Tilbage

Frankrig

Bernard Magrez Contemplation Côtes du Rhône 2022

1 fl. pr. stk.
99,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
49,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

91 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 75,-

Flaskehalsen

91 Point

Mad og Monopolet

Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen

Vinhulen.dk

Bestil inden

11 timer 25 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Frankrig

Bernard Magrez Contemplation Côtes du Rhône 2022

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"91 point. BEDSTE RØDVINE UNDER 75,-  Det er godt nok sjældent, at jeg bliver ramt så fint af en Rhone-vin, der på en god dag koster under en 50’er. Det er legendariske Bernard Magrez, der står bag denne Contemplation" - Flaskehalsen

"91 point. Måske den bedst Rhône du finder til prisen? I hvert fald er det tæt på." - Mad & Monopolet

"KANONVIN TIL SPOTPRIS - FREMRAGENDE TIL PRISEN: Meget frugtet og ung vin med masser af smag og nerve. Drikker aldeles glimrende." (vurderet v/ 59,95) - Vinhulen.dk

“For the Rhône Valley, the 2022 vintage is shaping up to be particularly excellent” – Wine Searcher

Se anmeldelserne, se prisen og saml kæben op fra gulvet… Danmarks bedste Côtes du Rhône-køb har netop ramt hylderne med et brag!

Som guldnøglerne nederst på flasken afslører, så er det den legendariske vinmand, Bernard Magrez, der banker hul i det danske marked med ”Contemplation” Côtes du Rhône.

Bernard Magrez er en af verdens mest berømte vinpersonligheder og ejer hele fire Grand Cru Classé-slotte i Bordeaux, heriblandt ikoniske Pape Clement. Hans sande talent og hjørnestenen i hans vinimperium skal imidlertid findes i hans evne til at skabte stor kvalitet til hverdagspriser.

”Contemplation” er uden tvivl det vildeste eksempel vi hidtil har set og en rødvin, som kommer til at sætte en ny standard for Côtes de Rhône på det danske marked.  

Saftige skovjordbær, nyplukkede violer, mørke blommer, sort peber og garrigue-urter…Contemplation giver dig terroir-tro Rhône med 14 % alk. og oceaner af smagsintensitet fra den store 2022-årgang.

Vi siger det uden tøven og med markedets bedste smagegaranti i ryggen – Contemplation er den bedste Côtes du Rhône du kan købe til prisen!

Smagenote

Contemplation 2022 frister fra glasset med sin blommerøde farve, der har ungdommelige violette strejf i kanten. Den friske og parfumerede bouquet sender dig fluks til det solbeskinnede Rhône med nyplukkede violer, skovjordbær, mørkeblommer, hindbær og saftdryppende kirsebær, der indhylles i garrigueurter, knuste peberkorn, læder og chokolade. Vinen smyr sig om tungen med årgangens bløde og fyldige powerfrugt, hvor man tydeligt smager Grenache og Syrah samspil i form af både mørke og røde sommerbær. Perfekte, finkornede tanniner baner vejen til den lange finish, der rundes krydret af med chokolade, lakrids og lidt tørrede middelhavsurter. Banebrydende Côtes du Rhône fra den levende legende, Bernard Magrez. Drik nu, eller gem 5-8 år fra høståret.!   

Anmeldelser af Bernard Magrez Contemplation Côtes du Rhône 2022

91/100 Flaskehalsen
"BEDSTE RØDVINE UNDER 75,-  Det er godt nok sjældent, at jeg bliver ramt så fint af en Rhone-vin, der på en god dag koster under en 50’er. Det er legendariske Bernard Magrez, der står bag denne Contemplation, der er sammensat af Grenache og Syrah-druer, og de er afstemt så blidt og behageligt, at det er svært at forstå, at den balance kan skabes til så lav pris. Her er masser af behagelige frugter, men de er holdt i en let og luftig stil, der gør det til en forårs-charmetrold af de virkelig sjove. Normalpris kr. 99,95, Set til kr. 49,95 | Supervin 5 Stj., 91 Pts" 

91/100 Mad & Monopolet
"Måske den bedst Rhône du finder til prisen? I hvert fald er det tæt på. Skøn duft af kirsebær, hindbær, blommer, læder, et lille hint af røg og mørk chokolade. I munden er den fyldig og har masser af kraft og gode tanniner, som gør den fremragende til simreretter, steak eller et stykke lam. Skøn afslutning med en god syre. 1 fl. pr. stk. 99,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk. 49,95 "

"Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen" – Vinhulen
"Rubinrød. Duften har hindbær, skovjordbær, krydderi og en fin mejerinote. Frisk og ung duft. Smagen er frisk og blød med hindbær, skovjordbær og masser af krydderi, energisk frugtsyre og bid i rigtig god harmoni med fin kraft og uden skarpe kanter. Meget frugtet og ung vin med masser af smag og nerve. Drikker aldeles glimrende. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen. Forhandler: Supervin Pris: 59,95 kr v/6 fl."

Nyd den til lam med krydderurter, saftigt oksekød, fuglevildt, kalv, vildt, kraftige tapas, svampe og modne oste. Servér ved 16-18°C.

