margaux 2021 passer godt til...
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener