Tilbage

Portugal

Rui Roboredo Beyra Grande Reserva 2021 i trækasse

1 fl. pr. stk.
379,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 200,-

Flaskehalsen

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Vinhjernen, Anders Halskov-Jensen

GOLD MEDAL AWARD

Portugal Wine Trophy

⭐4,3

Vivino

Bestil inden

12 timer 52 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Rui Roboredo Beyra Grande Reserva 2021 i trækasse

På lager - 1-2 dages leveringVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”95 point. 6 ud af 6 stjerner. STORLADEN OG AFSTEMT TOP-PORTUGISER ... en forrygende rødvin, der sagtens kan tage kampen op med de store spanske vine fra andre bredder af Duero-floden." - Flaskehalsen

"94 point. Det dufter sgu eminent fremragende på en mørk og fed måde. Sådan smager fætteren sgu også ..." - Houlberg

"94 point. En stor vin, og en vin der vil holde sig i form i mange år. Schwarzenegger på flaske." - WineWherever

”94 point. Et godt eksempel på, at Portugal stormer frem på vinfronten.– Mad & Monopolet

"93 point. Beyra Grande Reserva er en kraftkarl af en portugisisk vin ...   Skøn vin med både power og finesse" - Vinhjernen

“This is a good example of how going into less famous regions with less famous producers can get you some very nice values.” – Robert Parker

Beyra Grande Reserva har slået sit navn fast i Danmark som det vildeste Tempranillo-køb på den iberiske halvø. Senest med gigantiske 95 points hos Decanter og hos vinanmelderen Houlberg har Beyra-flagskibet overgået verdensberømte vine fra Ribera del Duero adskillige år i træk. Nu er Portugals måske bedste rødvin og største danskerfavorit landet i den helt nye årgang 2021.

Årgang 2021 er den dybeste og mest powerfulde Douro-dals Tempranillo til dato, der for første gang i Beyras historie når 15 % alk. Det rekordhøje niveau af frugtintensitet og moden bærfrugt forfines med udsøgte fadkrydderier fra den langvarige egetræsmodning. Den lange eftersmag rundes af med bøfvenlige tanniner og et spontant smil på læben. Bedste Beyra til dato? 

Vi har blot kunnet sikre os sølle 2 paller ved lanceringen af den nye 2021-årgang, så du skal ikke vente for længe, hvis du skal have flasker af DK’s bedste Tempranillo-køb.

Fyld kurven før det er for sent.

Leveres i smukke, originale 6-stk trækasser.

Smagenote

Det portugisiske Beyra-flagskib præsenterer sig i årgang 2021 med en dyster, mørk, nærmest solbærrød farve i glasset. Allerede ved første snif mærker man, at her er tale om turboladet Tempranillo med power og kompleksitet. Fra glasset buldrer det løs med lakrids, violer, skovbær, sorte kirsebær og brombær, som bakkes perfekt op med et fadkrydret fyrværkeri af vanilje, kokos og ristede kaffebønner. På tungen fed og voluminøs med årgangens lækre, bredpenslede frugtkoncentration. De rekordhøje 15 % Tempranillo-power trumfes med udsøgte krydderier og bøfvenlige tanniner fra den lange fadlagring, mens knust granit og mundrensende friskhed føjer de fine detaljer til Ruis mesterværk. Det her er Tempranillo så stor, kompleks og fuldendt, at vi sjældent har smagt mage. Ej heller i Ribera del Duero! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret.

Anmeldelser af Beyra Grande Reserva 2021

95/100 Flaskehalsen
"
STORLADEN OG AFSTEMT TOP-PORTUGISER | Selvfølgelig varierer det år efter år. Men den portugisiske producent Rui Reboredo Madeira holder altid et skyhøjt niveau – og den store Grande Reserva-vin stråler for alvor i 2021-årgangen. Med en saftig og dyb smag og struktur, formår vinmageren stadig at præge vinen med en imponerende elegance, der tager sit afsæt i vinmarkerne, der har den højeste beliggenhed i Portugal. 80% af druerne er Tempranillo, mens de øvrige er Touriga Nacional og Mencía. Lad dig ikke forvirre af andre betegnelser på druerne – Portugal bruger deres egne druenavne, selvom resten af verden er enige om noget andet ... Farven er meget mørk, stilen er enormt frugtig og saftig, men den velbevarede syre, der bl.a. skyldes de store temperaturudsving på de højt beliggende marker, giver en balance, der er noget helt særligt. Der er knald på over hele linjen, men hele tiden i en balanceret og struktureret sammenhæng, der gør Beyra Grande Reserva til en forrygende rødvin, der sagtens kan tage kampen op med de store spanske vine fra andre bredder af Duero-floden. Normalpris kr. 379,95, Set til kr. 139,95 | Supervin | 6 Stj., 95, Pts."  

94/100 Houlberg
"
I glasset er det en virkelig mørk fætter ... kulsort og har en moden mørk aroma med en lille sød dybde med sød tobak, garvet læder, tør engelsk lakrids, sød finsk lakrids samt lakridskonfekt, vanilje og fed gammel balsamicoeddike. Frugten er kandiserede sorte kirsebær, brombær samt solbær ... og alt er så flot sammenhængende, dybt samt intens som en maggiterning. Det dufter sgu eminent fremragende på en mørk og fed måde. Sådan smager fætteren sgu også ... dyb, intens med mørk frugt af sorte kirsebær, brombær, solbær, der leveres cremet, fløjlsblødt og flødeagtigt. Der er dog en vis kølig kompleksitet, for dels er den ret mineralsk med sten  jern, og rust, men samtidig er tanninerne tørre, stramme og næsten mundudtørrende ... dog mindre end 2020'eren, men samlet giver et noget bid i det cremede, mørke lækkerhed, så dermed absolut 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 379,95 kr., mens prisen er 279,95 kr. ved køb af 6 flasker."

94/100 WineWherever, Rasmus Christensen
"Det imponerende ved denne vin, som ikke overraskende er husets topvin, er at den kan få denne enorme mængde krydret og tætpakket Tempranillo frugt til at fremstå saftig og levende i kraft af dens vilde syre. Og tilsæt her en stor portion urter, krydderier, sort the og jordet mineraler, så har du en stor vin, og en vin der vil holde sig i form i mange år. Schwarzenegger på flaske. 94P"

94/100 Mad & Monopolet
"Vin fra Portugal er vildt populært for tiden, og navnlig Beyra gør det virkelig godt. Denne er på et blend af spanske og portugisiske druer. I næsen har den en skøn intens duft af brombær, solbær, mørk chokolade, labre larver, tørrede blomster og oliven. I munden er den fyldig og har en skøn frugtfylde, men holder sig til den kølige side, hvor den fremstår blød, rund og cremet. Den er et godt eksempel på, at Portugal stormer frem på vinfronten. 
1 fl. 379,95 / BEDSTE PRIS 6 fl. pr. stk 139,95 | Point: 94/100"       

93/100 Vinhjernen, Anders Halskov Jensen
"Beyra Grande Reserva er en kraftkarl af en portugisisk vin lavet på et blend af tinta roriz, touriga nacional og jaen. Fyrig næse med sort frugt, stald, jern og en lille klædelig karamelnote. Intens, krydret mund med tygbare tanniner i korn1000. Skøn vin med både power og finesse. 279,95 v. 6 hos @supervin.dk 93p"

Gold Medal Award - Portugal Wine Trophy

......

Tidligere årgange:

95/100 Decanter (årg. 2020)
"Intriguing black cherry, blackberry and spicy chocolate with a vivid swirl of mint and black olive tapenade; imposing with robust tannins and a bold finish."

94/100 Houlberg (årg. 2020)
"Duften er dyb, intens, mørk og tyktflydende, gammel balsamico, har en kompakt, mørk frugt med sorte kirsebær, brombær, solbær, mørk chokolade, kakao, læder, tobak, tør engelsk lakrids, sød finsk lakrids samt lakridskonfekt, en buket blomster, røg og sammenlagt bliver du omgående i rasende godt humør.  Det smager næsten lige sådan, blot virkelig tørt og omgående mærker man også tørre, mundudtørrende og stramme tanniner suppleret med knust sten, jern, rust og balsamicoeddike. Alligevel har vinen en kølig, slank og stenet side, men alt leveres bare lige til døren med komfortagtig fløjlsblød velour og cremet lækkerhed med en letbitter og frugtrig eftersmag. 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 379,95 kr., mens prisen er 279,95 kr. ved køb af 6 flasker. Vinanmeldelse 5,5/7"

94/100 Mad & Monopolet (årg. 2020)
”Jeg stiftede først bekendtskab med Beyra sidste år, hvor jeg bl.a. smagte deres Grand Reserva 2019 og var ret imponeret. Det er jeg også af deres nye årgang. I næsen har den dybe noter af vanilje, eg, tobak, læder, røg, skovbund og kirsebær, og der er power på hele vejen igennem. I munden er den tæt pakket med frugt, lækre tanniner og en fin syre, som holder det hele i balance. Den kan sagtens åbnes og nydes nu, og venter du et par år, så bliver den sikkert endnu bedre.” 
(vurderet ved en tilbudspris på kr. 279,95)

94/100 Winewherever, Rasmus Christensen (årg. 2020)
"Stor muskuløs vin. Tyktflydende som olie, og med en imponerende stor mængde mørk frugt. Den har ungdommelige og velintegrerede tanniner, der sammen med en bitterhed fra smagen af mørk chokolade, sort the og blommeskral, giver den masser af kant, der gør vinen ekstra interessant. En vin der vil være spændende at følge efterhånden som den modnes med ynde." 

93-94/100 "Høj Genkøbsfaktor" - Rolf Madsen, Vinexpressen (årg. 2020)
"Jeg har smagt denne vin før og kan konstatere, at den har fundet mere sammen og er blevet endnu bedre siden sidst. Hu-huu, hvor er det godt. Saftevand for voksne. Dyb, dyb næse, der strutter mørke bær, chokolade, et pift af vanilje og lakridskonfekt. I munden finder man en velafstemt frugtsødme, der giver blødhed og fylde, men samtidig flankeres det af en frisk syre, der bringer smagskomponenterne dejligt rundt i munden. En rigtig show-vin med masser af det hele – og wow, hvor er det godt styret. Lang, lang eftersmag og koncentration. Høj genkøbsfaktor! 93-94"

93/100 Robert Parker (årg. 2019)
"The 2019 Beyra Grande Reserva is mostly a Tinta Roriz, with 10% Touriga Nacional and a dollop of Jaen, all aged for 12 months in an equal mixture of French oak (half new) and concrete eggs. It comes in at 14.4% alcohol. What do you get from trading up from the Reserva? Power, certainly. It is a little higher in altitude too (600 to 650 meters for the Reserva, with everything above 700 meters here), with more clay soils in Santa Maria vineyards, so it isn't the quite the same in demeanor, even apart from that concrete egg rather than a concrete vat. It has a stonewashed demeanor and a long, impressive finish, more slate and complexity. It should keep pulling in the wood and tannins as it ages. It should hold well, perhaps longer than indicated. This has some chance to improve over the next few years, likely developing, not just holding for a while."

93/100 Flaskehalsen (årg. 2020)
"Ny årgang af denne Grande Reserva fra Beyra, der skabes på nogle af Portugals højest beliggende vinmarker. Mens årgang 2019 var et regulært mesterværk, er vi trådt et trin eller to nedad med 2020’eren – vurderet ud fra en her-og-nu-betragtning. For når alt kommer til alt tror jeg, at 2020’eren med tiden vil opnå mange af de samme kvalitetstræk som den et år ældre forgænger. Det er en flot rødvin med dybe, mørke noter, og her er masser af solbær, brombær og modne, røde frugter. Beyra leverer endnu en gang en blød vin med masser af power og varme. Denne gang kræver den nok et par års tålmodighed, inden den leverer helt i top, men potentialet er der helt bestemt. Normalpris kr. 379,95 – Set til kr. 139,95"

91/100 Din VinGuide (årg. 2020)
"Vin på primært tempranillo fra det lille område Beira Interior i det centrale Portugal. En mørk og fyldig vin med stadig med en vis kølighed i udtrykket. Sorte blommer, lakrids, peber og vanilje i smagen. En vellavet og spændende vin med en fin lang krydret afslutning. 91"

Nyd den til krydrede, saftige bøffer, lam, vildt, BBQ, gourmet burgers, moden skinke og lagrede oste. Servér ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 80% Tempranillo, 10% Touriga Nacional og 10% Mencia (Jaen). Rui selekterer druerne manuelt fra 40 år gamle vinstokke, der er plantet på et skiferplateau i 750 meters højde. Terroiret er blandt de højeste i Portugal, og kombinationen af højfjeldssol og kølige bjergnætter giver druer med en unik kombination af frugtpower og mineralsk friskhed.

Gæringen sker ved 22-26°C på betontank med 3-4 ugers udblødning af drueskallerne. Vinen modner 14 måneder på ekstra finkornede amerikanske egetræsfade.

Om Beyra

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Svampe

Hygge

Årgang 2021
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 15 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 6 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
379,95DKK
BEDSTEPRIS6 fl. pr. stk.
139,95DKK
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Flaskehalsen

BEDSTE RØDVINE UNDER 200,-

Flaskehalsen

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Mad og Monopolet

93 Point

Vinhjernen, Anders Halskov-Jensen

GOLD MEDAL AWARD

Portugal Wine Trophy

⭐4,3

Vivino

Bestil inden

12 timer 52 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Lignende produkter