Bernard Magrez ”Contemplation” er skabt på et klassisk Rhône-blend bestående af 70 % Grenache og 30 % Syrah, der høstes fra ler- og kalkstensholdige marker i den sydfranske topregion Côtes du Rhone Villages AOC. I kælderen ønsker man at fremme frugten og Rhône-terroiret mest muligt og derfor gæres og modnes vinen på ståltanke.

Om Bernard Magrez

Fra trange kår til ejer af 42 vinslotte.

Det er svært ikke at blive forpustet, når man ser, hvad den snart 90-årige Bernard Magrez har bedrevet igennem sin lange vinkarriere. Den charmerende og arbejdsomme vinentreprenør ejer i dag intet mindre end 42 vinslotte og 1000 hektar vinmarker fordelt over i hele verden. Fire af disse er Grand Cru Classé-slotte i Bordeaux, hvoraf mange især vil nikke genkendende til Château Pape Clement, der med flere 100-points flasker har skrevet vinhistorie i Bordeaux siden 1281 og er et af områdets mest ikoniske slotte.

Bernard Magrez er indbegrebet af en selvgjort mand, der har skabt sin succes fra bunden. Bernard voksede op i trange kår med en streng far, der allerede smed ham ud af huset, da han var blot tolv år gammel. Det hæmmede imidlertid ikke Bernards virketrang og der skulle ikke gå længe før han kastede sig ud i vinhandlerbranchen.

Som blot 25-årig startede han sit eget importfirma med fokus på whisky og portvin, der skulle vise sig at blive en kæmpe succes. På det tidspunkt - i starten af 1960'erne - var de store supermarkeder på vej frem i Frankrig og han lykkedes med at blive den førende leverandør af vin og spiritus hertil. Han solgte senere hen firmaet, William Pitters, og brugte en stor del af pengene på at købe tre Cru Classé-slotte: Château Chateau La Tour Carnet i Haut-Médoc, Chateau Fombrauge i St Emilion og Clos Haut-Peyraguey i Sauternes. Han har dog selv fortalt, at hans store livsværk er føromtalte Château Pape Clement, som han senere erhvervede i slutningen af 1980'erne.

”Køb en flaske "Bernard Magrez" i stedet for en flaske "St. Èmilion"

En af de ting, der er kendetegnende ved Bernard Magrez' tilgang til vin er, at hans navn altid figurerer på flaskerne. Uanset om det er en rosévin til 62 kroner fra Languedoc eller hans Pape Clement Grand Cru Classé til +1000 kroner, så er Bernard Magrez-signaturen på fronten af flasken. Bernard er nemlig meget bevidst om, at den yngre generation af vindrikkere ikke nødvendigvis kender forskellen på Margaux og St. Estéphe. Derfor vil han i stedet gøre kvaliteten synonym med hans eget navn. Man skal vide, at når man vælger en flaske fra Bernard Magrez, så får man solidt håndværk og fremragende vin. Det ses og mærkes da også tydeligt, når man står med flaskerne i hænderne - elegant design og smukke luksus-flasker, der matcher smagen i flaskerne.  

Selvom Bernard Magrez ejer slotte i Napa Valley, Chile og Argentina, så hersker der ingen tvivl om, at Bordeaux står hans hjerte nærmest. Derfor finder du også et stor udvalg af nye Magrez-vine fra Frankrigs mest berømte vinregion. Det gælder også hvidvine! Selvom de fleste Bordeaux-fans automatisk forbinder området med rødvin, så kan de fadlagrede hvidvine på hovedsageligt Sauvignon Blanc og Semillion byde på gigantiske oplevelser. Château Pape Clement har i årtier været bannerfører for hvid bordeaux i verdensklasse og slottet er et af de få, der har høstet 100 points hos Robert Parker for både deres rød- og hvidvin.

Elegante sydfranske value-vine fra Languedoc

Bernard Magrez laver også fortryllende vine fra det solbeskinnede paradis i Sydfrankrig. Her begyndte Bernard Magrez at arbejde for mere end 52 år siden mens han havde en masse andre projekter kørende i Bordeaux. Hans kone er nemlig fra den gamle middelalderby, Carcasonne, der er hovedbyen i den store vinregion, Pays d'Oc, hvor "Bleu de Mer"-serien kommer fra. Tre forskellige vine, der er skabt på henholdsvis Cabernet Sauvignon, Grenache/Cinsault og Sauvignon Blanc. Her skinner det virkelig igennem, at Bernard Magrez har en meget veludviklet sans for at frembringe vine af høj kvalitet til meget små penge. Derudover laver han også eksklusive rosévine fra det berømte Côtes de Provence.  Det her er vine, der sætter prikken over i'et på sommermiddagen og som du hiver frem, hvis du vil imponere gæsterne på terrassen. Og ja, så gør det heller ikke noget at flaskerne ligner en million!

Uanset om du er på udkig efter stor Cru Classé Bordeaux til vinkælderen eller læskende sydfransk Provence-rosé, så er Bernard Magrez-nøglerne i bunden af flaskerne din garanti for, at kvaliteten er på et ekstremt højt niveau!  

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Fjerkræ

Ost

Tapas

Pizza

Pasta

Svampe

Hygge

Årgang 2022
Servering 16-18°C
Gemme potentiale 5-8 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
99,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
49,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

91 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 75,-

Flaskehalsen

91 Point

Mad og Monopolet

Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen

Vinhulen.dk

Bestil inden

11 timer 25 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter