Tilbage

Spanien

Dominio de Cair Ribera del Duero Tierras de Cair Reserva 2015

1 fl. pr. stk.
449,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
179,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Guia Peñin

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

GOLD MEDAL

Mundus Vini

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

11 timer 10 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Spanien

Dominio de Cair Ribera del Duero Tierras de Cair Reserva 2015

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. Det er bare fremragende vin og kæmpe value for money... Stor, fyldig, har masser af power" - Mad & Monopolet

"94 point. Til normalprisen er Tierras de Cair en fornuftig oplevelse – til tilbudsprisen er det et exceptionelt godt køb ... Køb et par kasser på tilbud – hvis du er til Ribera del Duero i den intense stil, så vil du absolut ikke komme til at fortryde" - Flaskehalsen

"93 point. Stor Ribera del Duero-vin der oven i købet har fået lov til at modne..." - WineWherever

”2015 - Excellent Vintage” – D.O. Ribera del Duero

Ribera del Duero-fans, så er det nu!

Denne sublime Tempranilllo har været hyldet blandt Spaniens bedste vine i Decanter, og i fjor blev den igen anbefalet som en af Ribera del Dueros bedste Reserva-vine.

Tierras de Cair er særdeles kendt og efterspurgt herhjemme, hvorfor priserne typisk sniger sig helt op omkring 500 kroner flasken. Vi har skaffet et skatkammerparti i den perfekte årgang 2015, der efter 7 års kældermodning på fad og flaske i La Aguilera er landet i sit livs form.

Kvaliteten og anmelderhypen er alt andet end tilfældig. Bag Dominio de Cair gemmer sig kultnavnet Luis Cañas, hvis Rioja-vine er klassificeret ”Grand Cru Classé” hos Tim Atkin.

Cañas er særligt berømt for sit arbejde med meget gamle vinstokke, og landsbyen La Aguileras overflod af ”very old vines” har muliggjort familiens drøm om at lave Ribera del Duero i verdensklasse.

Smagenote

I glasset dramatisk dyb og mørk som Marianergraven... Næsen er 100 % crème de la crème med stor og kompleks powerduft af mørk chokolade, violer, fuldmodne brombær, sorte kirsebær, røg, engelsk lakrids, ristede espressobønner, tørrede tobaksblade, læder og mineralsk skovbund… Så koncentreret. Så selvsikker. Så mange lag og nuancer... Tierras de Cair Reserva 2015 breder sig rig og opulent ud i mundhulen, hvor smagsintensiteten fra de oldgamle Tempranillo-stokke er ikke mindre end legendarisk. Fadets luksurisøe krydderier kommer flot i spil i den minutlange finish, der klinger smukkest muligt af med faste, solmodne og særdeles madvenlige tanniner... Imponerende vin! Drik nu, eller gem +20 år fra høståret.

Anmeldelser af Dominio de Cair Ribera del Duero Tierras de Cair Reserva 2015

94/100 Mad & Monopolet
"
Jeg holder utrolig meget af spansk vin, og netop en vin som Dominio de Cair er årsagen. Det er bare fremragende vin og kæmpe value for money. Næsen er fyldt med brombær, kirsebær, lakrids, kaffe, vaniljetobak og et hint af røg. I munden er den stor, fyldig, har masser af power - frugtfylden er god og kombineres med skønne tanniner og en flot syre. 1 FL. 449,95 / BEDSTE PRIS V/ 6 FL. 179,95"

94/100 Flaskehalsen
"Har har vi en af de vine, der har en voldsom prismæssig forskel på normalpris og tilbudspris. Derfor er det en god idé at holde et vågent øje med den, for til normalprisen er Tierras de Cair en fornuftig oplevelse – til tilbudsprisen er det et exceptionelt godt køb. Det er intensitet på den helt store klinge, men også med tilpas meget alder til, at de skarpeste og mest voldsomme kanter er blevet integreret i helheden. Den kan sagtens tåle masser af tid mere i kælderen, og så vil det meget mørke udtryk efterhånden blive blødere. Men så vil lidt af intensiteten også falde, så det er et spørgsmål om, hvordan du bedst kan lide din Ribera del Duero. Smager du den nu og her, så vil du opleve en vin, der emmer af højt niveau, mørke frugter – men også har nået et punkt, hvor der er flot balance i sagerne. Køb et par kasser på tilbud – hvis du er til Ribera del Duero i den intense stil, så vil du absolut ikke komme til at fortryde. Normalpris kr. 449,95 – Set til kr. 179,95"

93/100 Guía Peñin
Colour: cherry, purple rim;Aroma: floral, spicy, scrubland, red berry notes, black fruit;Flavour: flavourful, fruity, good acidity, elegant”

93/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Stor Ribera del Duero-vin der oven i købet har fået lov til at modne og udvikle masser af kompleksitet. Kirsebær, friske svampe, tobak, læder, krydderier og jernholdig mineralitet. Syren er gennemtrængende og skærer flot igennem de grovgrynede tanniner. Man sidder tilbage med følelsen af lige at have været med på rundtur i Ribera del Duero’s stejle terroir. "

Gold Medal Winner – Mundus Vini

4,3 stjerner Vivino (2950 bedømmelser, set over alle årgange. 11/03/24)

……

Tidligere årgange:

97/100 Verema  (årg. 2008)

96/100 Guía Prosensa (årg. 2011)

95/100 Decanter (årg. 2011)
”Accomplished and powerful. Elegant nose of black cherry and pepper. Juicy palate of baked fruits, savoury leather and creamy oak. Lush fruit lasts on the finish.”

95/100 Sobremesa (årg. 2014)
“Complex, aromas of ripe black fruit, notes of cocoa, balsamic and black licorice stand out. Wide on the palate, tasty, friendly and with excellent balance and freshness. Very long.”

94,5/100 Guía Akatavino (årg. 2010)

94/100 Ultimate Beverage Challenge (årg. 2011)
“Finalist. Excellent. Highly Recommended”

94/100 Guía Akatavino (årg. 2009)

93/100 Tim Atkin MW (årg. 2013)

93/100 Guìa Repsol (årg. 2011)
”Appearance: Intense and covered burgundy.Nose: Tones of somewhat candied fruit, full, good toasted, balsamic. Palate: Sweet, powerful, elegant tannins. Persistent finish”

93/100 Falstaff (årg. 2009)
“Some oak, nougat, dried meat, animalistic, plums, full-bodied palate with dense but fine-grained tannins, creamy-viscous and extract-sweet, but not fat, subtle but supporting acidity, chalky-mineral notes, nice depth and yet also suppleness and juice.”

Nyd den til lam, saftigt oksekød, and, vildtkød, kraftige spanske tapas og modne oste. Servér ved 16-18°

Vinen er fremstillet på 100% Tempranillo, som Juan Luis Cañas-teamet selekterer fra 75 til over 100 år gamle vinstokke fra terroirs i Quintana del Pidio samt i hjembyen La Aguilera. Druerne plukkes ved håndkraft og placeres nænsomt I små beholdere. I vineriet følger endnu en streng kvalitetssortering! De perfekt modne druer afstilkes og knuses inden gæringen på træfade, hvor en imponerende lang macerationstid på 42 dage trækker vidunderlig mørk farve, frugtsmag og tanninstruktur fra drueskindet. Efter endt gæring modner Reserva-vinen 24 lange måneder på helt nye franske barriquefade samt minimum 18 måneder på flaske før frigivelse.

Om Dominio de Cair

Ribera del Dueros nye stjerne… er fra Rioja!

Familien Cañas er verdensberømt for sine Rioja-vine med helt op til perfekte 100 point, og nu har den ikoniske vinfamilie endelig fået fingre i noget af det bedste terroir hos rivalerne i Ribera del Duero.

Projektet Dominio de Cair er grundlagt i 2008 under ledelse af Juan Luis Cañas, der efter grundig research forelskede sig i landsbyen La Aguilera med en overflod af oldgamle vinstokke som sit adelsmærke.

Dominio de Cair ejer 20 hektar vinmarker (med råderet over yderligere 90 hektar) i berømte landsbyer som La Aguilera, Quintana del Pidio, Gumiel de Mercado og Moradillo de Roa.

Familien Cañas arbejder så dygtigt med gamle Tempranillo-stokke i Rioja, at Tim Atkins har kvitteret med æresprisen "Rioja Grower of the Year”. Denne ekspertise bærer nu frugt i Ribera del Duero, hvor Dominio de Cair laver kæmpestore rødvine fra meget gamle stokke på helt exceptionelle terroirs.

Midt i markerne har familien Cañas opført en smuk ny vingård med ultra-moderne vinifikationsudstyr samt en fadkælder, der præcis som vinkvaliteten ikke lader en verdensklasseproducent noget tilbage at ønske. 

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Svampe

Årgang 2015
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +20 år fra høståret
Alkohol 15 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
449,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
179,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Flaskehalsen

93 Point

Guia Peñin

93 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

GOLD MEDAL

Mundus Vini

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

11 timer 10 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter