



Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2022
Umulige topratings for prisklassen flere årgange i træk…
Nu er Danmarks bedste Barbera-køb endeligt klar i den nye årgang 2022, hvor kvaliteten af vores mest populære Piemonte-rødvin suser helt til tops med 97 point. Glæd dig til en frugtlækker Barbera af den blødeste og mest saftige kaliber...
Pssst! Vinens hemmelige våben er 15% af "Barolo-druen" Nebbiolo. Elegancen og kompleksiteten fra "kongedruen" løfter Casali de Barone op på et niveau langt over det normale for prisklassen.
Nyd vinen til steaks, pasta og pizza med tomat, simremad samt charcuteri og cremede oste. Servér ved 15-17°C.
Bag Casali del Barone står topprofessionelle Schenk Italia, som med fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller en række meget frugtbetonede og flot anmeldte vine fra hele Italien.
Hvordan smager Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2022?
Mørk og intens med violet skær. Næsen behager med frugtintense aromaer af hindbær, kirsebær, solbærbusk og blomme, der smukt understøttes af lakrids, chokolade og vanilje fra lagringen på franske fade. I munden slubrende lækker og frugtcharmerende med lækker krydret finish. En magtdemonstration af årgangens unikke druekvalitet. Det her er Barbera, som alle kan lide! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.
Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2022 passer godt til...
Hvordan er Casali del Barone Barbera 150+1 Piemonte 2022 fremstillet?
Barbera Piemonte 150+1 er fremstillet på 85% Barbera og 15% Nebbiolo. 150 passionerede vinbønder fra Vallebelbo leverer håndplukkede topdruer, som forædles til prisvindende piemontesisk vin under kyndig ledelse af winemaker Daniele Ress.
Druemosten gærer køligt og frugtbevarende på ståltank, mens 10 dages skindkontakt med daglige overpumpninger giver Barbera’en ekstra farve, smag og tannin. Vinen modner slutteligt 3 mdr. på små franske egetræsfade.
Druer
BarberaVindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Allergener
Restsukker
Syreindhold














