Sydafrika

VALGTE FILTRE: Land: Sydafrika
13 produkter fundet

Sydafrikansk vin

Under de varmere solstrøg kan man skabe helt perfekte forhold for druer og derved også skabe de perfekte vine. Derfor er rødvine fra Sydafrika også helt ekseptionelle og fulde af smag. Sydafrika er ikke så kendte for deres rødvin som andre lande er, men i de seneste år er sydafrikanske rødvine steget kraftigt i popularitet, og dette kan også mærkes på prisen. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig disse fantastiske rødvine til meget billigere penge end ved andre vinhandlere.

Sydafrikansk hvidvin

Der er intet så godt som et lækkert glas kvalitetshvidvin, og kommer hvidvinen fra Sydafrika bliver det næsten ikke bedre. Det varme og tørre klima sikrer optimale forhold for druerne, og de sydafrikanske vinproducenters ekspertise og sans for kvalitet klarer resten. Produktet bliver således en hvidvin med fantastisk smag og utrolig høj kvalitet. Prøv eksempelvis vin fra distrikterne: Franschhoek, Paarl og Western Cape.

Få kvalitets-rødvin for pengene

Dog er det sådan, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, og det kan være svært at få fat i en kvalitetsvin uden at skulle af med mange penge. Sådan er det dog ikke her hos Supervin.dk. Hos Supervin.dk opkøber vi nemlig restlagre fra vingårde og kan derved opnå store rabatter. Rabatter som naturligvis går til dig som forbruger. Udvalget er også stort, da vi køber fra mange forskellige vinproducenter, og du kan derfor finde hvidvin eller rødvin til enhver lejlighed. Derudover leverer vi naturligvis dine indkøb lige til døren.