Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse
Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"93-94 point. Hold nu kaje for en fin Bordeaux og det endda til en vild god tilbudspris." - Houlberg
"93 point. Finesserig og elegant Margaux til en pris hvor man næsten ikke kan lade være." - WineWherever
Mageløse Margaux...! Kommunen i Bordeaux med flest Grand Cru Classé-vine. Det er her flere af verdens mest sjældne, eksklusive - og ikke mindst dyre - rødvine laves.
I hjertet af Margaux har vi dog fundet en slotafaftappet supervalue fra Château Haut Tayac. Kvaliteten overgår simpelt hen ALT, hvad vi hidtil har smagt i prisklassen.
Vinen er gået fri af hype og prisstigninger, da slottet efter Margaux-forhold er ekstremt lille– bare 10 hektar! Men kvaliten skriger til himlen...
Efter bedste 1855 Cru Classé-opskrift skabes vinen under ledelse af verdensberømte Michel Rolland - og med en ny gæringsanlæg og kælder har ejeren Gérard Solivère investeret i at føre mikroslottet op i skulderhøjde med sine langt dyrere naboer... Unik Margaux-value!
OBS: Leveres i orginale 6 stk trækasser.
Smagenote
Ved ophældningen mørk kirsebærrød med næsten sort kerne og lilla kant... Og så duften! En ren kanonade af elegante Margaux-aromaer strømmer fra glasset.... friske violer, solbær, blomme, blyant, ceder, lidt grøn peber og krydrede touches af lakrids, chokolade og ristede kaffebønner... Smooth og lækker, men også rank og elegant på tungen, hvor bordeauxvinen breder sig klassisk og selvsikkert ud - så man skulle tro, der var Margaux Cru Classé i glasset! Lang, let krydret finish med perfekt afstemte tanniner. Dejlig, dejlig Margaux! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.
Anmeldelser af Château Haut Tayac Margaux 2017
93-94/100 Houlberg
"5,5 Thumbs Up. WAUW for en næse ... virkelig overraskende og med langt tydligere fadnoter end jeg havde regnet med. Det er animalsk med en moden og lækker aroma, lidt som dekadent gammelt træ, vanilje, kaffe, sød lakrids, mælkechokolade, hæfteplaster, muldjord, violer og en frugt med både solbær, blommer og søde kirsebær. Det dufter voldsomt fantastisk. Sødmen fra duften fornemmes også i smagen ... imidlertid ikke så fadpræget, men har en moden, lettere og saftig frugt med kirsebær hindbær og blommer. Alt er rundt, blødt og selv tanninerne er fine, bøjelige og blide som får. Hold nu kaje for en fin Bordeaux og det endda til en vild god tilbudspris."
93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Margaux-appellationen er den AOC med den mest grusede jord i Médoc, hvilket bidraget til en stor kompleksitet i vinene. Og det fornemmer man tydeligt, specielt i duften af denne vin, der lægger ud noter af solbær, vaniljestænger, jordbund, grafit og røget bacon. I munden har den en lethed, der er sammensat af en present syre, tilbagetrædende fine tanniner og en elegant struktur. Allerede moden og drikkeklar. Finesserig og elegant Margaux til en pris hvor man næsten ikke kan lade være." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 269,95)
90/100 Vinhulen
"Rubinrød. Duften oser af fadets præg med træ, røg og et ristet præg og i sin unge alder har frugten sværere ved at nå sanserne, men der kommer solbær efter nogle minutter i glasset. Smagen er blød og rund med træ, røg, ristede noter og solbær med et krydret touch. Fyldig og velkomponeret hvor der kommer let note af grøn peber md finalen. Frugtsyren har fint bid, og tanninen bider de rigtige steder."
Nyd den til saftige steaks, kalv, gris, fuglevildt, kraftige tapas og modne oste. Servér ved 16-18°C
Vinen er skabt på et bordeauxblend af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Gérard Solivière selekterer druerne fra sine 10 hektar i Soussans. Her samvirker de dybe grusbanker med 30 år gamle vinstokke om at frembringe druer med et ekstraordinært højt kvalitetspoteniale. Vinen gærer efter klassisk Bordeaux-model med frugtbevarende temperaturstyring på ståltank, mens seriøse 25 dages maceration trækker masser af farve, smag og struktur fra drueskindet.