Tilbage

Frankrig

Chateau Puech Haut Le Loup Du Pic 2020

1 fl. pr. stk.
249,95 DKK
6 fl. pr. stk.
199,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
96 Point Mad og Monopolet
93 Point Jeb Dunnuck
93 Point Flaskehalsen
93 Point Houlberg
91 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
UGENS GODT KØB Din VinGuide
90 Point Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Chateau Puech Haut Le Loup Du Pic 2020

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"96 point. Du fornemmer en dyb koncentration af frugt ... Den bliver kun bedre med årene." - Mad & Monopolet

“93 points. It's another brilliant wine from this team.” – Jeb Dunnuck

"93 point. Du får power som i de store Rhone-vine, men du får også en elegance, som du normalt skal lede længe efter – og betale noget mere for. Loup du Pic er en flot vin til en imponerende tilbudspris." - Flaskehalsen

"93 point. Vinen er skruet satans godt sammen" - Houlberg

"91 point. Pic Saint Loup fra en af Sydfrankrigs bedste producenter..." - Vinexpressen

“Easily one of the top estates in the Languedoc (if not southern France)” – Robert Parker

Wow... 96 points til den nye "Loup du Pic fra" Sydfrankrigs førende vinproducent! 

Languedoc er Frankrigs suverænt største vinregion med næsten en kvart million beplantede hektarer. De bedste vine finder vi i appellationen Pic Saint Loup, der er opkaldt efter det store bjerg i området af samme navn.

”Loup-du-Pic” er en er skabt af Château Puech-Haut, der er udråbt af Robert Parker som Langedocs og Sydfrankrigs måske bedste producent. Du kan godt begynde at glæde dig!

50 % af vinen bliver modnet på egetræsfade og det giver en perfekt balance mellem ren, smooth, solmoden bærfrugt og dybe fadkrydrede noter samt bløde tanniner.

Tidligere kåret som ugens vinhit i Vinexpressen og nu hjembragt i topårgangen 2020, der scorer hele 96 points hos Mad & Monopolet.

Er du normalt til Châteauneuf du Pape og store Rhône-vine, så gør dig selv og din pengepung en tjeneste og sæt proptrækkeren i ”Loup-du-Pic”.

Smagenote

Vinen er intens violet i glasset og imens man skænker, kan man mærke de lækre aromaer stige til vejrs i form af knuste violer, hindbær, mørke blommer, brombær, sorte kirsebær samt krydrede garrigue-noter og peberkorn. Fadet giver sig også til kende med sødmefulde vaniljestrejf samt lidt røg og chokolade. Vinen lander i munden med stor power og intensitet – det her er virkelig en vin, der vil ud over rampen! De mørke bær spiller smukt sammen med de tørrede krydderurter, der giver plads til lidt oliven og læder. Tanninerne er finpolerede takket være de mange soltimer i Languedoc. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.  

Anmeldelser af Château Puech-Haut Loup-du-Pic Pic Saint Loup 2020

96/100 Mad & Monopolet
"
Flere af årgangene af Château Puech-Hauts "Loup du Pic” har høstet høje point hos Parker, hvilket er meget forståeligt, det er nemlig outstanding vin. Denne er lavet på Mouvedre og Syrah, og den er lavet med stor respekt for de franske traditioner, når det kommer til produktion af vin. I næsen skal den have tid, før den folder sig ud - men efter luft, dekantering eller masser af slyngeture i glasset, så kommer der duft af brombær, rålakrids, kaffe, peber og mørk chokolade - giv den mere tid, så kommer der endnu flere nuancer frem. I munden er den fyldig, intens, hvor du fornemmer en dyb koncentration af frugt ledsaget af en fin syre. Den bliver kun bedre med årene. "

93/100 Jeb Dunnuck
”Slightly more Syrah-dominated, the 2020 Pic Saint Loup Loup Du Pic is 70% Syrah and 15% each Grenache and Mourvèdre. Brought up in equal parts French oak and stainless steel, the aromatics consist of black raspberries, smoke game, spring flowers, and ground pepper. This pure, medium to full-bodied, layered, ripe, sexy red has soft tannins as well as the balance to evolve for 7-8 years, if not a decade.
It's another brilliant wine from this team.”

93/100 Flaskehalsen
"Lækkerier fra Languedoc. Languedoc er et af de klassiske franske vinområder. Det har i perioder været forbundet med vin i store mængder, men i dag er områdets status godt på vej i en mere eksklusiv retning. For det enorme område har fået løftet kvaliteten ved, at flere dygtige producenter fra de hæderkronede områder i Bordeaux og Bourgogne har rykket nogle af deres aktiviteter hertil. Underområdet Pic Saint Loup er nok det fineste, man kan finde i Languedoc, og Chateau Puech-Haut formår at få det bedst tænkelige ud af de særlige forhold. Med denne klassiske blanding af Grenache, Syrah og Mourvedre, som vi også kender fra naboområdet Rhone, har vinhuset skabt en superlækker vin med fransk klasse og klassicisme, der kommer til udtryk i kompleksitet og en flot balance mellem friskhed og bløde frugter. Halvdelen af vinen er lagret på egetræsfade, og mixet af fad og ikke-fad er ramt lige i skabet, og det er her, hemmeligheden bag den unikke balance ligger. Du får power som i de store Rhone-vine, men du får også en elegance, som du normalt skal lede længe efter – og betale noget mere for. Loup du Pic er en flot vin til en imponerende tilbudspris.
Normalpris kr. 249,95, Set til kr. 139,95 | Supervin 5 Stjerner, 93 Pts."

93/100 Houlberg
"I næsen er vinen mere fortættet end foregående … mere tæt, kompakt og koncentreret med tør engelsk og sød finsk lakrids, lidt mere sødme og har en snert af lidt tørret kød, mejeri, chokolade og kakao. Det er solbær, brombær og søde, sorte kirsebær, oliven, røg, våde fade og man mærker også, at syren snerrer lidt af dig. Det smager sgu fremragende … mørk, cremet og kraftig, hvor frugten virkelig sætter sig igennem med saft og kraft, mens syren klart er lys, frisk og livlig. Man mærker langt mere eftersmag … både af frugt, røg og et drej med peberkværnen, men den bliver aldrig stærk eller for meget, for vinen er skruet satans godt sammen. 93 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 249,95 kr., mens prisen er 139,95 kr. ved køb af 6 flasker."

91/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Pic Saint Loup fra en af Sydfrankrigs bedste producenter. Masser af mørke oliven, hø, halm, brombær og lidt spegepølse. Enorm intensitet og og koncentration. Medium fyldig og juicy i munden, hvor man har et lækkert tanninbid i finalen. 91. Spottet hos Supervin til ca. 200 kr."

90/100 "UGENS GODT KØB" - Din Vinguide
"Mørk i udtrykket med blommer, lakrids og sort peber. Pæn bærintensitet og en vellavet saftig vin med en flot lang afslutning. Supervin | 140 kr. Tilbudspris"

Nyd den til lam, grillede steaks, simremad, gris, vildtkød og andesteg. Server ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 70 % Syrah, 15 % Grenache og 15 Mourvèdre, der høstes i de tidlige morgentimer fra kalk- og mergelholdige vinmarker i Languedocs stjerneregion, Pic-Saint-Loup. Druerne kommer nærmere bestemt fra Claret og Fontanes, der ligger 30 km nordøst fra Montpellier. Klimaet er ikke lige så ekstremt her som i andre dele af Languedoc og vinmarkerne nyder godt af de store temperaturudsving mellem dag og nat, som giver vinene større balance. I kælderen afstilkes der 100 % inden gæringen, der varer 4-5 uger. Herefter bliver 50 % af vinen modnet i 12 måneder på egetræsfade.

Om Château Puech-Haut

Anmeldelser i verdensklasse kommer ikke flyvende, og slet ikke til Languedoc! Da industrimagnaten Gerard Bru i 1980 køber sine første 25 hektar land i St-Drézéry, 20 km nordøst for Montpelllier, er der ikke en eneste vinplante på stedet. Til gengæld er terroiret i verdensklasse - med samme middelhavsklima og rullesten som i Chateauneuf. Ti år senere er premium-markerne præpareret til beplantning, og i 1993 sender Gerard Bru første årgang af Chateau Puech-Haut på markedet.

Gerard er ikke en mand, der gør tingene halvt. Da Chateau Puech-Haut var uden slotsbygning, købte han simpelthen præfekturet i Montpellier - og fik det flyttet og genopført på egen grund. Til vingården lod han desuden hente verdens største vintønde (300.000 liter) og verdens mest berømte ønologiske konsulent (Michel Rolland fra Bordeaux). Sidstnævnte blev i 2008 udskiftet med Philippe Cambie, der laver vin for mere end 15 producenter i Chateauneuf-du-Pape.

I 2017 overtager Gerard Bru Chateau Lavabre i det prestigiøse nabodistrikt Pic-St-Loup. I dag laver Puech-Haut og Lavabre vin fra sammenlagt 250 hektar. En bedrift der imponerer endnu mere set i lyset af, at selv de to vingårdes billigste vine vader i 90-95 point ratings hos de store anmeldere...

Årgang 2020
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 8-10 år fra høståret.
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
249,95 DKK
6 fl. pr. stk.
199,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
96 Point Mad og Monopolet
93 Point Jeb Dunnuck
93 Point Flaskehalsen
93 Point Houlberg
91 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
UGENS GODT KØB Din VinGuide
90 Point Din VinGuide

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter