Tilbage

Sélection Laurence Féraud Châteauneuf-du-Pape 2021

Klik/Tryk for at zoome

1 fl. pr. stk.
399,95 DKK
6 fl. pr. stk.
299,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92-93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Vinhulen.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Sélection Laurence Féraud Châteauneuf-du-Pape 2021

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

"94 point. Virkelig meget for pengene” - Mad & Monopolet
"94 point. Her får du et af Châteauneuf-du-Papes bedste køb" - WineWherever
“92-93 point. Stilen fra Pegau fornægter sig ikke..." - Vinexpressen 
"92 point. Smager fortræffeligt allerede..." - Vinhulen

"Laurence Féraud accesses some amazing fruit, and then fashions blends that represent top-notch value." - Robert Parker

Flere måneders venten er slut… Nu er DK’s bedste Châteauneuf-du-Pape-køb tilbage i 94-point-topform!

Laurence Féraud er kvinden bag 100-point-vinene fra Domaine du Pegau, som rangerer blandt de bedste og mest kostbare Châteauneuf du Pape-vine. 

Som Robert Parker understreger, giver Laurences stjernestatus adgang til Châteauneuf du Pape-frugt i overlegen topkvalitet… Og i glasset er den nye 2021 faktisk endnu større end sine forgængere!   

Skænk dig roligt et stort glas af Laurence Férauds Châteauneuf og mærk Pegau-magien folde sig ud på tungen…

Smagenote

Ved ophældningen sejler den mørke rhônevin fed og indbydende rundt i glasset… Næsen lover virkelig elegant Châteauneuf-du-Pape med parfumerede violer, knust sort peber, skovbær, saftige mørke brombær og blommer,  der åbner perfekt op for røget kød, læder, klassiske garrigue-urter, og søde krydderier… I munden lækker saftig med med smooth frugtfylde og mineralsk finesse i en så sublim balance, at forholdet mellem pris og kvalitet nærmest virker uvirkeligt… Pegau-klassiske lædernoter, fine tanniner og komplekst krydrede undertoner runder en nærmest perfekt Châteuneuf-du-Pape-oplevelse af… Vidunderlig vin! Drik nu med kortvarig iltning, eller gem +15 år fra høståret.  

Anmeldelser af Selection Laurence Féraud Châteauneuf-du-Pape 2021

94/100 Mad & Monopolet
”Laurence Féraud laver glimrende vin, som jeg tidligere har haft i kåring til “Årets Julevin”, hvor hun har ligget højt. Det er god vin, og der er virkelig meget for pengene her. I næsen har den duft af brombær, modne kirsebær, blommer, nelliker, vanilje og et hint af fløde. I munden er den afdæmpet og har et køligt udtryk, hvilket klæder den utroligt godt - god syre, let frugtsødme og elegant slutter den af med flotte tanniner.”

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Her får du et af Châteauneuf-du-Papes bedste køb. Flot floral duft med tørret kød, urter og knuste syrlige røde bær. Veltrænet krop med fine tanniner og en energisk syre. En strammere udgave i forhold til tidligere årgange, men til gengæld også en vin, den vil udvikle sig positivt over de næste mange år.  1 stk 399,95 – BEDSTE PRIS V/ 6 FL. 169,95"

92-93/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Stilen fra Pegau fornægter sig ikke i Selection Laurence Ferauds châteauneuf, der er lavet på opkøbte druer. Masser af rustik charme og luftighed. Jordbær, halm og et strejf af karamel i kombination med lidt blå blommer og stødt sort peber. Dejlig tæt og saftig i munden uden at miste den elegance, præcis hvad Laurence Feraud er så kendt for. Læg dertil lidt blød frugtsødme i kombi med en aldeles nydelig tanninstruktur, der spænder godt op om frugten. Bravo. 92-93 Spottet hos blandt andet Supervin til cirka 170 kr."

92/100 Vinhulen
”Rubinrød. Duften indleder helt ungt og friskt med træ fra fadlagringen og både brombær og underliggende røde bær. Smagen er blød og rund med træ, brombær og røde bær og frisk frugtsyre med bid og nerve og tydeligvis en ganske ung vin, der vil kræve et par år eller længere i kælderen for at udvikle sin modenhed. Smager fortræffeligt allerede nu og har flot, rank struktur og det bløde suppleres fint med tannin i finalen, der tilfører vinen kompleksitet. Giv vinen tid og skal du drikke den allerede nu, så skal den ilte i nogle timer. Forhandler: Supervin Pris: 169,95 kr v/6 fl.”

…….

Tidligere årgange:

95/100 Winewherever, Rasmus Christensen (årg. 2020)
"Laurence Féraud har imponeret mig før, og det gør de sådan set igen med deres elegante version af Châteauneuf du Pape i 2020. Den er parfumeret, urtet og med delikate skovbærsnoter. Den balancere med en opløftet syre, en let krop og fine ungdommelige taniner. Giv den gerne rigeligt med luft, eller et par år i kælderen, hvis du besider den form for tålmodighed."

94/100 Mad & Monopolet (årg. 2020)
"Det er første gang, jeg smager Laurence Feraud, men forhåbentlig ikke sidste gang – det er nemlig imponerende vin, som viser, at en Châteauneuf du Pape kan være elegant og ikke mindst utrolig charmerende. I næsen har den blide noter af røde bær, duft af kærnemælk og friskkværnet peber og timian. I munden er den læskende, har blide tanniner, en stram syre og en let frugtsødme – utrolig flot vin!"

93-94/100 Houlberg (årg. 2020)
"5,5 Thumbs Up. Som med Gigondas'en er det ingenlunde en tung og mørk Châteauneuf du Pape, men er både lysere end normalt og har samtidig en forholdsvis lys frugt kombineret med et stort fagpræg, så dermed er det frugt med jordbær, kirsebær og blommer, urter og en kæk vaniljesødme. Den har både luftighed, lethed og lyst sind, let parfumeret og viser et venligt ansigt. I munden er vinen frisk, blød og rund ... søde kirsebær, jordbær og næsten helt læskende. Der er lidt peber, lakrids, mælkechokolade og virker egentlig en smule landlig kombineret med det lette tråd. Den er allerede i denne unge alder en harmonisk og imødekommende vin med fin balance, okay koncentration, lette mineraler og sødme. Det er Châteauneuf du Pape med et lyst og glad ansigt. Forhandles af Supervin, hvor prisen er 399,95 kr., mens du ved køb af 6 flasker kan købe vinen til 299,95 kr., men lige nu sælges den til en udsalgspris på 149,95 kr. og det er billigt."

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen (årg. 2020)
"Her har vi en vin, der er lavet på opkøbte druer og fremstillet af Laurence Feraud fra Domaine du Pegau. Og stilen fornægter sig ikke. Meget Pegau-agtig med den samme elegante luftighed og rustikke charme. Slubrende lækker i smagen, hvor man finder strejf af søde kirsebær, lidt hestesadel, stald, lakrids og medicinskab, der følges godt på vej af en opstrammende stenfrugtsbitterhed i finalen. Medium koncentreret vin med god luftighed og finesse." (vurderet ved kr. 299,95)

92/100 Flaskehalsen (årg. 2020)
"En flaske som denne burde næsten have indbygget air-condition, for hvis du vil smage Laurence Ferauds særligt udvalgte ’Neuf’ allerede nu, så skal du dels væbne dig med tålmodighed, for den trænger til rigtig meget luft – og du skal samtidig besidde en god fornemmelse for, hvor vinen kan bevæge sig hen, hvis den får nogle år i den mørke og kølige kælder. De fleste, der læser med her på Flaskehalsen, går mest op i at finde vine, der smager godt nu og her, og der er dette ikke en vin, jeg vil anbefale. Dertil er den for ung og sammensnørret. Men den er det på en måde, hvor den utvivlsomt vil falde flot til ro og nå et helt andet niveau, hvis du lader den vente. Potentialet i denne komplekse og nuancerige vin er nemlig højt, og der er ingen tvivl om, at de lyse og let syrlige bær sammen med fornemmelsen af mere rustik bitterhed, vil smelte sammen til en rigtig lækker helhed. Men det tager tid – så køb den gerne 5-8 år inden du har tænkt dig at drikke den." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 299,95)

92/100 Vinhulen (årg. 2020)
"Rubinrød. Duften indleder med duft af ymer og mejeri suppleret efterfølgende af sort peber, parfumerede noter, brombær og kirsebær og helt frisk og ungt udtryk. Smagen er blød og ung med kirsebær, brombær, sort peber og helt frisk frugtsyre med bid og bittertoner, der går over i saftig harmoni og fylde. Endnu ung og primær i stilen og vil udvikle sig til fuld modenhed over de kommende 3-5 år, men vil kunne ligge længere. Velkomponeret med både kraft og finesse. På vurderingstidspunktet på tilbud til kr. 249,95 ved 6 flasker. Til den pris bliver det et røverkøb."

91/100 Jeb Dunnuck (årg. 2020)
"The 2020 Châteauneuf Du Pape is terrific and has classic, old-school notes of saddle leather, peppery garrigue, and assorted red and black fruits."

91/100 Ekstra Bladet (årg. 2020)
"Lidt diskret i duften men kommer bedre efter i smagen med masser af røde kirsebær, tobak og timiannoter. Velbalanceret og imødekommende med en pæn lang afslutning." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 300)

Nyd den til saftige peberbøffer, lam med urter, charcuteri, vildt, svampe og modne oste. Servér ved 16-18°C 

Vinen er fremstillet på et klassisk blend af ca. 80% Grenache, 15% Mourvèdre og 5% Syrah, der høstes fra kalkholdige marker. Vinen gærer på tank med frugtbevarende temperaturstyring. Kombinationen af afstilkede druer og 50% hele klaser giver frugten ekstra parfume, elegance og kompleksitet. Vinen fuldendes med lagring på store, traditionelle egetræsfade.

Om Laurence Féraud og Domaine du Pegau

“Laurence Féraud accesses some amazing fruit, and then fashions blends that represent top-notch value.” - Robert Parker

Domaine du Pegau fra Chateauneuf du Pape blev etableret i 1987 af den kvindelige winemaker Laurence Féraud, som efterfølgende har gjort vingården verdensberømt på rekordtid.

Feraud-familien har dog lavet vin på ejendommen i flere generationer, og efter navneforandringen til Domaine du Pegau har Laurence videreført sin far Paul Ferauds komplekse og karakterfulde vinstil.

Succesen er godt hjulpet af flagskibet Da Capo, som kun laves i særlige årgange, og som hele 5 gange i træk er tildelt perfekte 100 point fra verdens største vinkritiker, Robert Parker.

Navnet Pegau er et gammelt provencalsk udtryk for en særlig vinkande, som blev fundet ved udgravninger af 1300-tallets pavepalads i Avignon.

Årgang 2021
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. papkasse
1 fl. pr. stk.
399,95 DKK
6 fl. pr. stk.
299,95 DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

94 Point

Mad og Monopolet

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

92-93 Point

Rolf Madsen, Vinexpressen

92 Point

Vinhulen.dk

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter