



Casanova di Neri Brunello di Montalcino White Label 2019
Skal du nå at smage Casanova di Neris nok vildeste Brunello White Label til dato? Så skynd dig at slå til!
Anmeldelserne taler for sig selv, og end ikke Robert Parker er et sekund i tvivl… Familiens Neris mest klassiske Brunello er både helt speciel og historisk lækker i den længe ventede Brunello-årgang 2019.
Det her er magisk flydende Sangiovese-silke med skovbundsparfume og smagskompleksitet i ren verdensklasse… En pragtvin der fra første slurk bekræfter, hvorfor Wine Spectator kalder Casanova di Neri for verdens bedste Brunello-producent.
White Label 2019, der modner på store traditionelle egefade i imponerende 43 måneder, præsenterer her Sangiovese-druen prægtigt, fokuseret og herligt usminket. Topkøb!
Nyd den til saftigt oksekød, lam med urter, svamperisotto, kraftige pastaretter samt lagrede oste. Servér ved 16-18°C.
Hvordan smager Casanova di Neri Brunello di Montalcino White Label 2019?
Ved ophældningen flot kirsebærrød med et svagt orange skær der afslører den ekstra lange fadlagring… Næsen har hele Brunello-pakken! Fine florale lavendel-nuancer, tørrede roser og vilde toscanske urter vælter op fra glasset sammen med de lækreste mørke kirsebær, saftige blommer, trøfler, tranebær, skovbund og cedertræ… White Label 2019 glider fyldig og med majestætisk elegance over tungen, hvor den noble Sangiovese overbeviser med saft, kraft, finesse, kompleksitet, smagslængde og herligt ”crunchy” tanniner på højeste, harmoniske niveau… Wauw for en Brunello 2019! Drik nu, eller gem 15-20 år fra høståret.
Casanova di Neri Brunello di Montalcino White Label 2019 passer godt til...
Om Casanova Di Neri

Verdensmester i Sangiovese? Casanova di Neri har skrabet flere 100 point-udmærkelser til sig, end vi umiddelbart kan holde rede på. Wine Spectator siger det lige ud: ”Verdens bedste Brunello-producent”. I 1971 plantede Neri-familien sine første vinstokke, og i 1978 lancerede man sin første vin. I dag råder huset over 66 hektar vinmarker. Fra de køligste terroirs, nær vingården i det nordøstlige Montalcino, høstes druer til Cerretalto og White Label, mens berømte Tenuta Nuova laves af druer fra varmere marker syd for Montalcino. Mens ”White Label” hylder den klassiske Brunello med lang modning på store slavonske fade, så flirter såvel Cerretalto som Tenuta Nuova diskret med det moderne. Begge modner på 500 liters franske egetræsfade, heraf dog kun 5% nye. Tre forskellige udtryk af Sangiovese, tre dybt fascinerende verdensklassevine.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener