
Chateau Sorbey Haut-Médoc 2012
Lækker, blød og drikkeklar Haut-Médoc er svær at finde til den HELT RIGTIGE pris..
Nu er vores mest populære Haut-Médoc endelig tilbage.. i den flotte årgang 2012, som med .
Efter 8 år på fad og flaske i producentens kølige kældre, er vinen landet i perfekt drikkemoden tilstand.
Det borger i den grad for kvaliteten, at Chateau Sorbey er skabt i samarbejde med den ”dyre dreng” og berømte ønolog, Michel Rolland.
En forrygende Haut-Médoc og et ultimativt smart-buy!
Nyd den til lam, saftige bøffer, fuglevildt, charcuteri, kalv og indmad. Servér ved 16-18°C.
Chateau Sorbey laves af familien Meyre, der har lavet rødvin i Listrac og Haut-Médoc siden 1810. Oprindeligt ejede familien Chateau Cap Léon Veyrin, men i dag ejer man desuden de anerkendte slotte Bibian samt Julien, hvor også Chateau Sorbey produceres. I dag ledes familiefirmaet af 6. generations Nathalie og Julien Meyre, der med ansættelsen af Michel Roland som ønologisk konsulent har vinkvaliteten og anmeldelserne helt op i Cru Classé-sfæren.
Hvordan smager Chateau Sorbey Haut-Médoc 2012?
Intens og superflot farve, der ikke røber vinens 8 år på bagen... Den står simpelthen knivskarpt i glasset. Sorbey 2012 dufter eksplosivt og indsmigrende af viol, solbær, grøn peber, mynte og blommer, som følges flot på vej af tobak og ristede krydderier fra fadmodningen. Smagen er finesserig, koncentreret og først lige vågnet. Frugten er mørk, blød og afrundet med venlige, afstemte tanniner. Lang og nuanceret finish med strejf af læder og lakrids. Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.
Chateau Sorbey Haut-Médoc 2012 passer godt til...
Vindata
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale