



Chateau Lascombes Margaux 2. Cru Classé 2020 i 12 stk trækasse
Château Lascombes i historisk topform... Det her er 97-points Margaux 2. Grand Cru Classé til en komplet vanvittig pris, der kun er muliggjort af den verserende afsætningskrise i Bordeaux. Du får med andre ord en historisk mulighed for at smage 2. Cru Classé Margaux - endda fra en kongeårgang som 2020 - til en pris, der ikke burde være mulig.
Siden den fornemme klassifikation som 2. Grand Cru Classé i 1855 har Margaux-kæmpen Château Lascombes gennemgået en lang række ejerskifter, hvilket ikke altid har været til gavn for kvaliteten og den røde tråd i fremstillingsprocessen.
Over de seneste årtier har massive investeringer fra vinmark til vinkælder i den grad bragt Lascombes tilbage på sporet. Og takket være det tætte samarbejde med den verdensberømte ønolog Michel Rolland høster Lascombes nu igen ratings, som er en 2. Grand Cru Classé værdig.
Nyd den til lam, saftige bøffer, charcuteri, kalvekød, fuglevildt og modne oste. Servér ved 16-18°C.
Ved køb af 12 flasker leveres vinene i original trækasse som vist på billedet!
Chateau Lascombes Margaux 2. Cru Classé 2020 i 12 stk trækasse passer godt til...
Hvordan er Chateau Lascombes Margaux 2. Cru Classé 2020 i 12 stk trækasse fremstillet?
Château Lascombes 2. Grand Cru Classé 2020 er skabt på 55% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot og 5% Petit Verdot, som er håndhøstet fra topslottets grusbanker i Margaux i perioden 10. september til 2. oktober 2020. Druerne fragtes nænsomt til vineriet i små 10 kilos beholdere. Her følger en streng dobbeltsortering, før og efter afstilkningen, inden druernes knuses let og koldmacererer 10 dage ved 8°C for ekstra udtræk af farve og aromaer. Gæringen er påbegyndt 12. september og afsluttet 20. oktober 2020, og macerationstiden strækker sig over 30-35 dage med jævnlige overpumpninger, der stræakker farve, smag og tanniner fra drueskindet. Efter gæringen omstikkes Lascombes til 18 måneders modning i kontakt med gærresterne på franske 225 liters barriquefade, heraf 60 % helt nye. Under ledelse af Michel Rolland placeres fadene i et såkaldt ”Oxoline rack system”, hvor omrøringen af gærresterne sker ved rotation af fadene uden unødig iltpåvirkning.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener














