
Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse
Mageløse Margaux...! Kommunen i Bordeaux med flest Grand Cru Classé-vine. Det er her flere af verdens mest sjældne, eksklusive - og ikke mindst dyre - rødvine laves.
I hjertet af Margaux har vi dog fundet en slotafaftappet supervalue fra Château Haut Tayac. Kvaliteten overgår simpelt hen ALT, hvad vi hidtil har smagt i prisklassen.
Efter bedste 1855 Cru Classé-opskrift skabes vinen under ledelse af verdensberømte Michel Rolland - og med en ny gæringsanlæg og kælder har ejeren Gérard Solivère investeret i at føre mikroslottet op i skulderhøjde med sine langt dyrere naboer... Unik Margaux-value!
OBS: Leveres i orginale 6 stk trækasser.
Nyd den til saftige steaks, kalv, gris, fuglevildt, kraftige tapas og modne oste. Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse?
Ved ophældningen mørk kirsebærrød med næsten sort kerne og lilla kant... Og så duften! En ren kanonade af elegante Margaux-aromaer strømmer fra glasset.... friske violer, solbær, blomme, blyant, ceder, lidt grøn peber og krydrede touches af lakrids, chokolade og ristede kaffebønner... Smooth og lækker, men også rank og elegant på tungen, hvor bordeauxvinen breder sig klassisk og selvsikkert ud - så man skulle tro, der var Margaux Cru Classé i glasset! Lang, let krydret finish med perfekt afstemte tanniner. Dejlig, dejlig Margaux! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.
Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse passer godt til...
Hvordan er Chateau Haut Tayac Margaux 2017 i trækasse fremstillet?
Vinen er gået fri af hype og prisstigninger, da slottet efter Margaux-forhold er ekstremt lille– bare 10 hektar! Men kvaliten skriger til himlen...
Vinen er skabt på et bordeauxblend af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Gérard Solivière selekterer druerne fra sine 10 hektar i Soussans. Her samvirker de dybe grusbanker med 30 år gamle vinstokke om at frembringe druer med et ekstraordinært højt kvalitetspoteniale. Vinen gærer efter klassisk Bordeaux-model med frugtbevarende temperaturstyring på ståltank, mens seriøse 25 dages maceration trækker masser af farve, smag og struktur fra drueskindet.
Vindata
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage