





Masso Antico Primitivo Single Vineyard 2022 ØKO
Begrænset produktion fra enkeltmark… Den skal du smage!
Det er lykkedes at skaffe vores mest populære rødvin, Masso Antico Primitivo, hjem i denne økologisk certificerede specialudgave fra en unik enkeltmark i hjertet af apuliske Salento.
Med dette terroir giver vinmagerne Daniele og Carlo alle druer optimale modningsbetingelser for at frembringe et unikum af en smagsoplevelse.
Denne rene, intense og terroir-prægede frugt perfektioneres med 4 måneder på udsøgte franske egetræsfade fuldender visionen fra de to vinmagere. Og sikke et resultat!
Single Vineyard Primitivo i luksuskvalitet til småpenge - ligesom vi kan lide det.
Et must-try for alle som elsker Ripasso, Amarone eller andre italienske Power-vine. Først til mølle!
Nyd den som hyggevin - eller til saftige steaks, BBQ, pulled pork, and- og flæskesteg, vildtkød, pasta & pizza samt lagrede oste. Servér ved 15-17°C
Hvordan smager Masso Antico Primitivo Single Vineyard 2022 ØKO?
Straks ved ophældningen imponerer den mørke Primitivo... Fra glassets fede rødvin strømmer magtfulde dufte af soltørrede blå blommer, saftige sorte kirsebær, brombær, rosiner, lakrids, kaffe samt de mest luksuriøse, ristede egetræskrydderier, vi længe har smagt! Med brede skuldre og stor selvsikkerhed indtager den mørke bærfrugt mundhulen, hvor silketanniner og fadkrydderier løfter velsmagen til et niveau, hvor smilene rundt om bordet bare bliver bredere og bredere slurk for slurk. WAUW... Hatten af for årets økologiske Primitivo-hit! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.
Masso Antico Primitivo Single Vineyard 2022 ØKO passer godt til...
Om Masso Antico
Masso Antico er ejet af Schenk, et stolt og traditionsrigt schweizisk vinfirma, som i dag også ejer vinmarker og vinerier i Frankrig, Spanien og Italien. Med sine fem ønologer samt to ”flying winemakers” fremstiller topprofessionelle Schenk Italia vin fra hele Italien – heriblandt de fremragende og succesfulde brands Amicone og Masso Antico.
Vindata
Druer
Producent
Årgang
Vægt
Alkohol-%
Servering
Gemmepotentiale
Proptype
Emballage
Restsukker
Syreindhold