Klik/Tryk for at zoome

A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Rum

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

En ganske særlig og meget populær rom. Genskabt efter den originale opskrift, som sikrede A.H. Riise guldmedalje ved den ”Nordiske Industri-Landbrugs & Kunstudstilling i Kjøbenhavn 1888”.  

"1888" er et nøje udvalgt premium-blend af op til 21 år gammel rom fra Vestindien og Centralamerika. 

Dyb ravfarvet med forførende duft af tørret abrikos, appelsinskal, læder og vanilje. Smagen er helt forrygende med søde noter af honningkage, eksotiske krydderier, og engelsk vingummi. Lang eftersmag med tørret frugt og sødt fadkrydderi. En mesterlig rom, som får englene til at synge - og selv kræsne romkendere til at smile. 

I juni 1838 udpegede den danske regering farmaceut Albert Henrich Riise som apoteker på øen Sankt Thomas i Dansk Vestindien.

A.H. Riise var både en berejst forretningsmand og en passioneret botaniker. Fra sine handelsrejser bragte han urter og lægeplanter hjem til Sankt Thomas, hvor udtræk blev brugt til medicinske formål. 

Det lå ikke i kortene, at A.H. Riise skulle blive involveret i rombranchen. Sankt Thomas manglede dog detailhandlere og kvalitetsvarer, og A.H. Riises produktion af medicinalvarer og urteudtræk gav appetit på nye eventyr.   

A.H. Riises første ”brands” bestod af ”Eau de Cologne”, hårvand og aftershave, men snart fulgte såvel rom som krydderlikør. Karakteristisk for den passionerede og videnskabeligt kyndige A.H. Riises tilgang til romproduktionen var brugen af dobbeltdestillering i fremstillingen.

A.H. Riise, og senere sønnerne Valdemar og Karl Riise, opnåede stor eksportsucces med sine prisvindende rommærker.

Læs mere

1 fl. pr. stk. 299,95 DKK
TILBUD1 fl. pr. stk. 275,95  DKK
Indhent tilbud på storkøb
Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Alkohol 40%
Indhold 70 cl.