Tilbage

Frankrig

Bernard Magrez L'Âme de Pape Clément Graves 2019 i trækasse

1 fl. pr. stk.
349,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
229,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Flaskehalsen
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Houlberg
93 Point Mad og Monopolet
92 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
⭐ 4,0 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Bernard Magrez L'Âme de Pape Clément Graves 2019 i trækasse

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. At det er lykkedes at skabe en vin af denne kaliber er ikke kun et spørgsmål om de højt vurderede marker i Graves-området og druestokkene med 30 år på bagen. Det handler også om, at vinens udvikling i kælderen er fremelsket af et par af de mest dygtige i området, nemlig Michel Rolland og Bernard Magrez. Det er store sager..." - Flaskehalsen

"94 point. Velkomponeret og fuldstændig i balance." - WineWherever

”95-97 points.” – Vinous Vintage Chart (årgangsskema)
”96 points. Superb” – Wine Enthusiast Vintage Chart (årgangsskema)

Hvilken nyhed... fra 100-point-slottet Château Pape Clément Grand Cru Classé!

Vi tøver ikke et øjeblik med at kalde L'Âme de Pape Clément for årets mest spændende debutvin fra Bordeaux. At årgangen samtidig er den imponerende 2019'er, gør bestemt ikke dette release mindre historisk.

L’Âme de Pape Clément er skabt på topdruer fra 30 år gamle vinstokke, der håndplukkes fra grusholdige topmarker i Graves med tredobbelt bæredygtig certificering.

I kælderen forkæler Pape Clément-teamet Michel Rolland og Bernard Magrez vinen som en Grand Cru Classé med 14 måneder lang modning på 225 liters barriquefade, halvdelen helt nye og halvdelen 1 år gamle…

”L’Âme” bringer dig, som navnet indikerer, ”sjælen” af Château Pape Clément… men til en brøkdel af prisen!

Konsulterende ønolog: Michel Rolland

Smagenote

Mørk kirsebærrød med lilla kant og sort kerne… Næsen oser af friske violer, sexet sort kisebærfrugt, solbær, mørke blommer og saftige skovjordbær, som giver plads til dyb og spændende Graves-mineralitet af våd grusgrav og grafit samt luksusstrejf af ristede kaffebønner, lakrids, vanilje, sød pibetobak og cigarkasse fra den lange fadlagring… Wauw, hvor det dufter! I munden smooooth som bare pokker og med en nærmest kælen Merlot-frugt - der samtidig levner god plads til Cabernet Francs udsøgte hindbærparfume og suveræne solbærnoter fra Cabernet Sauvignon. Fantastisk finesserig finish med tætte, bøfvenlige tanniner og elegante krydderier fra fadet. Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.   

Ved køb af 6 flasker leveres vinen i original trækasse.

Anmeldelser af Bernard Magrez L'Âme de Pape Clément Graves 2019

94/100 Flaskehalsen
"Det er de kraftfulde og bamsede druer fra Bordeaux, der er forenet i denne vin fra Bernard Magrez, og alligevel er L’Ame de Pape Clement en aldeles velkomponeret og flot struktureret rødvin. Her er både frugt og krydderi, der giver en markant dybde, men her er også frugter og saftige momenter, der sammen med de strikse tanniner sikrer balancen og kompleksiteten. At det er lykkedes at skabe en vin af denne kaliber er ikke kun et spørgsmål om de højt vurderede marker i Graves-området og druestokkene med 30 år på bagen. Det handler også om, at vinens udvikling i kælderen er fremelsket af et par af de mest dygtige i området, nemlig Michel Rolland og Bernard Magrez. Det er store sager, der godt nok holder en pris, der er over de flestes budget, men som ikke desto mindre holder sig på et niveau, der ikke er uopnåeligt. Normalpris kr. 349,95 – Set til kr. 229,95"

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Indbydende krydret duft, krydderiskuffe, vilde bær og våd skovbund. I munden er der flot balance mellem frugten, syren og de behagelige afdæmpede bitre toner i retning af mørk chokolade og sort te. Velkomponeret og fuldstændig i balance."

93/100 Houlberg
"
Igen slår trommerne med den særlig Michel Rolland lyd, masser af fadpræg, men i forhold til foregående, så virker frugten meget mere frisk. Igen er der sød pibetobak, lakridskonfekt, kaffe, chokolade og  våde fade, cedertræ og cigaræsker. Frugten virker lidt tilbageholden, afdæmpet og moden ... solbær og brombær, teaktræ- og linolie samt noget vanilje. I munden er det bare så elegant ... cremet, blødt og smooth ... virker lettere og luftigere end foregående, har brombær, solbær, hindbær, nogle lette, frugtrige og sarte tanniner, en direkte, ren og klar syre, der giver en fin, balsamisk og sødbitter eftersmag. 93 point. Forhandles af Supervin, hvor prisen er 349,95 kr., mens du kan købe vinen til 229,95 kr. ved køb af 6 flasker."

93/100 Mad & Monopolet
"Bernard Magrez formår at lave vin tæt på verdensklasse. Kunne man lave hele klassificeringen fra 1855 på ny, er jeg overbevist om, at de ville blive placeret i en af klasserne. I næsen er den fyldt med intens duft af kirsebær, solbær, labre larver, lakridspiber, eg, skovbund og vanilje. I munden er den fyldig, cremet og fyldt med frugtsødme og tanniner, som skaber en flot balance. Den er perfekt til en god bøf med bearnaise. pr. stk. 349,95/ BEDSTE PRIS v/ 6 fl. pr. stk. 229,95"

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Solmoden og samtidig lidt urtegrøn i duft med en lille kant af rabarbersaft. Læg dertil et viff af grøn peber, solbær, tobak og cedertræ. Flot koncentreret og god bordeaux med fin tyngde. 92 Spottet hos Supervin til ca. 230 kr."

Nyd den til lam, godt oksekød, fuglevildt, gris, kalv, kraftige tapas, indmad og modne oste. Servér ved 16-18°C.

L'Âme de Pape Clément 2019 er skabt på et perfekt afstemt blend af 45% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon og 18% Cabernet Franc, som Michel Rolland og Bernard Magrez selekterer fra 30 år gamle vinstokke på tre grusholdige Graves-terroirs i kommunerne Cérons, Illats og Podensac. Alle vinmarker dyrkes med tredobbelt bæredygtig certificering (Terra Vitis, HVE3 og SME).

De håndplukkede druer sorteres igen omhyggeligt i vineriet, hvor hver druesort gærer separat på ståltank med temperaturstyring, så de karakteriske druearomaer bevares. 25 til 28 dages macerationstid trækker seriøs farve, frugtsmag og tanniner fra drueskindet, inden vinen fuldendes med 14 måneder lang modning på 225 liters barriquefade, heraf 50% nye samt 50% 1 år gamle.

Om Bernard Magrez

Fra trange kår til ejer af 42 vinslotte.

Det er svært ikke at blive forpustet, når man ser, hvad den snart 90-årige Bernard Magrez har bedrevet igennem sin lange vinkarriere. Den charmerende og arbejdsomme vinentreprenør ejer i dag intet mindre end 42 vinslotte og 1000 hektar vinmarker fordelt over i hele verden. Fire af disse er Grand Cru Classé-slotte i Bordeaux, hvoraf mange især vil nikke genkendende til Château Pape Clement, der med flere 100-points flasker har skrevet vinhistorie i Bordeaux siden 1281 og er et af områdets mest ikoniske slotte.

Bernard Magrez er indbegrebet af en selvgjort mand, der har skabt sin succes fra bunden. Bernard voksede op i trange kår med en streng far, der allerede smed ham ud af huset, da han var blot tolv år gammel. Det hæmmede imidlertid ikke Bernards virketrang og der skulle ikke gå længe før han kastede sig ud i vinhandlerbranchen.

