
Timberlay Crémant de Bordeaux Brut
Jamen, det smager jo af Champagne!
Med fortræffelige og elegante Timberlay i glasset bliver det hurtigt klart, hvorfor fransk Crémant vinder voldsomt frem blandt danskernes foretrukne alternativer til Champagne.
Den topanmeldte vin er skabt på præcis samme ”traditionelle metode” som de store champagner. Hemmeligheden er andengæringen og modningen på flaske, hvor den lange kontakt med de fine gærrester beriger vinen med ekstra fine bobler og kompleks velsmag med nuancer af ristet brød.
Timberlay Brut er skabt på et spændende blend af 80% Sémillon og 20% Merlot. Hvor Sémillion giver finesse og elegance à la Chardonnay i champagne, så repræsenter Merlot en frugt, fylde og krop, der oplagt kan sammenlignes med Pinot Noirs rolle i champagneblends.
På bundlinjen får du franske bobler på et imponerende luksusniveau til prisen… en næsten skræmmende value-for-money!
Nyd den som en frisk aperitif eller til sushi, lette tapas, brunch, fisk og skaldyr, rogn, fjerkræ, salater og cremede oste. Servér ved 6-8°C
Hvordan smager Timberlay Crémant de Bordeaux Brut?
Timberlay præsenterer sig med fine bobler samt et sart citrusgrønt skær i glasset… I næsen frisk og indbydende med herlige aromaer af jasmin, saltet citrus, grønne æbler, hvid fersken, ristet brød og våde sten… På tungen sprød med cremet mousse og champagnelignende kompleksitet. Delikate frugtnuancer sitrer og vibrerer med helt uimodståeligt, mens ristede brødnoter og komplekse nøddestrejf løfter eftersmagen op på et niveau, der normalt associeres med langt dyrere bobler. Franske bobler i flotteste form! Drik nu, eller gem 3-4 år.
Smagsprofil
Meget tør
Sød