



Amicale Limited Edition Corvina 2018
Årets værste nyhed for Amarone er landet...med maksimal wow-faktor!
Amicale er i forvejen et af DK’s mest solgte rødvine - men den nye powerudgave overstråler alle de mange "Amarone-dræbere", som vi hidtil har oplevet i prisklassen. Glæd dig!
15% alkohol og 12 mdr. på franske barriquefade. 35 % Amarone-koncentration ved druetørring samt 45 dages udtræk af POWER fra drueskindet. Bom!
AMICALE LIMITED EDITION 2018 er kort sagt en revolutionerende lækker Veneto-vinder, som alene i smagskraft og kvalitet bringer skam over dagligvarebranchens billig-Amaroner - til laaangt højere pris.
Amicale Limited Edition Corvina 2018
Den fadkrydrede eftersmag kulminerer med perfekt afstemte tanniner, der gør sig lige perfekt med og uden mad...
Nyd den alsidige Amicale som hyggevin eller til steaks, BBQ, lam, pasta, pizza, vildtkød, gris og modne oste. Server ved 16-18°C.
Hvordan smager Amicale Limited Edition Corvina 2018?
Nyskænket flyder Limited Edition tæt og mørk kirsebærrød i glasset... Allerede i næsen helt forrygende med intense aromaer af luksuriøse sorte Amarena-kirsebær, skovjordbær, blommer, violer, svesker, lakrids, chokolade, læder, kanelkrydderi og mørkristede kaffebønner... Hele herligheden kommer på glædelig genvisit i smagen, hvor den Amarone-koncentrerede rødvin samtidig imponerer med sin fede og silkebløde tekstur. En ny Veneto-vinder er født! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.
Amicale Limited Edition Corvina 2018 passer godt til...
Hvordan er Amicale Limited Edition Corvina 2018 fremstillet?
Vinen er fremstillet på Amarones berømte signaturdrue, Corvina, som klase efter klase efter klase håndselekteres fra udvalgte topmarker i Veneto. Efter høsten følges Amarone-metoden... Først fragtes druerne i særlige kasser ind i et ventileret lokale, hvor hele 35% af druernes volumen fordamper over tid. Resultatet er rosinagtige smagsbomber med et enormt kvalitetspotentiale.
Amicale-flagskibet gærer nu på ståltank med frugtbevarende temperaturstyring, hvorefter den 45 dage lange macerationstid trækker helt enorm saft, kraft og struktur fra drueskindet. Topvinen fuldendes med krydderier fra 12 måneders lagring på helt nye 225 liters barriques, både egetræs- og acaciefade, mens den resterende del holdes på ståltank for at fremme Corvina-druens letkrydrede signaturfrugt. Efter fadmodning, blendning og aftapning hviler rødvinen yderligere 3 måneder på flaske før frigivelse til salg.
Druer
Corvina



