Som blot 25-årig startede han sit eget importfirma med fokus på whisky og portvin, der skulle vise sig at blive en kæmpe succes. På det tidspunkt - i starten af 1960'erne - var de store supermarkeder på vej frem i Frankrig og han lykkedes med at blive den førende leverandør af vin og spiritus hertil. Han solgte senere hen firmaet, William Pitters, og brugte en stor del af pengene på at købe tre Cru Classé-slotte: Château Chateau La Tour Carnet i Haut-Médoc, Chateau Fombrauge i St Emilion og Clos Haut-Peyraguey i Sauternes. Han har dog selv fortalt, at hans store livsværk er føromtalte Château Pape Clement, som han senere erhvervede i slutningen af 1980'erne.

”Køb en flaske "Bernard Magrez" i stedet for en flaske "St. Èmilion"

En af de ting, der er kendetegnende ved Bernard Magrez' tilgang til vin er, at hans navn altid figurerer på flaskerne. Uanset om det er en rosévin til 62 kroner fra Languedoc eller hans Pape Clement Grand Cru Classé til +1000 kroner, så er Bernard Magrez-signaturen på fronten af flasken. Bernard er nemlig meget bevidst om, at den yngre generation af vindrikkere ikke nødvendigvis kender forskellen på Margaux og St. Estéphe. Derfor vil han i stedet gøre kvaliteten synonym med hans eget navn. Man skal vide, at når man vælger en flaske fra Bernard Magrez, så får man solidt håndværk og fremragende vin. Det ses og mærkes da også tydeligt, når man står med flaskerne i hænderne - elegant design og smukke luksus-flasker, der matcher smagen i flaskerne.  

Selvom Bernard Magrez ejer slotte i Napa Valley, Chile og Argentina, så hersker der ingen tvivl om, at Bordeaux står hans hjerte nærmest. Derfor finder du også et stor udvalg af nye Magrez-vine fra Frankrigs mest berømte vinregion. Det gælder også hvidvine! Selvom de fleste Bordeaux-fans automatisk forbinder området med rødvin, så kan de fadlagrede hvidvine på hovedsageligt Sauvignon Blanc og Semillion byde på gigantiske oplevelser. Château Pape Clement har i årtier været bannerfører for hvid bordeaux i verdensklasse og slottet er et af de få, der har høstet 100 points hos Robert Parker for både deres rød- og hvidvin.

Elegante sydfranske value-vine fra Languedoc

Bernard Magrez laver også fortryllende vine fra det solbeskinnede paradis i Sydfrankrig. Her begyndte Bernard Magrez at arbejde for mere end 52 år siden mens han havde en masse andre projekter kørende i Bordeaux. Hans kone er nemlig fra den gamle middelalderby, Carcasonne, der er hovedbyen i den store vinregion, Pays d'Oc, hvor "Bleu de Mer"-serien kommer fra. Tre forskellige vine, der er skabt på henholdsvis Cabernet Sauvignon, Grenache/Cinsault og Sauvignon Blanc. Her skinner det virkelig igennem, at Bernard Magrez har en meget veludviklet sans for at frembringe vine af høj kvalitet til meget små penge. Derudover laver han også eksklusive rosévine fra det berømte Côtes de Provence.  Det her er vine, der sætter prikken over i'et på sommermiddagen og som du hiver frem, hvis du vil imponere gæsterne på terrassen. Og ja, så gør det heller ikke noget at flaskerne ligner en million!

Uanset om du er på udkig efter stor Cru Classé Bordeaux til vinkælderen eller læskende sydfransk Provence-rosé, så er Bernard Magrez-nøglerne i bunden af flaskerne din garanti for, at kvaliteten er på et ekstremt højt niveau!  

Årgang 2019
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 13 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
349,95 DKK
BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk.
229,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser
94 Point Flaskehalsen
94 Point Winewherever, Rasmus Christensen
93 Point Houlberg
93 Point Mad og Monopolet
92 Point Rolf Madsen, Vinexpressen
⭐ 4,0 Vivino

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter