
Cavatina Premium Prosecco DOC Vino Spumante Extra Dry
Prosecco er ikke bare Prosecco... Cavatina Premium kommer fra norditalienske Bacio della Luna, der er en højt anerkendt producent af mousserende vine - med Prosecco som deres absolutte spidskompetence.
Denne elegante og anmelderroste nyhed fra Cavatina Premium-serien er ikke kun velsmagende – den er også en æstetisk fornøjelse. Den iøjnefaldende gyldne flaske fungerer både som gaveidé og som praktisk beskyttelse mod lys, hvilket hjælper med at bevare vinens friskhed.
Prosecco er og bliver italienernes foretrukne mousserende vin – og en fast ingrediens i populære cocktails som Aperol Spritz.
Cavatina Premium Prosecco leverer en frugtrig, sprudlende og fashionabel vinoplevelse til en meget skarp pris – oplagt til både fejringer, hygge og som gave.
Forfriskende som aperitif og hyggeglas. Dejlig ledsager til fisk og skaldyr, sushi, sprød salat, antipasti samt lette pastaretter. Nyd vinen ved 6-10°C
HUSK Aperol Spritz!
3 dele Cavatina Premium Prosecco DOC Vino Spumante Extra Dry
2 dele Aperol
1 del danskvand
- Servér over is, garnér med 1-2 halve skiver appelsin. Salute!
Hvordan smager Cavatina Premium Prosecco DOC Vino Spumante Extra Dry?
Cavatina Premium Prosecco DOC Vino Spumante Extra Dry præsenterer sig elegant strågul med fine bobler i glasset... I næsen delikat blomsteragtig og imponerende frugtlækker! Jasmin, æble, pære, citrus og hvid fersken danser op fra glasset sammen med fine mineralske antydninger af salt og våde sten... I munden frisk og læskende, harmonisk afrundet med halvtørre strejf af sødme. Flot nuanceret eftersmag med en lille appetitvækkende bitternote af citrusskal. Prisklassen stærkeste bud på Prosecco Extra Dry? Fremragende kvalitet som altid fra Bacio della Luna! Drik nu, eller gem 2-3 år.
Smagenoter
Citron
Fersken
Hvide blomster
Pære
Våde sten
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Cavatina Premium Prosecco DOC Vino Spumante Extra Dry passer godt til...
Vindata
Druer
Producent
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Næringsindhold
Allergener