Tilbage

Portugal

Rui Roboredo Beyra Grande Reserva 2020 i trækasse af 3 stk.

1 fl. pr. stk.
379,95DKK
3 fl. pr. stk.
279,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Decanter

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Mad og Monopolet

93-94 Point - Høj Genkøbsfaktor

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

Flaskehalsen

91 Point

Din VinGuide

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

0 timer 13 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Portugal

Rui Roboredo Beyra Grande Reserva 2020 i trækasse af 3 stk.

UdsolgtVingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering).

Beskrivelse:

”95 points.Intriguing black cherry, blackberry and spicy chocolate" - Decanter
"94 point. Sammenlagt bliver du omgående i rasende godt humør." - Houlberg
"94 point. Der er power på hele vejen igennem” – Mad & Monopolet
"94 point. Stor muskuløs vin." - Winewherever
”93-94 point. Endnu bedre siden sidst. Hu-huu, hvor er det godt." - Vinexpressen
”93 point. Blød vin med masser af power og varme" - Flaskehalsen

Beyra Grande Reserva har tre årgange i træk overgået verdensberømte vine fra Ribera del Duero (ingen nævnt, ingen glemt!) hos anmelderen Houlberg... Nu er Portugals måske bedste rødvin og største danskerfavorit landet i den helt nye årgang 2020.

Den rigtig gode nyhed er, at kvaliteten - mindst - er på højde med de tre topanmeldte forgængere. 2020 brillerer meget sigende med et ekstra gear af frugtpower og helt op mod 15% alkohol.

Til gengæld er mængderne små. Kun årgangens absolut allerbedste druer har fundet vej til Beyra Grande Reserva 2020, som vi er tildelt færre flasker af end normalt.     

Vil du opleve Ribera del Duero-vinenes værste mareridt - i sin måske bedste årgang? Så fyld kurven før det er for sent.

Leveres i smukke, originale 3-stk trækasser.

Smagenote

Beyra Grande Reserva 2020 står flot brombærrød i glasset med næsten sort kerne… Allerede i næsen ”supercharged” med klar lovning om Tempranillo i turboklassen! Fra glasset vælter kæmpedufte af lakrids, violer, skovbær, sorte kirsebær og brombær, bakkes perfekt op med et fadkrydret fyrværkeri af vanilje, kokos og ristede kaffebønner. På tungen fed og voluminøs med bredpenslet frugtkoncentration som aldrig før. Poweren trumfes med udsøgte krydderier og bøfvenlige tanniner fra den lange fadlagring, mens knust granit og mundrensende friskhed føjer de fine detaljer til Ruis mesterværk. Det her er Tempranillo så stor, kompleks og fuldendt, at vi sjældent har smagt mage. Ej heller i Ribera del Duero! Drik nu, eller gem +15 år fra høstået.

Anmeldelser af Beyra Grande Reserva 2020

95/100 Decanter
"Intriguing black cherry, blackberry and spicy chocolate with a vivid swirl of mint and black olive tapenade; imposing with robust tannins and a bold finish."

94/100 Houlberg
"Duften er dyb, intens, mørk og tyktflydende, gammel balsamico, har en kompakt, mørk frugt med sorte kirsebær, brombær, solbær, mørk chokolade, kakao, læder, tobak, tør engelsk lakrids, sød finsk lakrids samt lakridskonfekt, en buket blomster, røg og sammenlagt bliver du omgående i rasende godt humør.  Det smager næsten lige sådan, blot virkelig tørt og omgående mærker man også tørre, mundudtørrende og stramme tanniner suppleret med knust sten, jern, rust og balsamicoeddike. Alligevel har vinen en kølig, slank og stenet side, men alt leveres bare lige til døren med komfortagtig fløjlsblød velour og cremet lækkerhed med en letbitter og frugtrig eftersmag. 94 point. Forhandles af Supervin, hvor en flaske koster 379,95 kr., mens prisen er 279,95 kr. ved køb af 6 flasker. Vinanmeldelse 5,5/7"

94/100 Mad & Monopolet
”Jeg stiftede først bekendtskab med Beyra sidste år, hvor jeg bl.a. smagte deres Grand Reserva 2019 og var ret imponeret. Det er jeg også af deres nye årgang. I næsen har den dybe noter af vanilje, eg, tobak, læder, røg, skovbund og kirsebær, og der er power på hele vejen igennem. I munden er den tæt pakket med frugt, lækre tanniner og en fin syre, som holder det hele i balance. Den kan sagtens åbnes og nydes nu, og venter du et par år, så bliver den sikkert endnu bedre.” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 279,95)

94/100 Winewherever, Rasmus Christensen
"Stor muskuløs vin. Tyktflydende som olie, og med en imponerende stor mængde mørk frugt. Den har ungdommelige og velintegrerede tanniner, der sammen med en bitterhed fra smagen af mørk chokolade, sort the og blommeskral, giver den masser af kant, der gør vinen ekstra interessant. En vin der vil være spændende at følge efterhånden som den modnes med ynde." 

93-94/100 "Høj Genkøbsfaktor" - Rolf Madsen, Vinexpressen
"Jeg har smagt denne vin før og kan konstatere, at den har fundet mere sammen og er blevet endnu bedre siden sidst. Hu-huu, hvor er det godt. Saftevand for voksne. Dyb, dyb næse, der strutter mørke bær, chokolade, et pift af vanilje og lakridskonfekt. I munden finder man en velafstemt frugtsødme, der giver blødhed og fylde, men samtidig flankeres det af en frisk syre, der bringer smagskomponenterne dejligt rundt i munden. En rigtig show-vin med masser af det hele – og wow, hvor er det godt styret. Lang, lang eftersmag og koncentration. Høj genkøbsfaktor! 93-94"

93/100 Flaskehalsen
"Ny årgang af denne Grande Reserva fra Beyra, der skabes på nogle af Portugals højest beliggende vinmarker. Mens årgang 2019 var et regulært mesterværk, er vi trådt et trin eller to nedad med 2020’eren – vurderet ud fra en her-og-nu-betragtning. For når alt kommer til alt tror jeg, at 2020’eren med tiden vil opnå mange af de samme kvalitetstræk som den et år ældre forgænger. Det er en flot rødvin med dybe, mørke noter, og her er masser af solbær, brombær og modne, røde frugter. Beyra leverer endnu en gang en blød vin med masser af power og varme. Denne gang kræver den nok et par års tålmodighed, inden den leverer helt i top, men potentialet er der helt bestemt. Normalpris kr. 379,95 – Set til kr. 139,95"

91/100 Din VinGuide
"Vin på primært tempranillo fra det lille område Beira Interior i det centrale Portugal. En mørk og fyldig vin med stadig med en vis kølighed i udtrykket. Sorte blommer, lakrids, peber og vanilje i smagen. En vellavet og spændende vin med en fin lang krydret afslutning. 91"

.......

Forrige årgang:

94-97/100 Houlberg
"6 Thumbs Up. Duftsmæssigt er 2019'eren her fuldt på højde med de tidligere årgange og atter har Rui Roboredo Madeira formet en kugle med komprimerede dufte, der ligger klar til et BIG BANG, når kuglens overflade slås i stykker. Ud i rummet svæver så tykke bordeauxfile velfærdsaromaer med kompakt, massiv og tætpakket mørk frugt, brombær, solbær, sorte kirsebær, dadler suppleret med fadnoter med både vanilje, mælkechokolade, tør engelsk lakrids, sød finsk lakrids og tørre krydderier. Hvor smager den dog godt ... blød, fed, cremet med en fyldig, mørk frugt, fløjlsblød velour og så alligevel med en kølig, slank, stenet og tør side. Frugten er så fortættet, tør og intens og selv tanninerne er mundudtørrende, stramme og tørre suppleret med knust sten, jern, rust og balsamicoeddike. Det er vin med nerve, atomar intensitet, bitterhed og frisk, mørk frugt." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 279,95)

95/100 Flaskehalsen 
"Beira Interior-området er det højest beliggende vinområde i Portugal, og de dygtigste producenter formår at skabe verdensklasse-vine her. Dennne Grande Reserva har i nogle årgange haft en tendens til at blive for tung, men i 19’eren er her tale om en meget dyb og powerfuld rødvin, der synes at være drevet flot frem af den friske Jaen-drue, som vi kender som Mencia i Spanien. Det giver en spændstig og lækker oplevelse, hvor de 12 måneders fad har gjort underværker, og hvor den intense smag af chokolade, kaffe og mørke frugter, får præcis det modspil, de skal have." (vurderet ved en tilbudspris på kr. 279,95)

94/100 Winewherever, Rasmus Christensen 
"Mørk som nattehimlen i vintermånederne står den i glasset. Og med sin kraftige duft af brombær, nåletræsskov og finskåret fennikel spreder den både varme og håb. Trods en stor mængde mørk frugt, sørger syren alligevel for, at holde den forholdsvis rank og stram på den helt rigtige måde. Taninnerne er ungdommelige, den har en fyldig krop og en lang eftersmag. Vil udvikle sig positivt over de følgende år. En stor vin med imponerende meget power i."

93/100 Robert Parker 
"The 2019 Beyra Grande Reserva is mostly a Tinta Roriz, with 10% Touriga Nacional and a dollop of Jaen, all aged for 12 months in an equal mixture of French oak (half new) and concrete eggs. It comes in at 14.4% alcohol. What do you get from trading up from the Reserva? Power, certainly. It is a little higher in altitude too (600 to 650 meters for the Reserva, with everything above 700 meters here), with more clay soils in Santa Maria vineyards, so it isn't the quite the same in demeanor, even apart from that concrete egg rather than a concrete vat. It has a stonewashed demeanor and a long, impressive finish, more slate and complexity. It should keep pulling in the wood and tannins as it ages. It should hold well, perhaps longer than indicated. This has some chance to improve over the next few years, likely developing, not just holding for a while."

93/100 "Cellar Selection" Wine Enthusiast

93/100 Mad & Monopolet
"Vin fra Portugal er temmelig overset, hvis du spørger mig. Denne Grande Reserva 2019 fra Beyra er et glimrende eksempel på, at der er utrolig meget vin for pengene at hente, når det kommer til Portugal. Denne er lavet på Jaen, Mencia, Tempranillo og Touriga Nacional så en blanding af portugisiske og spanske druer, som skaber en flot vin. I næsen har den en blanding af sødmefulde noter af kirsebær, vanilje og blomme samt bitre noter af mørk chokolade, espresso og cedertræ. Efter noget tid i glasset kommer der videre noter af skovbund og læder frem. I munden er den tør og let sødmefuld, blød og indbydende. Mit bud er, at den indenfor 3-4 år vil være helt fantastisk, men kan bestemt også nydes nu. "

92/100 Rolf Madsen, Vinexpressen
"Dyb, dyb næse, hvor man finder indslag af brombær, tobak, sandeltræ, lidt vanilje, sød lakrids og chokolade. Enormt intens og ekstraktrig vin med en god portion frugtsødme, der giver fylde. Samtidig masser af strukturerende garvesyre, der rammer frugten godt ind. Utrolig meget vin for pengene. Anbefalet. 92"

92/100 Ekstra-Bladet
"Vin på primært tinta roriz (tempranillo). Masser af sorte bær i næsen. Flot koncentration men pakket ind af en flot syre som gør vinen friskhed og meget elegant. Derudover flot dybde og længde. Spændende flot vin!" (vurderet ved en tilbudspris på kr. 280 kr.)

Nyd den til krydrede, saftige bøffer, lam, vildt, BBQ, gourmet burgers, moden skinke og lagrede oste. Servér ved 16-18°C

Vinen er fremstillet på 80% Tempranillo, 10% Touriga Nacional og 10% Mencia (Jaen). Rui selekterer druerne manuelt fra 40 år gamle vinstokke, der er plantet på et skiferplateau i 750 meters højde. Terroiret er blandt de højeste i Portugal, og kombinationen af højfjeldssol og kølige bjergnætter giver druer med en unik kombination af frugtpower og mineralsk friskhed.

Gæringen sker ved 22-26°C på betontank med 3-4 ugers udblødning af drueskallerne. Vinen modner 14 måneder på ekstra finkornede amerikanske egetræsfade.

Om Beyra

Producenten bag vinene fra Beyra er den anerkendte Rui Roboredo Madeira, som i 2011 overtog den vingård i landsbyen Vermiosa, som tilbage i 1987 gav ham sin debut som vinmager. Rui er opvokset i Douro-dalen, men har rejst hele verden rundt for at besøge vindyrkende regioner og lære om vinproduktion. Derfor var det ligesom at vende hjem for ham, da det endelig kunne lade sig gøre.

Vinmarkerne fra Beyra er blandt de højeste i hele Portugal og ligger omringet af bjerge. Et fantastisk sted med beliggenhed i hele 750 meters højde. Varme og solrige dage veksler med kølige nætter og morgener, hvilket giver druerne optimal balance mellem frugt og friskhed.

Rui er siden 1987 blevet en portugisisk superstjerne indenfor vinproduktion, og kombinationen af hans evner i kælderen og markernes placering er helt fænomenal. Han forsøger konstant at bringe innovation og nyskabelse til de ældgamle vinmarker, som ligger i og omkring Dourodalen.

Rui nyder velfortjent stjernestatus. Hans rødvine beviser igen og igen, at Portugals nordøstlige hjørne sagtens kan matche Toro og Ribera del Duero på den spanske side af grænsen. Hans vine er blevet Beira Interior-regionens flagskib. Rui råder over små 10 hektarer med vinmarker i Beira Interior D.O., hvorfra han producerer vine til serien Beyra Vinhos de Altitude.

Foruden vinene fra Beyra producerer Rui vine fra Douro D.O. som er verdens ældste officielle vinregion. Douro-floden glider igennem hele regionen og giver liv til alle de vinstokke, hvis druer anvendes i portvin såvel som i bordvin. I samme region ligger underregionen Douro Superior, hvor Rui har 17 hektarer på Quinta da Pedra Escrita. Vinhuset er i Ruis hænder blevet til et 8. generations familiejet vinhus. Samtidigt ejer han 12 hektar på Quinta de Fafide i samme region, hvor der også bliver lavet enkeltmarksvine. Det stopper ikke der. Rui Madeiras topanmeldte vine fra hans serie Castello d’Alba, som var hans første serie, han frigav som uafhængig vinmager, kommer nemlig også fra Douro D.O.

En mand som er født af landet og lever og ånder af naturen, som har en finger med i næsten alt der foregår i både Douro såvel som Beira.

Passer godt til

Grill

Okse

Gris

Kalv

Vildt

Lam

Ost

Tapas

Svampe

Hygge

Årgang 2020
Servering 16-18°C
Gemme potentiale +15 år fra høståret
Alkohol 14,5 %
Indhold 75 cl
Lukketype Kork
Emballage 3 stk. trækasse
1 fl. pr. stk.
379,95DKK
3 fl. pr. stk.
279,95DKK
Udsolgt
Indhent tilbud på storkøb
Anmeldelser

95 Point

Decanter

94 Point

Houlberg

94 Point

Winewherever, Rasmus Christensen

94 Point

Mad og Monopolet

93-94 Point - Høj Genkøbsfaktor

Rolf Madsen, Vinexpressen

93 Point

Flaskehalsen

91 Point

Din VinGuide

⭐ 4,3

Vivino

Bestil inden

0 timer 13 min

og vi sender i dag!

Supervin's unikke vingaranti

Supervin's unikke vingaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, tilbyder vi at tage vinen retur. Du refunderes det fulde beløb for vinen, også for den første åbnede flaske. Vi betaler selvfølgelig returfragten. (maks. 1 md. efter levering). Læs mere her.

Fri fragt v. køb for 1.000,00 mere

Fri fragt!

Køber du for 1000,00 kr. samlet, så sender vi gratis vinen til din hoveddør!

30 dages udvidet returret

30 dages udvidet returret

Hos Supervin tilbyder vi 30 dages udvidet returret.

Mest populære lige nu