





Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2023
Casali del Barone gør det igen… For femte gang suser vores mest populære Barbera til tops med 97 point! Og dette er blot en brøkdel af de mange anmelderroser, vinen har skrabet til sig over de seneste par år.
Danmarks bedste Barbera-køb er klar til at vinde masser af nye fans i den flotte årgang 2023, hvor den unge rødvins frugtlækre charme og rekordbløde tanniner gør det nærmest umuligt at holde glasset fra munden.
Læg dertil et luksuriøst krydret touch fra fadlagringen på fine franske egefade... og du har en sikker vinder med og uden mad!
Pssst! Vinens hemmelige våben er 15% af Barolo-druen Nebbiolo. Elegancen og kompleksiteten fra Piemontes kongedrue løfter Casali de Barone op på et niveau, du ellers aldrig oplever i prisklassen.
Det her er Barbera, som alle kan lide!
…..
Nyd vinen til steaks, pasta og pizza med tomat, simremad samt charcuteri og cremede oste. Servér ved 15-17°C.
Hvordan smager Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2023?
Ved ophældningen dyb kirsebærfarvet med et ungdommeligt mørklilla skær… Næsen er i hopla, så den friske bærfrugt nærmest kommer væltende op fra glasset! Frugtintense aromaer af saftige vilde hindbær, lækre kirsebær, solbærbusk og modne mørke blommer understøttes af lækkert af lakrids, chokolade og vanilje fra lagringen på franske fade… I munden blød som silke og slubrende saftig med en nærmest sensationel frugtkvalitet for prisklassen. Hele herligheden toppes med en lækker krydret finish... En magtdemonstration af en juicy & spicy Barbera! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2023 passer godt til...
Hvordan er Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2023 fremstillet?
Barbera Piemonte 150+1 er fremstillet på 85% Barbera og 15% Nebbiolo. 150 passionerede vinbønder fra Vallebelbo leverer håndplukkede topdruer, som forædles til prisvindende piemontesisk vin under kyndig ledelse af winemaker Daniele Ress. Druemosten gærer køligt og frugtbevarende på ståltank, mens 10 dages skindkontakt med daglige overpumpninger giver Barbera’en ekstra farve, smag og tannin. Vinen modner slutteligt 3 mdr. på små franske egetræsfade.
Druer
BarberaVindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold

















