



Chateau Pédesclaux Pauillac 5. Cru Classe 2020 i trækasse
Perfekte Pedesclaux… Du finder ikke flottere og mere elegant Pauillac til prisen – slet ikke i den store årgang 2020, der scorer nogle af slottets bedste ratings nogensinde med op til 97 points.
Stille som en ninja sniger Pedescalux sig ind på 100 point-naboerne Mouton-Rothschild og Pontet-Canet! 5. Cru Classé-slottet, grundlagt 1810 af M. Pedesclaux, nåede ellers et ultimativt lavpunkt i 1950, hvor det forsømte ikke længere lavede vin! Et kvantespring i ambition og kvalitet er sket efter 2009, hvor den nye ejer, Jacky Lorenzetti, går i makkerskab med Emmanuel Cruse fra d’Issan.
Siden har duoen med økologi, grøn høst, optisk druesortering og lanceringen af en andenvin løftet kvalitet & anmeldelser til nye højder! Nærmest symbolsk for de nye tiders dynamiske Pedesclaux er slottet udbygget med modernistiske glastilbygninger og state-of-the-art vinkælder.
Ved køb af 6 flasker leveres vinen i original trækasse
Chateau Pédesclaux Pauillac 5. Cru Classe 2020 i trækasse passer godt til...
Om Chateau Pedesclaux
Grand Vin: Château Pedesclaux, 5. Cru Classé (1855 Médoc & Graves)
2. Vin: Fleur de Pédesclaux
Beliggenhed: Pauillac
Beplantet areal: 49 ha
Plantede druesorter: 59 % Cabernet Sauvignon, 36 % Merlot, 3 % Petit Verdot, 2 % Cabernet Franc
Fadmodning: 16 mdr. 60 % ny barrique.
Stille som en ninja sniger Pedescalux sig ind på 100 point-naboerne Mouton-Rothschild og Pontet-Canet! 5. Cru Classé-slottet, grundlagt 1810 af M. Pedesclaux, nåede ellers et ultimativt lavpunkt i 1950, hvor det forsømte ikke længere lavede vin! Et kvantespring i ambition og kvalitet er sket efter 2009, hvor den nye ejer, Jacky Lorenzetti, går i makkerskab med Emmanuel Cruse fra d’Issan.
Siden har duoen med økologi, grøn høst, optisk druesortering og lanceringen af en andenvin løftet kvalitet & anmeldelser til nye højder! Nærmest symbolsk for de nye tiders dynamiske Pedesclaux er slottet udbygget med modernistiske glastilbygninger og state-of-the-art vinkælder.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold