Timberlay Crémant de Bordeaux Brut
Timberlay Crémant de Bordeaux Brut
Supervin's unikke vingaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).
"92 point. I munden er den fyldig, hvor du fornemmer masser af fylde, dybde og lækker frugt - jeg må sige, at denne crémant overraskede mig utrolig meget!" - Mad & Monopolet
"92 point. Præcis som at tage en stor bid af et stor sprødt grønt æble, der både har sødme, syre og et grønligt touch ... En meget opløftende og forfriskende mousserende vin." - WineWherever
“90 points. A crowd-pleasing fizz…” – Decanter
”This is a delicious, creamy wine…” – Wine Enthusiast
Jamen, det smager jo af Champagne!
Med fortræffelige og elegante Timberlay i glasset bliver det hurtigt klart, hvorfor fransk Crémant vinder voldsomt frem blandt danskernes foretrukne alternativer til Champagne.
Den topanmeldte vin er skabt på præcis samme ”traditionelle metode” som de store champagner. Hemmeligheden er andengæringen og modningen på flaske, hvor den lange kontakt med de fine gærrester beriger vinen med ekstra fine bobler og kompleks velsmag med nuancer af ristet brød.
Timberlay Brut er skabt på et spændende blend af 80% Sémillon og 20% Merlot. Hvor Sémillion giver finesse og elegance à la Chardonnay i champagne, så repræsenter Merlot en frugt, fylde og krop, der oplagt kan sammenlignes med Pinot Noirs rolle i champagneblends.
På bundlinjen får du franske bobler på et imponerende luksusniveau til prisen… en næsten skræmmende value-for-money!
Smagenote
Timberlay præsenterer sig med fine bobler samt et sart citrusgrønt skær i glasset… I næsen frisk og indbydende med herlige aromaer af jasmin, saltet citrus, grønne æbler, hvid fersken, ristet brød og våde sten… På tungen sprød med cremet mousse og champagnelignende kompleksitet. Delikate frugtnuancer sitrer og vibrerer med helt uimodståeligt, mens ristede brødnoter og komplekse nøddestrejf løfter eftersmagen op på et niveau, der normalt associeres med langt dyrere bobler. Franske bobler i flotteste form! Drik nu, eller gem 3-4 år.
Anmeldelser af Timberlay Crémant de Bordeaux Brut
92/100 Mad & Monopolet
"Hvis du leder efter bobler til hverdag, fest, nytår eller bare til hygge, og du gerne vil slippe afsted med at betale så lidt så muligt og få så meget som muligt til prisen, så er denne Crémant Timberlay nok ét af de bedste bud, der findes. I næsen har den duft af citrus, friske æbler, melon, nybagt rugbrød, mandler og et lille hint af flint. I munden er den fyldig, hvor du fornemmer masser af fylde, dybde og lækker frugt - jeg må sige, at denne crémant overraskede mig utrolig meget! 1 fl. 149,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk 79,95 | Point: 92/100"
92/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Præcis som at tage en stor bid af et stor sprødt grønt æble, der både har sødme, syre og et grønligt touch. Den har også et lille phenolsk bid i afslutningen som fungere rigtig fint, ved lige at give den lidt ekstra kant. En meget opløftende og forfriskende mousserende vin."
90/100 Decanter
”A crowd-pleasing fizz boasting aromas of red apples, lemon zest and a fresh anise edge, continuing on the bright, breezy palate that shows more juicy apple, a bite of redcurrant acidity and creamy yeasty notes.”
”This is a delicious, creamy wine. It has the freshest acidity that is matched by the wine's ripe fruity feel. With bright acidity at the end, the wine is ready to drink.” - Wine Enthusiast
Nyd den som en frisk aperitif eller til sushi, lette tapas, brunch, fisk og skaldyr, rogn, fjerkræ, salater og cremede oste. Servér ved 6-8°C
Vinen er fremstillet på et unikt bordeauxblend blend af 80% Sémillon og 20% Merlot, der håndhøstes med omhu fra marker med ler og kalksten. Vinen gærer først med frugtbevarende temperaturstyring ved 16-18°C på ståltank. Herefter følger andengæringen på flaske, hvor vinen under den 9 måneder lange kontakt med de fine gærrester udvikler sine fine bobler samt en brødagtig, champagneligende kompleksitet.