
Chapelle de la Paix Crozes Hermitage 2019
Crozes-Hermitage med 24 måneders fadlagring fra en historisk stor årgang!
Gennem en eksklusiv samarbejdspartner i Bourgogne har vi sikret os et restparti af klassisk, peberkrydret Syrah fra en af Nordrhônes mest kendte appellationer – Crozes-Hermitage.
Årgang 2019 er af Wine Enthusiast udråbt som den bedste siden ikoniske 2015, og denne vin fra Chapelle de la Paix viser præcis hvorfor. Efter 6 års kældermodning på fad og flaske fremstår vinen perfekt drikkeklar med elegante tanniner og imponerende smagsdybde.
Fra første slurk blev vi dybt imponerede over kvaliteten – og vi er sikre på, at du vil melde dig i hyldestkoret. Det her er klassisk Syrah fra Nordrhône, når det er bedst.
Crozes-Hermitage ligger herhjemme typisk i prislejet 200-250 kroner. Her får du exceptionel kvalitet til en markant lavere pris – med Supervins smagegaranti med ovenikøbet.
Begrænset antal – først til mølle!
…
Nyd den til pebersteak, bøf béarnaise, lammekoteletter, svamperetter og vildtkød (uden sødt og surt). Servér ved 16-18°C
Hvordan smager Chapelle de la Paix Crozes Hermitage 2019?
Chapelle de la Paix Crozes-Hermitage 2019 funkler mørklilla i glasset med en næsten sort kerne... Duften er parfumeret og intens med elegante aromaer af røget bacon, parfumeret viol, knust sort peber, urtekrydderier, hindbær, brombær, blåbær, sorte oliven og lidt animalsk læder... Smagen er klassisk Nordrhône med kødfulde mørke bær og masser af peberkrydret kompleksitet. Kølige mineralske nuancer føjer nerve og finesse til topårgangens flotte frugt, som selv efter seks år på fad og flaske har masser af pondus i behold. Lang finish med perfekt afrundende, bøfvenlige tanniner. Det her er Syrah, der har både struktur og smagsintensitet nok til at tage kampen op med slagterens bedste udskæringer! Drik nu, eller gem 10-15 år fra høståret.
Smagenoter
Brombær
Herbes de Provence
Hindbær
Røg
Sort peber
Chapelle de la Paix Crozes Hermitage 2019 passer godt til...
Vindata
Druer
Vinen kommer fra
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage
Allergener