
Bacio della Luna Prosecco Rosé Extra Dry 2024
Endelig tilbage... Bacio della Lunas altid populære "pink Prosecco" er landet i dugfrisk topform med den nye 2014-årgang!
Efter flere år med topratings op til 97 point er Bacio della Lunas bestseller tilbage med nogle af markedets mest lækre og læskende rosébobler i suveræn vintagekvalitet. Toppet med et magisk touch af bourgognedruen Pinot Noir samt Proseccos klassiske strejf af (halvtør) sødme.
Kombinationen af rosé og Prosecco er i sig selv lidt af en genistreg. Bacio della Luna er samtidig kendt for at levere nogle af de fineste italienske mousserende vine, som i flere tilfælde har været at finde på prestigelisten “50 Great Sparkling Wines of the World”.
Essensen af italiensk sol og sommer på terrassen, og de festligste nytårsbobler, med eller uden mad. Glæd dig!!
...
Nyd den som sprød aperitif eller til fisk og skaldyr, tapas, sushi, lette asiatiske retter, fjerkræ, salater og friske oste. Servér ved 6-8°C
Hvordan smager Bacio della Luna Prosecco Rosé Extra Dry 2024?
Bacio della Luna Prosecco Rosé Extra Dry 2024 står indbydende pink med elegante bobler i glasset… Næsen er herligt frugtcharmerende med Pinot Noir og Glera i perfekt pardans! Jasmin, hvid fersken, citrus, hindbær og skovjordbær vælter ud af glasset, som nærmest tvinger adgang sig til ganen! Vinen lander frisk og sprød på tungen med frugtfriskhed, festlige bobler og diskret sødme i appetitvækkende samspil. Flot læskende finish med salte nuancer… Mums! Drik nu, eller gem 3-4 år fra høståret.
Smagenoter
Smagsprofil
Meget tør
Sød
Meget let
Meget kraftig
Meget blød
Meget tanninrig
Bacio della Luna Prosecco Rosé Extra Dry 2024 passer godt til...
Hvordan er Bacio della Luna Prosecco Rosé Extra Dry 2024 fremstillet?
Vinen er primært lavet på Prosecco-druen Glera, som får tilført sin delikate lyserøde farve og burgundiske smagnuacer fra verdendruens Pinot Noir. De håndplukkede druer presses nænsomt og gæres køligt til en frisk og delikat frugtig hvidvin. Vinens bobler dannes ved ”andengæring” på ståltank under tryk (Charmat-metoden). Vinen er aftappet med et sukkerindhold på ca. 15 gram pr. liter – så vinen er tør uden at være knastør.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Indhold
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Lagring
Proptype
Emballage

























