
Casanova di Neri Brunello di Montalcino Cerretalto 2019 magnum i trækasse
Udødelige Cerretalto 2019 i eksklusiv magnumflaske!
100 points fra James Suckling og den vel nok bedste Brunello i den allerede nu legendariske årgang 2019. Det siger alt om kultvinen Cerretalto, at den slår alle konkurrenter i en årgang, hvor alle leverer de ypperste.
Casanova di Neri er vel nok verdens bedste Brunello-producent med intet mindre en 3 forskellige cuvéer i porteføljen som alle har scoret 100 points (Cerretalto, Tenuta Nuova og Giovani Neri). Cerretalto er den nok mest unikke af de tre, da den kun laves i særligt gode årgang som eksempelvis 2019.
Men gør dig selv den tjeneste og nærlæs vinkritikeres anmeldelser af Casanova di Neris flagskib. Kollektionen af perfekte anmeldelser gennem tiden overtrumfer formentlig samtlige konkurrenter i kultvinsklassen...
100/100 Robert Parker, 100/100 Wine Spectator, 100/100 James Suckling, 100/100 Falstaff, 100/100 Luca Gardini, 100/100 International Wine Report, 100/100 WinesCritic, 100/100 Tony Wood Italian Wine, 100/100 Wine Enthusiast.
Cerretalto er ganske enkelt indbegrebet af Sangiovese-perfektionisme. Valg af mark, den minutiøse sortering af de høstede druer, vinificeringen, modningen – kun det allerbedste er godt nok. Vinen kendetegnes ved silkeagtig elegance samt en ekspressivitet og kompleksitet af en anden verden.
Italiens største rødvin? Fyld kælderen før det er for sent!
Leveres i original trækasse ved køb af 3 fl.
Nyd den til saftigt oksekød, lam med middelhavskrydderier, indmad, kraftige pasteretter og lagrede oste. Server ved 16-18°C.
Casanova di Neri Brunello di Montalcino Cerretalto 2019 magnum i trækasse passer godt til...
Om Casanova Di Neri

Verdensmester i Sangiovese? Casanova di Neri har skrabet flere 100 point-udmærkelser til sig, end vi umiddelbart kan holde rede på. Wine Spectator siger det lige ud: ”Verdens bedste Brunello-producent”. I 1971 plantede Neri-familien sine første vinstokke, og i 1978 lancerede man sin første vin. I dag råder huset over 66 hektar vinmarker. Fra de køligste terroirs, nær vingården i det nordøstlige Montalcino, høstes druer til Cerretalto og White Label, mens berømte Tenuta Nuova laves af druer fra varmere marker syd for Montalcino. Mens ”White Label” hylder den klassiske Brunello med lang modning på store slavonske fade, så flirter såvel Cerretalto som Tenuta Nuova diskret med det moderne. Begge modner på 500 liters franske egetræsfade, heraf dog kun 5% nye. Tre forskellige udtryk af Sangiovese, tre dybt fascinerende verdensklassevine.
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener