Klik/Tryk for at zoome

Veuve Ambal Crémant de Bourgogne Grande Cuvee Brut

På lager - 1-2 dages levering Vingaranti

Wine Spectator "TOP 100 OF 2019" !!!
- unik hæder - ultimativt blåstempel - Crémant bli'r ikke større til prisen!

DANMARKS BILLIGSTE TOPANMELDTE CRÉMANT DE BOURGOGNE!*

En konkurrent fra dagligvarebranchen har over de sidste år solgt flere hundrede tusinde flasker Crémant de Bourgogne - i mildt sagt jævn kvalitet.

Derfor har vi lavet en aftale med Veuve Ambal - Bourgognes største producent af Crémant i topkvalitet.

Producenten har givet et kæmpe afslag på indkøbsprisen, og vi har minimeret vores indtjening, således at vi kan vise danskerne, hvordan rigtig TOP Crémant smager. Vel og mærke til samme tilbudspris som dagligvarebranchens billig-Crémant de Bourgogne.

PS - "Grande Cuvée" koster i Tyskland 17,90€. Vi holder fast en lav dagligpris på kr. 79.95 ved køb af 6 flasker. Tæt på det halve af den tyske pris... 

Let gylden i glasset med fine bobler. Forførende næse med hvide blomster, æble og citrus, samt elegante strejf af smør og brioche. I munden tør og frugtig med cremet mousse.  Drik nu, eller gem 3-4 år. 

93/100 "Fremragende vinkøb"  Barego'mad - mad & vinblog
"Glem alt om billig Crémant fra supermarkedet, for det her er sgu den ægte vare ... en yderst vellavet Crémant, som overpræsterer på kvaliteten i forhold til prisen. Vi taler altså om en mousserende vin til blot 69,95, og med det i mente er det et rigtig godt glas Crémant jeg sidder med. I glasset byder denne Crémant de Bourgogne på en flot sart lysegul farve med delikate perlende bobler, som målrettet søger mod overfladen. Denne Crémant viser en åben næse med frugtige toner af fersken, abrikos, karameliseret æble og citrus samt noter af smørristet brød. Smagen er dejlig frugtig og omfavnende med en lækker mundvandsdrivende mousse. God balance og fylde med en forfriskende syre og diskret frugtsødme i finalen. Champagne eller ej. Dette her er førsteklasses Crémant, som på en god dag har potentiale til at udgøre det for Champagne overfor Hr. og fru Danmark. Til hverdag og fest på
rsteklasse, men til prisen af økonomiklasse. Den er bare fjong!"

90/100 Wine Spectator

"A toasty version, laced with vanilla, pastry cream and spice notes, this is enlivened by racy acidity that creates a mouthwatering frame for the poached quince, apricot and candied ginger flavors."

90/100 Sara d'Amato
"A sophisticated, elegant Cremant that is also very drinkable. A creamy mousse provides voluminous mouthfeel and the delicate autolytic/yeasty notes offer a Champagne-esque feel. Exceptional value."

90/100 Michelle Bouffard, Wine Align
"Delicate nose with mineral notes and mushrooms. Aromas of lemon and lime are added in the mouth. A thin foam and a salinity that persists in the final. Very well done. An excellent value for money."

10 af 10 mulige stemmer - NORDJYSKE (testpanel)
"God balance, frisk syre og en anelse sødme til sidst. Man bliver glad af at drikke mousserende vin, og det behøver ikke at være champagne."

★★★★★ "GODT KØB" Ekstra Bladet
"Fersken i duften, pæn intensitet. Abrikos, fersken og blomsternoter i smagen. Flot mousse og længde. GODT KØB" (Vurderet ved 80kr)

Gold Medal - Concours Général Agricole de Paris 2019

Natalie MacLean - "A staggeringly great value ... Incredible." 

Anbefales til hygge, aperitif, tapas, fisk og skaldyr, lyst kød og modne oste. Nyd vinen ved 7-8°C.

Grande Cuvée Brut er fremstillet på Pinot Noir og Chardonnay, suppleret med en smule Aligoté og Gamay. De håndhøstede druer gennemgår en skånsom pneumatisk presning, som bedst bevarer frugtens finesse. Kun den fineste ”first press” most fra de bedste druepartier anvendes. Andengæring på flaske med 12-18 mdrs. bærmekontakt før degorgering. 

Veuve Ambal er Bourgognes største Crémant de Bourgogne-mærke. Firmaet drives af den kvalitetsbevidste Piffault-familie, som råder over ca. 250 hektar vinmarker fra 6 burgundiske vinejendomme.

 

 

Læs mere

Passer godt til

Aperitif

Fisk

Fjerkræ

Skaldyr

Ost

PRISEN UDLØBER OM:
1 fl. pr. stk. 149,95  DKK
6 fl. pr. stk. 79,95 DKK
TILBUD 6 fl. pr. stk. 71,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

93 Point

Barego'mad - mad & vinblog

90 Point

Wine Spectator

90 Point

Sara d'Amato

90 Point

Michelle Bouffard, Wine Align

10 af 10 stemmer (testpanel)

NORDJYSKE

GODT KØB ved 80 kr.

Ekstra Bladet

GOLD

Concours General de Paris

Bestil inden
x timer y min,
og vi sender i dag!

Fri fragt v. køb for X mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Servering 7-8 °C
Alkohol 12 %
Indhold 75 cl