Chateau Destieux Veyrac St-Émilion Grand Cru 2016
Chateau Destieux Veyrac St-Émilion Grand Cru 2016
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
Vineksperterne er enige. 2016 er et af de helt store år i Bordeaux - med rødvine der i stil og kvalitet kan sammenlignes med legendariske 2010.
Chateau Destieux Veyrac St-Émilion Grand Cru, fra den passionerede vinfamilie Vignobles Carles, er et perfekt eksempel på årgangens dyder: stor fylde, gemmeværdig koncentration samt masser af frugtfrisk ”drik-mig-nu-appel”. Et fund til prisen!
Smagenote
Mørk rubinrød i glasset. Næsen er indsmigrende med intens duft af skovhindbær, modne blommer og mørke bær, der elegant akkompagneres af solbærblade, tobak, cedertræ og vanilje fra fadet. I munden rund og fyldig med fløjlsblød tekstur og charmerende Merlot-frugt. Slutter med smidige tanniner, lakrids og fine krydderier, der følges flot til dørs af dyb, koncentreret bærfrugt. Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.
Et fremragende match til grillede steaks, fuglevildt og and. Servér ved 16-18°C
Chateau Destieux Veyrac St-Émilion Grand Cru 2016 er fremstillet på et 90% Merlot og 10% Cabernet Franc fra 15 hektar med 35 år gamle vinstokke i kommunen Saint-Etienne-de-Lisse, øst for St-Émilion. Kun druer fra egne marker. Mosten gærer i cementtank, hvorefter vinen modner 12 mdr., delvist i egetræsfade.
Chateau Destieux Veyrac St-Émilion Grand Cru laves af den passionerede vinfamilie Carles, der i fire generationer har fremstillet vin i St-Émilion.
Vignobles Carles blev grundlagt af Mr. Jean Claude Carles og hustruen Marie-Danielle Carles. Firmaets hovedkvarter, beliggende i Saint-Cristophe-des-Bardes, blev en del af familiens ejendom i 1880. Siden har familen udvidet porteføljen, som i dag betstår af fem slotte i St-Émilion og et i Pomerol.
Familien Carles’ er dedikeret til kvalitetsvine. Høstudbyttet holdes lavt – ca. 40 hektoliter pr. hektar – hvilket er med til at give frugtkoncentrerede og gemmeværdige vine.
I 1999 blev familiefirmaet overtaget af sønnerne Jérôme og Gilles Carles, der dynamisk og ambitiøsit fører Vignobles Carles ind i fremtiden.